Д-р Маджаров: Да се отнемат права, за да избегнем други вълни

Не можело да има промяна, ако не се спазват елементарни мерки
6 яну 2022 10:23, Нели Христова
151
Д-р Маджаров: Да се отнемат права, за да избегнем други вълни
Снимка: БГНЕС

"Трябва да се отнемат определени възможности и права, за да избегнем други вълни. Не бива да си говорим като врагове, а да сближим позициите си. Всички сме заедно и трябва да постигнем нещо общо. Омразата не постига нищо. Колебащите се хора трябва да бъдат привлечени към имунизацията, нужно е да се спре с елитарното говорене", това каза пред NOVA NEWS д-р Иван Маджаров, председател на УС на БЛС

Той добави, че не може да има промяна, ако не се спазват и най-елементарните мерки.

"Допуснаха се грешки с разнопосочни послания. Най-силните месеци бяха в началото, когато нямаше такива от лекари и политици. След това споровете доведоха до сегашните резултати.Това е медицинска тема, не такава, която да се разисква в социалните мрежи", категоричен е д-р Маджаров.

Според него огромна маса от хората вече имат подсъзнателно безпокойство заради постоянните варианти на вируса, вълните.

"Преди да има нова вълна трябва да се предприемат мерките, за да няма претъпкани кабинети и липса на места в болниците", заяви още той.

"С апаратура, легла, кислород може да се справим, но повече персонал няма как да набавим", предупреди д-р Иван Маджаров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Току-що видях статии тук - два броя, за Казахстан. То станало голямо мелле. Вчера бяха по-приемливи нещата там. Обградили са двеболници в Алмаати. Ха, сетете се защо болници! Не знаете ли, че там населението масово излезе срещу ковид фашизма? Защото тук не се публикува информация. Защо ще обграждат болници точно? Тоя Маджаров работи за ковид фашизма и вероятно цели да направи това - да предизвика гражданска война с такива недопустими и престъпни изказвания за лишаване от права!
88
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се започне с отнемането на правата на тоя платен чичак да говори безсмислици.
87
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато стане "въглеродно неутрален", тогава да споделя възгледите си за "всеобща ваксинизация"...
86
0
 
36
 
! Отговори
Даоправимикономиката преди 2 години
Като сте я подкарали, карайте наред.Отнемайте им правата на тия "антиваксъри",че да видят какво е.Като за начало да не им се начисляват и да нямат право да плащат данъци,здравни осигуровки,ток,вода,парно. На шикалки ще си играем, айде де.
85
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В най-набодените държави ограничения и локдауни справиха ли се? Или растат заразените? А този иска повече власт. Власт сама по себе си не лекува и предпазва, а разрушава икономиката и срива живота и на здравите. Този господин ще поеме ли отговорност за икономическата катастрофа на държавата вследствие мерките?
84
38
 
0
 
! Отговори
Чичо преди 2 години
Вместо да се говорят празни приказки на кг, могат да се предприемат стъпки за поне 2 месечен локдаун. И докато трае той, ваксинацията да бъде направен задължителна (със закон)!
83
0
 
33
 
! Отговори
СЕГА преди 2 години
разбирате ли защо на Народния съд са избили ЦВЕТА НА НАЦИЯТА?Ето за този цвят става въпрос-довел фашизма в България и поредната държавна катастрофа!
82
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"да се отнемат определени възможности и права" е кой си ти, че да казваш на кого какво да се отнема. Да не сме говорели, като врагове?! искаш да ми отнемеш правата, аз да седа, да гледам и да си чопля в носа - няма да стане тая.
81
1
 
46
 
! Отговори
За всички слепи.. преди 2 години
ако това не беше световен заговор/конспирация или както искате си го наречете,нямаше в цял свят тази пропаганда да върви по точно един и същи начин. Ползва се една и съща реторика, едни и същи методи и манипулации. Да кажеш в едно изречение, че трябва да се вземат права и свободи и в същото време да се агитира за сближаване е висш пилотаж в манипулацията и пропагандата.
80
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да тръгва за Китай, там практически и спокойно може да приложи исканията си. И съпротива няма да има. Конституция имаме и конституционен съд, но не и защита на основните права на гражданите. Ограничаването на права, не лекува нуждаещите се, нито ще предпази уязвимите.
79
1
 
28
 
! Отговори
Сарказъм Радомирски преди 2 години
Пълен хаос цари в главите на умно-красивите: хем приветстват естествения отбор, хем искат да му попречат чрез ваксинация...
78
3
 
43
 
! Отговори
аха преди 2 години
Като предлага отнемане на права, нека той бъде пръв. Направо да се гръмне за да не отделя въглероден диоксид и да не замърсява природата. И най-важното е, че няма да разнася болести. Нет человек - нет проблем.
77
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да. Да ти отнемат правото на теб да упражняваш фашизъм!!! Къв си ти бе ***!
76
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
73 коя Европа казваш? Оная на жълтите жилетки ли или на хилядите стачкуващите в Нидерландия и Германия?
75
2
 
30
 
! Отговори
Възраждане-Враца преди 2 години
12.01.2022 г.!!! НА БУНТ!!!
74
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно Възраждане ме е яхнало ша знаеш. Къде са другите с опорките. Или май техните опорки са да ни сложат нашийника окончателно.
73
1
 
29
 
! Отговори
До 77, преди 2 години
"До Анонимен 73 От кой народ сте, неграмотни трроле?" - - - Той е просто един безродник. Човек от долно качество, който срещу шепа сребърници е готов да продаде държавата си, народа си, правата на хората. Даже собствените си права и да блее с шепата сребърници в уста.
72
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 76 Руските трролове сте вие - ваксаджиите. Едни и същи плюете българския народ и под статииите за ваксините, и под статиите за празниците ни, и под политическите статии в защита на гербавите. Ясно е, че не сте българи.
71
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хайде да отнемем правата на такива, като теб и да видим как ще бъде 2, 3 седмици. Заедно с математици и всякакви изтрещели у р. о-ди. Не сме пробвали до сега, може пък да сработи.
70
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя да каже как "най-ваксанираните" избегнаха вълната - Франция, Италия и други с по 100 000 заразени на ден!!!