Д-р Гергана Николова: Смъртността у нас остава висока

Държавата допусна грешки в управлението на COVID кризата
17 ное 2021 21:42, Ния Христова
77
Д-р Гергана Николова: Смъртността у нас остава висока
Снимка: Pixabay
"Смъртността в България остава висока, въпреки че броят на новите случаи на коронавирус е намалял". Това каза в ефира на Нова тв общопрактикуващият лекар д-р Гергана Николова. 
 
Според нея държавата е допуснала грешки в управлението на COVID кризата.
 
"Правим едно и също и очакваме различни резултати. Неглижираме мерките, отричаме съществуването на вируса, отричаме пандемията и поставянето на ваксините. Крием се, когато се разболеем, за да не влезем в карантина. Това са реалните последици от неглижирането на ситуацията. Фактът, че не признаваме, че вирусът съществува, не го прави да спре да се развива", обобщи медикът.
 
Високата смъртност у нас д-р Николова отдава на това, че не се търси помощ.
Още по темата
 
"Има много хора, които са положителни - изследват се вкъщи, не се обявяват, не търсят лекарска помощ, а когато се влошат - тогава вече отиват в болница в много тежко състояние", смята тя.
 
Относно COVID кризата и изборите у нас медикът каза: 
 
"Всеки иска да угоди, да каже, че е много добре - няма криза, няма нужда да се носят маски, няма да ви контролираме. И какво се случва в крайна сметка - пациентът стига до болницата - места няма, ние се задъхваме, системата се пренатоварва, но всички други са добри", посочи още д-р Николова.
 
"Имаме заболяване, което можем да предотвратим. Идват празници, ваксинирайте се, за да можем да ги изкараме спокойно", призова общопрактикуващият лекар. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
4
 
6
 
! Отговори
Д. Г. Д преди 2 години
До 44,ти като си ваксиниран не заразяваш ли твои близки?
33
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гордееш ли се, че убиваш пряко и косвено близки и колеги, непознати и познати около себе си? Не само, че се заразяваш и заразяваш други , но също и че пречиш на болниците и лекарите да лекуват и другите болни , които чакат вече втора година са се вредят за лечения.
32
5
 
3
 
! Отговори
До34 преди 2 години
Защо така бе нали според официалната пропаганда всички са се загрижили за моето здраве и с всички сили се опитват да ме спасят как така да не им пука за мен.
31
4
 
4
 
! Отговори
До Антиваксър заклет преди 2 години
Вируси е имало преди нас и ще има много време след като изчезнем като вид, май единствените които осъзнаха, че вирусите съществуват са ковидзомбита когато официалната пропаганда им каза, че съществуват.
30
5
 
5
 
! Отговори
Д. Г. Д преди 2 години
Олееее, сега направо се сринах... Толкова исках да съм значим в очите на Бил Гейтс и другите извретен и като него... Тц, тц, тц... Аз не съм чак толкова жалък, че да живея заради одобрение на някакви болни мозъци! Така, че да спрат да ни агитират!
29
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До антиваксата шо не земеш да се овесиш?!
28
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно човечеството нищо няма да загуби, ако българите се подлагат на самоунищожение. Ако си мислите, че на Бил Гейтс или на големите в света им дреме за вашето нищожно съществуване, много се лъжете. На никого не му пука за вас, освен на майките ви. Иска ви се да се чувствате важни и значими за някой , обаче не сте.
27
4
 
3
 
! Отговори
До27 преди 2 години
А ваксинираните защо се разболяват и умират не е ли поради същите причини които съм написал по долу.
26
2
 
8
 
! Отговори
Логика, бабам преди 2 години
"Смъртността в България остава висока, въпреки че броят на новите случаи на коронавирус е намалял".====От което логически следва, че смъртността може да е свързана само с ковид и с нищо друго. Ами то вече година и кусур е тъй - умира се само от ковид, ако ще влак да те е газил.Ми пуста ковидна пътека като я направиха 1500 лв как да не се изкушиш.
25
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не, не можете да го предотвратите. нито можете да го лекувате.
24
4
 
7
 
! Отговори
Д. Г. Д преди 2 години
Ако толкова мислеха за нас, нямаше да чакат да се появи Ковид, за да го покажат... През годините си го местят от единия в другия и сега са се загрижили за нас! Аййй у лево!Вие си бъдете безсмъртни, карайте си го леко или там, каквото е... НЯМА ДА СИ ПЪЛНИТЕ ДЖОБОВЕТЕ НА ГЪРБА НА МОЕТО ЗДРАВЕ!
23
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако бяхте толкова стресирани, щяхте да изберете ваксинацията, която единствената възможна защита засега.
22
2
 
6
 
! Отговори
fact преди 2 години
По-добре мъртви, отколкото слуги на сатаната, фашисткия австрийски режим.ЖИВИТЕ ЩЕ ЗАВИЖДАТ НА МЪРТВИТЕ!
21
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смъртността е висока и въпросната лекарка е учудена от това ами има си причини за това населението живее под постоянен стрес подклаждан от официалната пропаганда,неадекватно лечение на редица заболявания, отказа на лекарите да лекуват хората за други заболявания в името на ковидистерията, отчайващи те условия в болниците и *** с които се хранят пациентите как изобщо очакваме смъртността да е по-малка.
20
2
 
14
 
! Отговори
Д. Г. Д преди 2 години
Не разбраха тези умни хорица, че колкото повече повтарят, толкова повече се настройвам против! Обратен ефект!Българинът може да е всякакъв ама не е мишка!Така, че не ми давайте някакви западняци за пример-"целият свят са били направали така, ние ли сме били най-умни".Не искам да се превръщам в робот или епилиран ***, или да си гоня децата на 18г и да съм с промит мозък в каква свободия живея... Деградация пълна!Айде:Ваксинирайте се!
19
2
 
13
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Аве таз пасавретина, кога лекува и приема болни, кат от година и нещо се развява постоянно пред медиите?!
18
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И като потърсят лекарска помощ какво ще им дадете? Аспирин, витамини и карантина вкъщи? Напишете с големи букви навсякъде какво се прави след позитивен ПСР, а не само звънете на джипито и пак аспирин и витамини и в къщи.
17
2
 
5
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
Скучни сте )))
16
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бангладеш бе хора, Бангладеш! По-напред ли са от нас - по здравеопазване, по ваксинации?
15
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Веднага отивам да се ваксинирам, след като госпожата подпише деларация, че, ако нещо се случи с мен и ме осакати тя ще ми поеме издръжката, колкото и да е тя.