Д-р Маджаров: Да се отнемат права, за да избегнем други вълни

Не можело да има промяна, ако не се спазват елементарни мерки
6 яну 2022 10:23, Нели Христова
151
Д-р Маджаров: Да се отнемат права, за да избегнем други вълни
Снимка: БГНЕС

"Трябва да се отнемат определени възможности и права, за да избегнем други вълни. Не бива да си говорим като врагове, а да сближим позициите си. Всички сме заедно и трябва да постигнем нещо общо. Омразата не постига нищо. Колебащите се хора трябва да бъдат привлечени към имунизацията, нужно е да се спре с елитарното говорене", това каза пред NOVA NEWS д-р Иван Маджаров, председател на УС на БЛС

Той добави, че не може да има промяна, ако не се спазват и най-елементарните мерки.

"Допуснаха се грешки с разнопосочни послания. Най-силните месеци бяха в началото, когато нямаше такива от лекари и политици. След това споровете доведоха до сегашните резултати.Това е медицинска тема, не такава, която да се разисква в социалните мрежи", категоричен е д-р Маджаров.

Според него огромна маса от хората вече имат подсъзнателно безпокойство заради постоянните варианти на вируса, вълните.

"Преди да има нова вълна трябва да се предприемат мерките, за да няма претъпкани кабинети и липса на места в болниците", заяви още той.

"С апаратура, легла, кислород може да се справим, но повече персонал няма как да набавим", предупреди д-р Иван Маджаров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
20
 
! Отговори
До 68 преди 2 години
Научните изследвания върху инжекциите сочат точно обратното, до 1-4 години инжектираните ще са или с тежко увредени имунни системи в последствие мъртви или мъртви поради други тежки заболявания.
68
2
 
29
 
! Отговори
Живко преди 2 години
Аз мисля че за да избегнем още и още вълни от "великия" вироз на Биг Фарма трябва да се отнеме правото на свободно придвижване на хора като доктор Маджаров и те да отидат там където им е мястото-В ЗАТВОРА!
67
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 73 От кой народ сте
66
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още един кандидат за фенерите. Че се и натиска да е първи. Къв си ти да отнемаш права бе льольо? С такива изказвания направо привличаш
65
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На 12.01.2022 г. - да повторим Казахстан! Това не се търпи! Вече явно и официално ни заявяват, че ще ни отнемат и последните останали човешки права! Защо търпим това?! За какво?
64
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия май все още си мислят, че живеят по татово време, когато българина си седеше и го беше страх да излезе на улицата. Да, ама не! Аз живея баш на пъпа на София и гледам как всеки път когато правителството настъпи някоя малка групичка хора и отиват да блокират жълтите павета. Таксиджии, фермери, тираджии, ИТ-та, медици, полицаи итн. Сега сред всички сфери е пълно с 80% неваксинирани с отнемане на права ще се сближим всички, ама не около ваксините а около това да ви наврем където слънце не огрява
63
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разбрахте ли защо е имало Народен съд след 1945 г.?Време е за следващ.
62
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 68В крайна сметка всеки, който се е родил, ще умре. Такъв е живота. Но робите ще умрат в робство, а свободните хора, с вдигната глава.
61
3
 
21
 
! Отговори
До 68 преди 2 години
"В крайна сметка повечето от вас дето са антиваксари ще умрат. Чисто естествено ще се стигне до извода да се ваксинират хората като измрат най-върлите антиваксъри. С това и рязко ще намалее цяла категория простаци." - - - Бравос, недоучилото! А да ти напомня, че в "начална сметка" безсмъртни по земята няма. Агресията ви мина всякакви допустими граници. Време е да си плащате.
60
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя веднага да се скрие в някой бункер от "народната любов"...
59
1
 
32
 
! Отговори
Батко преди 2 години
Този говори с клишета и повтаря едни и също като развален грамофон!Отдавна това *** корумпирано и търсещо изгодата е забравило да бъде лекар.Няма как да бъдат сближени позиции с хора, които не говорят медицински.Този човек трябва да си отвори учебниците и отново да прочете епидемиология, инфекции и други и да прочете основни постулати кога и как се прави ваксинация и кога не се прави.Основно правило е, че по време на епидемия не се прави масова ваксинация.
58
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И кои точно права, на кого и на какво основание ще отменаш? Дебел чичко, грижи се за собственото си здраве, че си го позанемарил, като гледам! А за нацистките ти лозунги може би ще носиш наказателна отговорност след края на цирка с ковид геноцида! Ти и доста други мазни тр о лове на фарма мафията.
57
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки ден правата ни се премахват, нашите общности се унищожават и тиранията се налага под фалшивото знаме на безопасността. Това се отнася за всички нас. Обединете се, за да можем заедно да противостоим на геноцида срещу цялото човечество, наложен от шепа самозабравили се свръхбогати псих опати.
56
1
 
32
 
! Отговори
До моя преди 2 години
Хахаха, изпълни дълга си към обществото инжектирайки се с експерименталната инжекция ? Ще помогнеш на обществото като опитно животно, да видим какъв ще е резултата от експеримента, съдейки по съдържанието на тези инжекции, резултата няма да е блестящ. Инжектирайки се и с 4тия и 5тия и т.н. Информира ли се за съдържанието му?А за дългосрочните ефекти, които не се знаят? Прави каквото искаш стига да не го налагаш на други хора.
55
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този не знам колко е наясно, че в момента в който приемат решение да отнемат права на българина всичките 240 + целия министерски съвет ще изхвърчат през границата за 1 вечер. Ние от векове сме много търпелив народ, обаче това е докато ни крадат и лъжат. В момента в който обаче кажеш на българина, че ще го задължиш да прави нещо и че ще му отнемеш нещо по груб начин срещу достойнството му, тогава ни пристъргват зъбните колела в главите и няма мои, няма твои всичките по властта ще го отнесат.
54
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Напомням на всички като този шишкавия от снимката, който прави такива призиви, че България е малка държава и всеки се познава с някой, който познава друг. Освен това препоръчвам на доктора да си бие още една доза, че с това наднормено тегло си е с единия крак в короната.
53
1
 
23
 
! Отговори
До ToPhD преди 2 години
Скоро - България ми е Казахстан!
52
2
 
41
 
! Отговори
ToPhD преди 2 години
Хора четете и мислете! Аз на никого не давам акъл, но ако не се стегнем скоро ще се подиграват брутално с всички ( и ваксинирани и неваксинирани, работници, началници, природозащитници, учители, банкери, шофьори, инженери и тн.). Тези палячовци нямат право да ме ограничават по никакъв начин!! Плащам хиляди осигуровки, данъци и такси от години и на никого не Преча!! Ще има СЕЧ!!!
51
2
 
36
 
! Отговори
Кой си ти? преди 2 години
Какво ще отнемаш?Възможноста да седя изправена и да дишам.Я върви на ..........
50
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А аз смятам, че е наложително да се върне смъртното наказание и то да се налага за всяка форма на масов тормоз върху гражданите, масово ограничаване и отнемане направата им и масов геноцид над тях. Това е престъпление срещу човечеството, а не срещу отделната личност и трябва да се наказва най-сериозно, като единственото справедливо наказание е смъртното такова. Циркът ще свърши все някога и КРБ ще се промени в тази насока, най-вероятно, защото тези престъпници трябва да си платят.