Проф. Тодор Кантарджиев: "Зелените сертификати" отпадат до месец и половина

Той призова хората да се ваксинират
23 яну 2022 22:00, Нели Христова
220
Проф. Тодор Кантарджиев: "Зелените сертификати" отпадат до месец и половина
Снимка: БГНЕС

До месец и половина зелените сертификати в България ще отпаднат. Тази прогноза даде пред NOVA проф. Тодор Кантарджиев. Той за пореден път призова хората да се ваксинират.

"С времето сертификатите ще отпаднат - каза Кантарджиев. - Това ще бъде скоро, защото при нас тези нововъдения като сертификати за първа доза и антитела, доста компрометират нещата. В рамките на месец и половина ще отпаднат. Хубаво е хората да се ваксинират, сега е моментът за бустерни дози."

Проф. Кантарджиев е с три ваксини и не е изкарал вируса.

"Омикрон ще продължава да настъпва - казва той. - Децата са уязвими. Към момента обаче локдаун не е необходим. Има и хубави новини. Една трета от ваксините, поставени вчера, са поставени в София. От последните 227 доказани случаи на Омикрон пък само 7 души са в болница. Мислим, че с края на пролетта случаите много ще намалеят. Дай Боже в България да имаме достатъчно обществен имунитет, така че да сведем случаите до отделни огнища."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заразени и болни са две различни понятия... Това, че вируса попада в организма на човек с имунитет срещу него... не го прави болен... Винаги ще има заразени... Важното е хората да не боледуват и умират ...
44
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Махат сертификатите,защото не искат повече протести
43
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Последни напъни да излъжат някого да отиде да се набоде. Забавно е как от месец насам започнаха да подготвят почвата за края на пандемията, в която през цялото време се правеха на улави и обясняваха, че ги била изненадвала. Планиран край на планирана пандемия.
42
4
 
8
 
! Отговори
(-_-) преди 2 години
Я дай да ги видим тия италианци колко са достоверни, защото това абсолютно не е вярно. Тези, които са с ваксина практически имат няколко месеца защита. Именно за това са 3тия и 4тия бустер. Или това са някакви анонимни изследваня?
41
1
 
26
 
! Отговори
ЦИРК КОВИД преди 2 години
Не съм чел още коментарите - ама нали не си го превеждате като "отпадане" на нещо? Човечецът буквално ни казва, че "сертификатите" ще отпаднат не защото няма да ги има, а защото ще бъдат заменени със следващия елемент от конспиративната реалност - някакъв вид "ваксапаспорти". "Сертификатите ще отпаднат...защото при нас тези нововъдения като сертификати за първа доза и антитела, доста компрометират нещата..." Даа какво е това, как ще даваш на тия с противния естествен имунитет да живеят нормално.
40
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Усещат че ги чака бой и започват да дават отбой.
39
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нямат защита срещу новите варианти и също нямат защита срещу новите щамове. В Пловдив има учители по 2 пъти с Ковид 19. В момента имам познати, които бяха болни още през декември 2020. Сега са с Омикрон. Клетъчната памет на Т клетките съхранява спомен от срещата с вируса и в момента заразените за втори път боледуват по-леко и с по- слаби симптоми.
38
2
 
24
 
! Отговори
Натовеца преди 2 години
Човечеството се надигна разбраха че ням да стане така както плануваха и сега дават на заден ,но не сваляйте гарда ,пак че се опитат !Бдете и само на нож срещу ковид измамата!
37
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бизнесът започна да ви стиска за вратлетата, защото мнозинството от нас изобщо не си направихме труда да ви играем по свирката със сертификатите, а? :D
36
11
 
6
 
! Отговори
До 37 преди 2 години
37не съм казал за антитела. Италианците са изследвали всички компоненти на имунитета. Това е положението. След 3 месеца половината са загубили защитата си, а при останалите е намаляла драстично. Който те е излъгал, че имунитетът след ковид е вечен, да се гръмне.
35
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алоу го доказа, той е проучвал ковид-19 от 30 години, каза имунитетът траел години. Той има нобел по медицина, вярвайте му!... Бате, верваш ли си?
34
0
 
21
 
! Отговори
Кунчо преди 2 години
Едва ли разумен човек мисли че живота е спрял за избраните. Политици. Борис Джонсън е само един пример. Каракачанов, Кунчев, Мутафчийски и кой ли не на софри, още като затвориха цялата държава. Мерките са за стaдото.
33
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има хора,които са го преболедували по два пъти,и ваксинирани,и не ваксинирани
32
1
 
22
 
! Отговори
До 31 преди 2 години
Така е. Дори доктора поставил ваксината на шефа на НС преди дни го назначиха за шеф на болница. Всяко нещо си има цена. Възнаградиха го с шефско място заради лоялност към измамниците от ПП ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОТЪВАНЕТО.
31
3
 
29
 
! Отговори
(-_-) преди 2 години
Абсолютна лъжа е, че преболедувалите нямат имунитет след незнам си колко месеца. В същност антителата ги няма, но това съвсем не означава, че нямат имунитет при това доживотен! Не гра мот ни ци!
30
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо са сертификатите, който е болен да се тества и карантинират и за чужбина е излишно, вируса е навсякъде и без това. Само печалба ри да има от тестове.
29
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Италия направиха мащабно проследяване на преболедували. 45 000. Оказа се, че 50% от тях нямат никакъв имунитет 3 месеца по-късно. НИКАКЪВ!
28
5
 
24
 
! Отговори
Алоу преди 2 години
До АнонименИмунитетът от преболедуване трае години!Редки са случаите преболедувал да повтори,а умрелите се броят на пръсти!Докато с ваксините далеч не е така.
27
2
 
21
 
! Отговори
Истината Дойде преди 2 години
Щом и шефа на Парламента излезе с фалшиф сертификат, смятайте. Българина излезе най разумен от всички ЕС и ЮС мисирчоци.За *теците да не говорим
26
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това интервю не беше случайно!Сигурно ще махнат сертификатите за бг,но който иска да пътува му трябва сертификат за ваксинация.

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe