100 деца са записани за ваксина в УМБАЛ "Света Анна"

На ден ще се имунизират до 20 след консултация с педиатър
140

Сто са записаните за ваксина деца между 5 и 11 години в Университетската болница "Св. Анна" в София. Днес бяха ваксинирани 20, на ден ще се ваксинират толкова.

Опашки има и на пункта за възрастни.

10-годишната Ева е първото ваксинирано дете в болницата, предаде Bulgaria ON AIR.

"Тати взе решението да се ваксинирам, аз съм съгласна с него, защото искам да ходя на училище спокойно, без да се притеснявам, че мога да се заразя. Искам да се виждам с приятелите. Бяхме в онлайн обучение доста дълго. Първо ме беше доста страх, но после разбрах, че става за секунда, защото е много малка дозата от ваксината. Лекарите ми казаха, че не трябва да се притеснявам и ако се притеснявам - да не гледам иглата", сподели Ева.

Баща й разказва, че не се колебал, защото смята, че това е най-доброто решение.

Преди ваксинация, децата получават консултация от педиатър. Съветът след ваксината е родителите да наблюдават детето - да следят за наличие на температура. Ако е над 38 градуса, да дадат парацетамол или някакъв друг медикамент и, ако имат някакви затруднения, разбира се, могат да посетят нашето спешно отделение или да потърсят своя личен лекар", обясняват от здравното заведение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още по темата: ваксиниранедеца
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
жалко за децата
56
5
 
29
 
! Отговори
Edin преди 2 години
Доктор Райън Коул : "Това не е ваксина! Спрете лудостта! Това вече не е добра научна практика!" Д-р Райън Коул споделя лабораторните си открития за "инжекцията, която прави тромбози" по неговите думи по време на презентацията си на White Coat Summit в Тексас, САЩ. Д-р Коул, сертифициран патолог, обучаван в Майо Клиник, е изпълнителен директор и медицински директор на Cole Diagnostics, една от най-големите независими лаборатории в щата Айдахо. Повече информация:
55
4
 
41
 
! Отговори
До 61 преди 2 години
Ами ако се окажат прави тези лузъри и Ковид ваксините не са съвсем безобидни, кой поема отговорност? Вари го печи го, всичко е тест на полеви условия, включително и за децата.. Нови ваксини, експериментални фази. И със сигурност не предпазват от заразяване, както е казал таткото на ***
54
40
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като чета коментарите ставам все по-голям фен на Бил Гейтс и идеите му за редуциране на населението. Това просто трябва са се случи за да живеем в един по-хубав свят лишен от страхливи хора без мозък
53
4
 
25
 
! Отговори
Edin преди 2 години
Доктор Bhakdi обяснява как ковид ваксините унищожават имунитета: https://rumble/vrg4vx-dr.-bhakdi-explains-basic-immunology-all-covid-vaccines-destroy-immunity.html
52
3
 
11
 
! Отговори
Калюмет преди 2 години
Ваксиниран кон излезена полето за трева.Но се сгърчи,посиняи мъчително умря!
51
4
 
38
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИПъ преди 2 години
Жалко за децата! Много майки ще плачат.
50
8
 
52
 
! Отговори
(-_-) преди 2 години
Според мен това е престъпление! Няма абсолютно никакъв медицински аргумент деца да се третират с тия експериментални течности, нито един!
49
6
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Децата пълнят болниците в момента в Европа и САЩ. Ваксинираните!
48
45
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Децата пълнят болниците в момента в Европа и САЩ. Неваксинираните.
47
8
 
58
 
! Отговори
Право в целта преди 2 години
Родители, които подлагат децата си на експерименти с тези инжекции, са нищо повече от психопати.
46
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Курбан е направил таткото! Един ден ще го разбере!
45
2
 
8
 
! Отговори
(-_-) преди 2 години
брее това видео все по-трудно се намира.. чуд но що тъй cutt.ly/KUYDEXL
44
3
 
12
 
! Отговори
Финалното Решение преди 2 години
за Българският Народ - взето!
43
13
 
7
 
! Отговори
Вакситите ще Пазят преди 2 години
Децата ви, повече Барба Ганиосчета да не се раждат!
42
10
 
37
 
! Отговори
Жоржи Шорош преди 2 години
30 Сребърника за Кирето, най-сетне Семето на това Проклето Балканско племе, ке бъде прекъснато в Зародиш!
41
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бил Гейтс толкова много издухан и вероятно под наркотици говори как щял да намалява населението , дреме му , има много познаства и власт , най много аз да изпезна но след мен друг ще доиде.
40
5
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Умират по четири футболиста на седмица от инфаркт. Къде са страничните ефекти, къде ли са... Ваксизависимите не могат да ги видят дори ако се спънат в тях.
39
65
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До (-_-)Мина година от ваксинацията, милиарди са ваксинирани. Къде са страничните ефекти ? Ама без "те ще се проявят след 10, 20 ,30 ,50 години." Ако след 20 години си счупи някой крак, сигурно ще е заради ваксината. З
38
5
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Детето изкара ковид - 2 дни с температура, отпадналост. На третия ден беше без следа от болест. Две други болни деца от класа - същото! Едно на милион да са рисковете от псевдоваксините - абсолютно не си заслужава! А са много по-чести! И са всеки път като бодем децата! При всяко "бустерче" От тестовете на файзър върху 1300 деца - едно е с трайна и тежка инвалидност! Добре е, а? едно към хиляда шанс да унищожите детето си! При всяко следващо инжектиране -пак! За болест, която няма и да забележи!