Теменужка Петкова е в болница с COVID-19

През вчерашния ден е била в пленарната зала и е била част от комисия
14 яну 2022 13:48, Нели Христова
159
Теменужка Петкова е в болница с COVID-19
Снимка: БГНЕС

Депутатът от ГЕРБ и бивш енергиен министър Теменужка Петкова е в болница с COVID-19, съобщи НТВ, позовавайки се на министъра на здравеопазването Асена Сербезова.

Тъй като през вчерашния ден Петкова е била в пленарната зала и е участвала в заседание на Комисията по енергетика в парламента, министърът на здравеопазването е на мнение, че депутатите от въпросната комисия подлежат на самоизолация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
1
 
6
 
! Отговори
До 81 преди 2 години
Сега 7 месеца след втора игла имам 900 единици. Да, ми е и да съм се заразил след това, но не съм усетил. Та така, починали след ваксинация ще има като не си правят тест преди това и тест за антитела също. Това е от мен.
75
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зелен сертификат трябва да се издава САМО срещу отрицателен тест. Също зелен сертификат трябва да се изисква само на хората, които държат да го има и то да им се изисква при всяко излизане от дома им, а за останалите да няма такова изискване хахаха
74
2
 
6
 
! Отговори
До 81 преди 2 години
Не говоря за ваксините. Говоря че вируса е много опасен. Някои го минават само със сополи и за това крякат. Тези които са го минали тежко. Не им се говори. А тези дето си заминаха от ваксини ще кажа едно: как си биеш ваксина като не си си направи тест за ковид. Та нали ако се на бодеш и си болен става мазало в организма. Това е като при културистите. Вкарват тестостерон отвън и техния спира. Второ: ако имаш антитела е глупост да се бодеш. Аз имах нула антитела и се ваксинирах. Сега.
73
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази нали има сертификат? Значи или е фалшив, или ваксите са фалшиви. За второто е ясно, но да проверят и първото за всеки случай. Да попитам също какво прави в болницата? Нали е ваксинирана, а боцнатите го карали много лесно. Нали трябвало да се боцкаме, за да не натоварваме болниците? Е щом и боцнатите влизат в болницата и щом някои от тях умират даже, тогава какво остава като аргумент за агитация? Който е ваксиниран умира по-леко или какво? хаха Може би боцнатите отиват в рая, но по-бързо...
72
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зеленият сертификат осигурява безпрепятствен достъп на заразения до заведения и обществени сгради, където потенциално може да зарази стотици хора. Този документ е като лиценз за убиване!
71
7
 
2
 
! Отговори
До 56 преди 2 години
Проблемите ти типърва започват. По скоро на жена ти. После да не кажеш че не съм те предупредил.
70
1
 
10
 
! Отговори
до ОВЦА 67 преди 2 години
Да прочете някъде ,че не вярвам ,че има вирус.Справихме се и без ваксини тогава. От 6 души ЕДИН (ЖЕНА МИ) се разболя тежко.Другите БЕЗСИМПТОМНО с АНТИТЕЛА в момента за доказателсво.Никой не може да ме убеди ,че имам нужда аз от ваксина .Обаче за овцата всички , освен набодените не могат да оцелеят нали.
69
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е как така е в болницата? Нали в болницата приемат хората късно с проблеми, а тя е била вчера в парламента?
68
9
 
6
 
! Отговори
Пфайзер преди 2 години
Всички ще се ваксинирате мамини сладки всички. Няма да избягате. Ще се набодеъе о по пет пъти ако трябва .:)))))
67
2
 
16
 
! Отговори
загрижЕна преди 2 години
Дали Нушито ще го изкара "леко", като Св.Кунча Троиновакснати?
66
2
 
12
 
! Отговори
Пророк Антиваксарии преди 2 години
Не е лесно да си попаднал отгоре случайно ей-така със връзки и шуробаджанашки похвати ,както се казва за нашите любимци ,като свински черва са навързани .По десет пъти ваксинирани ,ама разнасят и разнасят --що разнасяте бе ! нали сте сертифицирани !Ама не, като канадско магаре на лед се е запънал ,че сертификата било най-доброто което е измислено ,един от неговите изкара хората който им се опряха Фашисти -всеки който е против очевидно задължителната ваксинация стана фашист ,после ще е терорист
65
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 71, тя змията вирус не е я лови.
64
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да не е с купен сертификат и тя?
63
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А пътната карта за енергетиката, която тази буля подписа с Газпром, намериха ли я?
62
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен"Абе те и за Кунчев казваха, че е наред, ама 2 месеца му спрягаха двойник." ....... Много си назад с материала, а се смяташ за конспиратор. Те от самото начало на пандемията са го клонирали в десетки екземпляра, за всеки случай. Кой при сегашното високо ниво на науката и техниката ще се занимава с търсене на случайни двойници.
61
1
 
18
 
! Отговори
До24до2 преди 2 години
И Кунчев бил в болница под наблюдение, та 2-3 месеца никакъв се не показа и не е натоварил здравната система, това ли искаш да кажеш.Обяснението ти е като/на/ и /за /ваксоковидидиоти,ама друго не може
60
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде е пепелянката атанасова ...това безобразие и безотговорност
59
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен"където има 80%+ ваксинирани и сертифицирани, развъдниците се разрастват с бурни темпове и краят им не се вижда" ........Да бе, ваксинирането ти е виновно. Нали непрекъснато са по срещи и комисии, не носят маски и не спазват дистанция.
58
2
 
6
 
! Отговори
до Хибридна атака преди 2 години
Аз лично , пожелавам на всички евроатлантически пазарни радетели , да изпитат свободата от либерализацията на тока и зелените безумия. Оттатък небесата трябва да стигнат цените , за да видят капиталистически свободен пазар в действие.
57
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе те и за Кунчев казваха, че е наред, ама 2 месеца му спрягаха двойник. Брадат мъж се дублира лесно. Хайде да видим как ще се оправите с баба Яга.