Пред "Пирогов" - опашки за бустерна доза

На опашките има и деца
15 яну 2022 15:05, Петя Славова
100
Пред "Пирогов"  - опашки за бустерна доза
Снимка: БГНЕС


Във ваксионационния пункт на "Пирогов" чакат предимно хора, дошли да си поставят бустерна доза, предаде  БГНЕС.

Още по темата

В събота своя ред пред пункта на "Пирогов" чакаха няколко души. Сред тях бе и Първолетка Пламенова. „Дойдох да ваксинирам сина ми. Аз съм с трета бустерна доза от вчера. Искам да предпазя децата си. Синът ми не е ваксиниран, за първи път ще му е. Той е на 11 години, смятам да му сложа Pfizer. Личният лекар ми препоръча именно тази ваксина, затова считам, че е най-добрата“, каза тя.

Паулина Наумова от своя страна обясни, че е направила информиран избор и е решила да си сложи бустерна доза на Pfizer.

"Идвам да си сложа бустерна доза. От началото на пандемията аз съм "за" ваксините абсолютно. Дойде време да си сложа и третата доза. Смятам да си сложа Pfizer, преди това бях с Astra Zeneca. Много съм чела и съм се интересувала за ваксините, поради тази причина реших да си сложа именно Pfizer. Не съм се съветвала с никого", сподели още тя.

Илиян беше на опашката с брат си, защото във ВМА не ваксинират деца.

"Дойдохме да се ваксинираме с брат ми, за да предпазим цялото семейството. С брат ми сме тук, защото във ВМА не ваксинират малки деца. Ще си сложа трета бустерна доза, но нямам някакви предпочитания каква да бъде точно. Предишните ми две дози бяха на Pfizer, но аз не съм избирал, майка ми реши вместо мен", уточни той.

6863 са новозаразените с COVID-19 за денонощието. Това е със 171 души по-малко спрямо вчера, сочат данните на Единния информационен портал.


100
Още по темата: Пироговваксинабустер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
5
 
14
 
! Отговори
До Snorky преди 4 месеца
И аз съм чувал такива истории... Та... Бай Шиле (навярно знаеш на кого казват така) от НОЩ посъветва една позната нотариус, дето му движи документи, да не се ваксинират в никакъв случай. И казал: "Ти не ме слушай какво говоря по телевизора..." Ха ха
69
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
По-добре сега опашка за ваксина, отколкото по-късно, на стълбите на опашка за болница. Просто и ясно!
68
6
 
16
 
! Отговори
Почнаха ли 4-та? преди 4 месеца
Малки, сладки ваксърчета. Слагайте доза #4, защото от СЗО официално обявиха /пише и на сайта на СЗО/, че са нужни нови ваксинки да бъдат разработени. Те щели да се произведат март-април и боцкането почва отначало...
67
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Благодаря за точното заглавие! Опашката НЕ е за ваксиниране, а за БУСТЕриране :)) Нищо, че Киро ги слага всички като нововаксинирани:))
66
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Вият се мале, майно льо, опашки за бустерни дози. Дози, още омикронопрогнози. Два-тринайсе човека, мила моя майно льо, и пак сами да са у трамвая че се бутат, бутат, още набутат, набутат, още най ми ти бустеризират, бустеризират, мале ле, имунизират !
65
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
НАПа с 32милиона бонуси. Тука си чакат 75те лева екстра. Евала роби. 1300 години роби.
64
9
 
33
 
! Отговори
Неразбираща преди 4 месеца
Добре де, аз разбирам първите месеци след пускането на ваксината да се подведеш и да си сложиш, мислейки, че ще те предпази от заразяване и като цяло ще ограничи/спре пандемията. Но година по-късно, с цялата тая информация как нито спира заразяването, нито води до връщане към нормалното, с новите данни за странични ефекти, които, макар и трудно, стигат до хората...да си слагаш поредна доза и да плещиш нелепости как вярваш в науката и искаш да предпазиш хората около теб....е това не го разбирам!!
63
7
 
29
 
! Отговори
Snorky преди 4 месеца
Както каза в тесен кръг едно момиче доста известна репортерка в БТВ (няма да й кажа името) цитирам: "След като взехме интервю на шефа на Александровска и изключихме камерата той ни посъветва да не се ваксинираме." Край на цитата.
62
1
 
15
 
! Отговори
ах банана, ох банана преди 4 месеца
Няма ли опашки за нещо, все едно не си в България!
61
4
 
6
 
! Отговори
Чуденка преди 4 месеца
Колко трябва да си ***???
60
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Олита
59
10
 
7
 
! Отговори
Браво! преди 4 месеца
Явно сме започнали да поумняваме
58
3
 
9
 
! Отговори
(-_-) преди 4 месеца
Не казвам на нито една майка какво да прави. Просто изразих мнение. Сега кой/коя пък си ти да дава посока на това кой какво ще мисли и казва?
57
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ама как може такова нечовешко отношение към чакащите бустер, сложете им абокат, дайте им по една банка ваксини за да не се кахърят хората!
56
28
 
11
 
! Отговори
нЕкой преди 4 месеца
Браво, само така. А слабограмотните антивакси ще търсят болници съвсем скоро. Отделно че ще бъдат изолирани отвсякъде
55
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Това са платени рекламни лица. Едни и същи. Само правят опашка зада привличат хора.
54
3
 
15
 
! Отговори
Хахахахахах преди 4 месеца
Значи Паулина много била чела за ваксините. Както казваше един даскал преди 45 години: " Бе той много чете, ама не учи."
53
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
съвсем нормално една овца сложила първа и втора доза да чака да си сложи и бустер .Овцеподобните двукраки не са хора ,те са овце на два крака ,нормално е като почнат да падат като гнили круши да си получат заслуженото за овчето си поведение. Те не заслужават жал и състрадание ,защото сами те не ги е грежа за живота им.
52
36
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Браво. Майките трябва да са задължени да ваксинират децата си. Иначе да бъдат глобени. Майките нямат право да си играят с живота не детето си.
51
10
 
20
 
! Отговори
До 44 преди 4 месеца
Кой сте вие,за да казвате на една майка дали да ваксинират децата си или не?Ваксините са личен избор.Вие се отнасяте с вашите деца,както си решите.