Свикаха спешно заседание на здравните министри на Г-7

Причината е вариантът Омикрон
28 ное 2021 22:29, Нели Христова
70
Свикаха спешно заседание на здравните министри на Г-7
Снимка: БГНЕС

Министрите на здравеопазването на страните от Групата на седемте (Г-7) ще се съберат на 29 ноември на извънредна среща по повод откриването на Омикрон щама на коронавируса, съобщи министерството на здравеопазването на Обединеното кралство, което председателства Г-7 през 2021 г.

"В понеделник, 29 ноември, ще се проведе спешна среща на министрите на здравеопазването от Г-7 под председателството на Обединеното кралство, за да се обсъди най-новата информация, свързана с щама Омикрон", се казва в изявлението.


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
2
 
! Отговори
Sadiata преди 1 месец
Дано бомба да падне на главната им капиталисти мръсни
59
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Министрите на здравеопазването на страните от Групата на седемте (Г-7) ще се съберат на 29 ноември на извънредна среща по повод използването на Омикрон щама на коронавируса за ново плашило ! Главната цел е да сверят часовниците , та да могат да лъжат еднакво , щото и без това вече зрители на театрото почти не останаха ! Е , изключвам ваксаните ,говорим за хора ...
58
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 66 АнонименМмда ааа ! На некадърника все народа му е виновен !
57
0
 
10
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 месец
Направо поканете и Бил Гейтс да ви симулира компютърно пандемия. Поканете и приятелчетата му. Направо да стане Събитие 202.
56
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Отдавна всички трябваше да се ваксинират. Преди да отидеш в Африка си слагаш всякакви ваксини. Не разчиташ кой знае колко на късмет. Това тук е същото. А народът като цяло е причина държавата да е слаба
55
2
 
16
 
! Отговори
аман вече от тебе преди 1 месец
До до ???Да поразсъждаваме/ не, че можеш/: Значи, на елита не му пука за мръсния въздух, за озоновите дупки от безразборна сеч, газови емисии, отровни храни/ чети съдържанието/, с които те убива бавно, но сигурно! Но да те опази от Ковида, му е много важно!?? Ай, фърли малко мисъл, малко съмнения. Зомби!
54
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма да се спрат ,докато не унищожат живота на земята с тъпия им вирус. Ще има война...и то много скоро. Ще воюват ваксинирани срещу мислещите.
53
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до няколкото дни ще има нова "ваксина" понеже старата няма да работи за този щам . ще трябва да се ваксинират с още една ( общо 2 ) като за първата ще трябва по още една бустерна доза да се сложи .... това съвещават ...
52
0
 
0
 
! Отговори
до ??? преди 1 месец
Е.............спокойно................най-накрая ще спрем да се караме с теб!!!
51
0
 
0
 
! Отговори
до ??? преди 1 месец
Е, сега като ми го каза, дано ти е станало по-арно на душата :D
50
1
 
5
 
! Отговори
до ??? преди 1 месец
Да, и за теб не им пука, на световния елит , не само за мен..................а аз какво ще правя си е лично моя работа................а ти си един уникален тъ.пак!!!
49
4
 
19
 
! Отговори
???? преди 1 месец
Защо ли са безплатни ваксините, я кажете??Или световният елит изведнъж се загрижи да бъдете здрави..............хаха??Вие вярвате ли???Аз не вярвам!!!Аз - не , но може да съм *** и глупав, не знам.................който оцелее след короната, ще разказва!!!
48
5
 
31
 
! Отговори
oz преди 1 месец
Вчера една жена - докторка - "професорка" се изцепи по телевизията, че здравето на обществото било най-важно и ако се налага..............хората ще бъдат принудени да се ваксинират, дори с цената на диктатура...............това за мен е медицински фашизъм ..........Дучето и Хитлер направо да ви завидят.............по тяхно време не е имало толкова телевизии, Интернет и социални мрежи!!!
47
4
 
21
 
! Отговори
Вируслав преди 1 месец
В паника са защото тази мутация атакува предимно ваксинираните. Което ще компрометира и развали плановете за 100% ваксване на цялото население на земята с вълшебния джус за спасението на Планетата от "глобалното затопляне"
46
0
 
13
 
! Отговори
преди 1 месец
Два полюса с тотално изкривено съзнание. Злоба. Забрава по-скоро! Света е минал и преминал през много радости и мъки. За всеки индивид и като цяло. Не търсете разделение. А решение. Не бъдете крайни. Пак ще го повторя - живота е цикличен. Днес аз утре ти. Не се нахвърляйте един друг заради избора ви. Той е ЛИЧЕН. А тази привилегия ( както е вече) изчезва. Тъжно.
45
11
 
1
 
! Отговори
до 51 преди 1 месец
Най-обичам хората дето ми говорят за права, обаче пропускат задълженията :D Социализъм в пълната му красота :D Eле па осигуряването на пълна заплата :D
44
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всеки, който се опитва да ограничава правата на хората в името на "общественото добруване" е отвратителен фашист и нищо друго! Заслужава единствено чук в главата или кирка в гърба! Няма да ви минат номерата, господа "плащащи осигуровки на пълната заплата"! Ще воюваме!
43
1
 
11
 
! Отговори
преди 1 месец
Не убеждавам никой в нищо. Личното мнение. Свобода на словото. Правото на образование и здравни грижи. Всичко това без дискриминация! За това съм аз.
42
3
 
18
 
! Отговори
преди 1 месец
Безплатни ваксини?????Хахахахахха. Наистина си отиваме като вид.
41
1
 
5
 
! Отговори
преди 1 месец
И кое точно е дезинформация. Не съм казал и дума за ефективността на ваксините, защото не съм специалист в това. Но ти си нали???