Проф. Тодор Кантарджиев: "Зелените сертификати" отпадат до месец и половина

Той призова хората да се ваксинират
23 яну 2022 22:00, Нели Христова
220
Проф. Тодор Кантарджиев: "Зелените сертификати" отпадат до месец и половина
Снимка: БГНЕС

До месец и половина зелените сертификати в България ще отпаднат. Тази прогноза даде пред NOVA проф. Тодор Кантарджиев. Той за пореден път призова хората да се ваксинират.

"С времето сертификатите ще отпаднат - каза Кантарджиев. - Това ще бъде скоро, защото при нас тези нововъдения като сертификати за първа доза и антитела, доста компрометират нещата. В рамките на месец и половина ще отпаднат. Хубаво е хората да се ваксинират, сега е моментът за бустерни дози."

Проф. Кантарджиев е с три ваксини и не е изкарал вируса.

"Омикрон ще продължава да настъпва - казва той. - Децата са уязвими. Към момента обаче локдаун не е необходим. Има и хубави новини. Една трета от ваксините, поставени вчера, са поставени в София. От последните 227 доказани случаи на Омикрон пък само 7 души са в болница. Мислим, че с края на пролетта случаите много ще намалеят. Дай Боже в България да имаме достатъчно обществен имунитет, така че да сведем случаите до отделни огнища."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бе тя смахнатата медицина не може да лекувависоко кръвно- Замота се при вайка ми тотално, но новоизпюен вирус лекува много успешно- Ваксинилайте се, дори да сте мъртви!
144
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Толкова т ъ п и коментари не е имало отдавна. Ама то матр'яла си е такъв.
143
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Брюксел вчера имаше протест срещу Ковид мерките. Повече от 100 000 души.
142
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Верно сертификатите падат, Идват първо гривните и после чиповете. Споку. Всичко понреда си. И да не забравите бустврите.
141
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Медицината е пълно посмешище. Казвам го като лекар. Само хирургията има някакви достижения и то не се знае дали сме по-добре отпреди 1000 години. Може би само, че дрогират пациентите, за да не изпитват болка.
140
2
 
38
 
! Отговори
аз пък да кажа преди 2 години
Ако махнат пътеките за Ковид и 1000 лв. на докторите/ щото работели/, РЯЗКО ще паднат случаите. На бас???? Има пари за вземане, има Ковид! Първата работа за влизащия в болница, дори с цирей, е да го изкарат +. И оттам- газ! Това е!
139
0
 
3
 
! Отговори
От Проведението преди 2 години
Бай Шиле, НО, некакъв чип се е насочил, къмто ръката ти с електронен сертификат. Прощавай за името Ви, Кантар. 5 джи мрежите са вече инсталирани. Специелно на вас нема да ви дръпнат шалтера, ще работите до изтощение. Нема да имате тази връзка със Създателя, която имат ЧИСТИТЕ.
138
1
 
22
 
! Отговори
Бай шиле преди 2 години
Кога ще сложи 4та доза омикрон настъпва
137
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Доктоте, Пенсио!Е па едни парички. Уеб страничка, тва онова, Колкото повече - толкова повече.Направи си сметка колко се печели само от тестове и маски. Нарко бароните са в прединфарктно състояние:) Абсолютно легално и в пъти повече:)
136
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига сте правили пазарлъци бре, махнете ги тия сертификати..
135
5
 
26
 
! Отговори
Aнонимен преди 2 години
Предател лаком продажник силно токсичните бустери са за теб и цялото ти семейство до 7мо коляно от всички нас - антиваксъри подарък
134
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Затвор за теб дядо. Или нещо по- гадно.
133
1
 
29
 
! Отговори
Доктоте, Пенсио! преди 2 години
Що въобще го въведохте, кат ще трябва да го махате?😭 И кат го въведохте - мислихте ли с главите си?
132
1
 
27
 
! Отговори
СЪд и затвор преди 2 години
Изялия врабче и ходеща реклама на ваксини, трябва да бъде разпитан от умел прокурор.
131
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скоро ще пробвате дали действа законът за гравитацията, провесени на удобно увити около вратовете ви въжета, драги ковид фашисти!
130
2
 
22
 
! Отговори
Shshs преди 2 години
До 138 и 146 - Като спорите е хубаво да се осведомявате. В Швеция преди 2 дни имаше 10хиляден протест срещу зелените паспорти. Напишете massive protest today in Stockholm Sweden да видите за какво иде реч. На хората им омръзна да ги манипулират. На всички им е дошло до гуша от манипулациите на банкерите, медиците и медиите. От цяла Европа единствено бау, Германеца и Програмиста останаха защитници на поробителите на съзнания.
129
3
 
34
 
! Отговори
Ковидаро стъкмистики преди 2 години
За последните десет години смъртните случаи на ден са 290 души. Коведарите лъжат че заради умрелите от ковид цифрата нарастнала и сега уж умирали дневно над 400 души. Какви лъжци са коведарите ще се убедите сами от един брояч на живо, в реално време показва броя на починалите за деня. Изпишете България население 2022 CountryMeters.info, проверявайте към 23 и 50 часа, отново починалите са ок. 285 души, тоест умрелите са колкото преди ПлаНдемията. Коведарите ви тормозят психически с лъжи
128
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
#138Не за друго,но...в Швеция живеят 25 човека на квадратен километър.Нека не сравняваме мерките там и тук-щото няма смисъл.
127
2
 
15
 
! Отговори
Избирай преди 2 години
Шоумен ли ще си? Лекар ли ще си? Избирай мустак! Не може и двете.
126
11
 
2
 
! Отговори
Купонджия по природа преди 2 години
Хората, които управлявам света, всъщност явно не могат да разберат , че поробни народи не трябва да има ! Българският народ е поробен, трябва реална, истинска, огромна и искрена оправия с тази нация !