COVID карта: Благоевград чупи рекорди, Кърджали все още се държи

Само 4 области не са в тъмночервената зона
18 яну 2022 08:50, Александър Попов
93
 

Област Благоевград счупи неприятен рекорд и стана първата област, в която заразените са над 2000 на 100 000.

Данните на Единния информационен портал показват, че само 4 области не са в тъмночервената зона. Това са Разград, Шумен и Търговище, които се намират в червената зона, и Кърджали, където броят на заразените е най-нисък - 222/100 000. Тя е и единствената област в жълтата зона.

Още по темата

Най-много заразени на 100 000 души има в област Благоевград - 2188/100 000 души, като плътно следва София-град с 1919/100 000 и Перник с 1483/100 000 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
1
 
1
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 2 години
БОГ да прости починалите ХОРА
85
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 86. Встрани е от темата това за миенето, но можеш например да намокриш с вода около половината или една трета от тоалетната хартия като я сгънеш по подходящ начин и действаш. Повтаряш колкото е необходимо и колкото трябва хартия използваш като гледаш и тя да е с добро качество. Ако направиш добре нещата, резултатът ще е задоволителен а и ръцете ти трябва да са чисти, но пак е хубаво да се измият.
84
0
 
1
 
! Отговори
Запознат преди 2 години
По принцип месоядците повече боледуват от ОВИ. Според П. Дънов вегетарианците почти не боледуват от ОВИ на ГДП. Аз когато не ядях месо също не хващах вируси.
83
0
 
3
 
! Отговори
Lekar от Благоевград преди 2 години
При това пулмолог. Днес прегледах около 20-тина а вирусна инфекция на ГДП. Само 3 пневмонии имаше - атипични тип матово стъкло - рентгенологично. Никой нямаше ДН и не се наложи да хоспитализирам. Просто хората са се посрали от страх, щот мн. гледат ТВ и шом кихнат и вдигнат малко темп-ра се посират!!!
82
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Брях, ми то не остана здрав човек в Благоевград, тц тц, да се чудиш и маеш на тази статистика...
81
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Кърджали турците се мият (противно на общоприетите схващания). След като ходят по голяма нужда се измиват. Хигиената е на по-високо ниво. Това е само като предположение. По принцип е по-добре човек да се мие. Тоалетната хартия може да се използва за забърсване, но след това задължително трябва да се мие. Просто не мога да си представя какво е да не се миеш... Бил в ситуации, когато не мога да се мия, а мога само да ползвам тоалетна хартия, ужас... Не знам как живеят така някои хора...
80
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксините не помагат ли?
79
5
 
8
 
! Отговори
И.Б. преди 2 години
Кърджали се държи, защото мирните мохамедани не се хранят със свинско месо. То е най-вредното, особено след като започнаха да държат свинете наблъскани за угояване в кратък срок без спазване на начина им на живот. Престанете да ядете свинско и тогава пандемията ще се оттегли.
78
9
 
3
 
! Отговори
Бени Хил преди 2 години
Дръжте се антиваксърчета дyпe да ви е яко :)
77
8
 
2
 
! Отговори
... преди 2 години
Е няма проблеми, че има има около 10 000 човека повече починали средно за 2020 и 2021 от колкото средно за предишни години. Според антивакса-рите тези хора не са важни и няма значение, че са починали, и роднините им са загубеняци. Поне това твърдят по форумите де. Десетки познати имам които след като изкараха Ковид и видяха колко е сериозно от антиваксъри станаха върли привърженици на науката.
76
2
 
3
 
! Отговори
До 33 преди 2 години
СтрнноКолкото и да ти е странно,тези общности спазват лична хигиена.
75
0
 
4
 
! Отговори
SHEFA преди 2 години
2 ГОДИН ТОРМ0З НА НАРОД0-ГРЪОМ ДА ВИ УДАР.И.
74
4
 
5
 
! Отговори
555 преди 2 години
ГОЛЯМАТА БОМБА!!! Международен съд по общо право с решение от 15 01 2022г.:Големите фармацевтични компании,правителството и църковните лидери са изправени пред арест,тъй като съдът ги осъди за геноцид и забрани инжекциите(видео+съдебното решение).---Всичко това в "THE BULGARIAN TIMES " горе ляво от падащото меню-видео
73
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сезонен грип! Късам дипломата, ако това нещо не изчезне до юни 2020-та. Какви са тия истерии, какво е това чудо?!
72
5
 
8
 
! Отговори
555 преди 2 години
Ако искате да видите и чуете с превод изказването на Люк Монтание на митинга отидете на "THE BULGARIAN TIMES" и от падащото меню-горе ляво, изберете видео. Българския народ и най-вече българските медици осъдени несправедливо на смърт в Либия преди години, трябва да са благодарни на този велик учен-вирусолог,който имаше принос в освобождаването им.
71
2
 
3
 
! Отговори
Все едни исъщи преди 2 години
Котила от шмекери, тарикати, далавераджии. Разнасят престъпност и отворена кутията на Пандора. Там, където хората работят и НЕ СЕ тълпят като кадаиф, проблемът е в рамките на един обикновен грип.Кот...и тЕла.
70
4
 
13
 
! Отговори
Манипулация преди 2 години
Стига сте всявали паника, проклети ковид фашисти! С колко се увеличават заразените няма значение, зашото Омикрон се разпространява масово, но протича по-леко и от грип. Важни са бройките на хоспитализираните и тези в интензивните отделения.
69
9
 
5
 
! Отговори
математик преди 2 години
Аз ще ви кажа защото в Кърджаши са по чистоплътн
68
4
 
1
 
! Отговори
До 71 преди 2 години
А дано, но надали ще стигнем и до такъв брой умрели. Иде пролет след зимата и нов сезон и всички вируси и инфекции почти изчезват без никакви мерки. Най-старата партия БСП-то да му мисли как всеки ден губи избиратели - старите и болни ходещи пенсии.
67
5
 
3
 
! Отговори
tocila преди 2 години
До МинаващПреди известно време го обясниха - спазване на мерките и дисциплина, липса на нощни и питейни заведения, голям брой ваксинирани...