Проф. Аргирова: Пациентите късно търсят лекарска помощ

"Делта" вариантът е по-смъртоносен за неваксинираните, отбеляза имунологът
18 ное 2021 19:09, Ния Христова
40
Проф. Аргирова: Пациентите късно търсят лекарска помощ
Снимка: БГНЕС

"Делта" вариантът на коронавируса е по-смъртоносен при неваксинираните". Това каза в ефира на bTV проф. Радка Аргирова.
 
Имунологът обясни, че "пробив на имунизацията" означава тежко заболяване от COVID-19 след ваксинация с летален край, а не инфокция по принцип.

Още по темата
"Аз имам няколко обяснения за високата смъртност. Този вирус е изключително агресивен. Има една мутация в централната му част, която обуславя тази агресивност. Отделно - пациентите много късно търсят лекарска помощ", каза още проф. Аргирова.
 
Според нея в повечето случая пациентите търсят лекарска помощ, след като вече имат пневмония и задух. Тогава директно се настаняват в реанимация.
 
Имунологът е на мнение, че стойността от 150 BAU/ml за наличието на антитела е достатъчна защита, но отбеляза, че имунитетът на всеки човек е индивидуален.
 
"Вчера при мен пристигна човек с 6000 BAU, аз по-висока цифра не съм виждала", сподели проф. Аргирова.
 
Относно сертификатите тя каза:  "Спорният въпрос е не дали да ги има тези сертификати, а какви да са условията".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това изкуфяло бабе въобще не е в час. Става за експерт в новата хунта на Кирчо и Кокорчо
26
0
 
5
 
! Отговори
Царя е гол преди 2 години
Познато! Разбира се, че друг им е виновен! Много ясно, народа е виновен, вашите НИКАКВИ мерки са супер точни, ама народа е прос.ст, нали? Ей, прехвърляте вината все на друг, кога ще поемете отговорност за действията си? Еб...си, кога по дяволите ще поемете отговорност за действията си?
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След като Pfizer в изследванията си доказваха ефикасност на база на симптоматични случаи, когато видим симптоматичен случай, това Е ПРОБИВ!
24
0
 
4
 
! Отговори
? преди 2 години
Това изказване е НАГЛО. Двама близки починаха защото им беше ОТКАЗАНА лекарска помощ при първата вълна. Сигурно и тях ги водят "непотърсили".
23
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Професор ***, как да потърсим помощ, като се вижда, че в болниците не можеш да намериш никакъв персинал!
22
0
 
3
 
! Отговори
АнатемаНаСДС-Чумата преди 2 години
То пък едни лекари!Откакто СДС-Шайката изкорми държавицата ни,прокуди кадърните специалисти и всичко направи о-***,включително образованието и здравеопазването, се появи тази сентенция:""Като зная какъв съм инженер,страх не е да ида на лекар."
21
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази преди казваше че двете дози са достатъчни и спират вируса и твърдеше че било доказано и проверено. Пълно менте!
20
0
 
3
 
! Отговори
ГОЧО преди 2 години
Аха, поредният бг "ПРОФЕСОР" дето само чете новини и вестници и за няколко лева отгоре, пише квото му кажат! Тая баба сигурно и тя е от БЪЛГАРСКАТА АКАДЕМИЯ НА НЕУКИТЕ, дето се става"професор" след 70 годишна възраст и се пенсионират след 120 години тежък "професорски" труд!!
19
0
 
7
 
! Отговори
Darth shadow преди 2 години
о да отново не ваксинирани са виновни за всичко, тоз ли ще казва как да се случва. аз няма да клекна и да се тровя с тез отрови ваксини..
18
0
 
20
 
! Отговори
Асанка преди 2 години
Как да търсят по рано медицинска помощ като в вашите глави има само ковид и никакви други болести Затова всички починали оъ инсулт инфаркт рак и др болести за вас са починали от ковид защото толкова ви са знанията и хората ги е страх не от ковида а от вашите знания
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Болните стоят в къщи под карантина и без наблюдение. Но , който има нужда може да отиде в спешните ковид зони , ще го преслушат, рентген и лечение. В болница протоколът е един и същ.
16
0
 
10
 
! Отговори
Бг турчин преди 2 години
Вирус не се бори с антибиотик. Вирус се бори със стабилна имунна система, не прекалено силна за да не предизвика цитокинова буря не и прекалено слаба. Вече 5-ти път се разболявам. Не се тествам не ходя на лекар. Миналата година задух и кашлица. Преди седмица пък болки в гърлото, температура и кашлица. Вече съм добре. Все още кашлям по малко. Не се тествам. Не се ваксинирам. Това лято пак имах същите симптоми плюс диария и болки в кръста. След 10 дни съм като нов. Най много да пия един аналгин.
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази централна част дето мутира да не е онази централна част за която проф Монтание каза че е на вируса на СПИНА знаела но не казва туй пък на ксйво прилича длед мен и потоп кажето го поне ба лекарите обучаващи пенсионери
14
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нека не оставим нито един пациент да умре без лекарска помощ нали така другарко.
13
0
 
30
 
! Отговори
?!? преди 2 години
Нагло е да ги пратиш на домашно лечение от личен лекар , който я вдигне телефона я не. И да кажеш, че хората търсят помощ късно. Вие сте гадове.
12
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хора мрът вкъщи, като камикадзета напоследък, защото видяха, че наще болници са, кат концлагери... Изгарят живи, мятат се през балконите пациенти... Изнудват ги санитари, мед сестри доктори... Пак излезте и ръкопляскайте на тия търгаши... Само ваксинации са им у празните алчни глави!
11
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Професор Радка не е във форма, прекалено малко тъпизми е изсипала срещу неваксинираните и величието на ваксините. Почвам да се притеснявам да не са й намалили субсидията.
10
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази бабка включително казваше на хората да ходят само вече като не могат да дишат в болниците за да не се претоварват лекарите. Сега казва, че пациените са виновни понеже отивали късно.
9
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Убиват с ваксини и отделно в болниците. Знаем какво и как правите, сатанисти.... Стига сте канили хората на смърт.
8
1
 
12
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
Кажи лелче , антибиотика повишава ли температурата ))) Обясни лелче как лъжете хората , че с антибиотика трепете бактерии при грипа ! Напомни на младото поколение защо през 1989г масово използвания пиницилин ( най-силния антибиотик ) беше забранен в световен мащаб да се използва при грип !!!