Проф. Тодор Кантарджиев: "Зелените сертификати" отпадат до месец и половина

Той призова хората да се ваксинират
23 яну 2022 22:00, Нели Христова
220
Проф. Тодор Кантарджиев: "Зелените сертификати" отпадат до месец и половина
Снимка: БГНЕС

До месец и половина зелените сертификати в България ще отпаднат. Тази прогноза даде пред NOVA проф. Тодор Кантарджиев. Той за пореден път призова хората да се ваксинират.

"С времето сертификатите ще отпаднат - каза Кантарджиев. - Това ще бъде скоро, защото при нас тези нововъдения като сертификати за първа доза и антитела, доста компрометират нещата. В рамките на месец и половина ще отпаднат. Хубаво е хората да се ваксинират, сега е моментът за бустерни дози."

Проф. Кантарджиев е с три ваксини и не е изкарал вируса.

"Омикрон ще продължава да настъпва - казва той. - Децата са уязвими. Към момента обаче локдаун не е необходим. Има и хубави новини. Една трета от ваксините, поставени вчера, са поставени в София. От последните 227 доказани случаи на Омикрон пък само 7 души са в болница. Мислим, че с края на пролетта случаите много ще намалеят. Дай Боже в България да имаме достатъчно обществен имунитет, така че да сведем случаите до отделни огнища."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И кво ще пише във паспорта. Боцнат на всеки три месеца пробег. Като почнете да се дръвчите преболедували, ваксинирани, че и преболедували ваксинирани, цена нямате. Не сфанахте ли че ако не махнем всички зелени "защити" бъдещето ни е на роби на труда. Хранени с брашнени червеи и ходещи боси пеша в големия концлагер.
64
1
 
28
 
! Отговори
Айде преди 2 години
Две години мутавчийски, кунчев, кантарджиев, радка, витанов, гломб, телевизии, политици, че и лекари и знайни и незнайни герои захлебваха покрай истерията на гърба на хората.Всяко нещо си има край.И всеки ще си носи кръста за решенията които е взел.
63
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама вие още ли ги налагате? Не помня да съм ходил някъде и да са ми искали такъв ахахах
62
2
 
12
 
! Отговори
ЧАПАЕВ преди 2 години
ЧЕ ТЕ КОГА СА ВАЖИЛИ?
61
31
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами излагаме се! Сертификат, че си бил болен преди една година??? Сертификат , че имаш антитела??? Ама колко, какви , кога, защо ...бг измислици за да успокои мрънкащите. Да ги махат!. Ваксинационен паспорт. Това е валидното.
60
4
 
23
 
! Отговори
Алелуя преди 2 години
Може би идва краят на истерията. Който удържа на паниката и не се поддаде спечели.Ваксаните ще се чудят в близките години да не им се случи нещо.
59
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вирусът ще мине и през всички ваксинирани, но дано, поне го изкарат по-леко от Кунчев... Ха-ха-ха!
58
0
 
12
 
! Отговори
бай Дън преди 2 години
Коджа кахър ми е, че д-р Аспарух от Берн скоро не се е мяркал по ТЕЛЕвизиите или из нЕкои сайтове. Да не е минАл в нелегалност, що ли?
57
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зеления сертификат за преболедувал важи в чужбина 6 месеца.Пътувал съм с него
56
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой се натресе днес в колата на д-р Симидчиев. Почнаха да блъскат докторите с коли и да ги бият. Алоо, Рашков, спиш ли добре? Завиват ли те?
55
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този чичак вече почна да си прави гаргара с хората - мята фишека, че зелените сертификати щели да отпаднат, ама чудно що ли пропуска, че ще бъдат заменени от ваксинационни паспорти. Без какъвто паспорт човек няма да може да живее дори условно нормален живот. Справка - Франция.
54
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички макар и плахо бият отбой, защото вече идва разследването на психодемията и всеки ще си получи заслуженото. Със сигурност тези, които са ни тровили психиката и здравето цели две години пак ще са на първите редици да говорят колко всичко е било неправилно.У нас както в повечето страни всички се обръщат наопаки, когато задуха друг вятър.
53
3
 
20
 
! Отговори
До 57 Кантар менте преди 2 години
Да. Но в момента карантинираните в Пловдив пият кафе по кафенетата. Дори деца от карантинирани групи в детските градини обикалят по Кауфланд и други магазини. Видях с очите си карантинирани деца се разхождат с родителите
52
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имунитет от боледуване не се губи, защото щеше да има масово болни и умрели от тези хора, а никъде в статистиката няма такива...
51
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо? Имаме 70% ваксинирани??? Млък! Продажни безхаберници. Веднъж кажете нещо профевионално. Псувате Мангъров, а трябва краката да му целувате
50
1
 
18
 
! Отговори
Странно преди 2 години
Изглежда като че се задава край на пандемията на доста места по света, ама не вярвам да е толкова лесно. Все едно крадците да разбият входната врата, да изключат алармата, да завържат охраната, да пробият сейфа, и изведнъж да кажат - ок, приключваме, няма да крадем, тръгваме си. Нещо не ми се връзва с досегашните събития. Дано да съм само параноичен.
49
1
 
26
 
! Отговори
Кантар Менте преди 2 години
Навремето карантинираха болния да не зарази другите.По Кантарджиево време, заразните щъкат навсякъде със сертификат, а карантинират здравите. Справка - пародията с Минчев.Браво
48
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зелените побългарени сертификати ще отпаднат защото са в разрез и в конфронтация с изискванията на ЕС. В България измислените зелени сертификати за хора с антитела и за хора боледували ще отпаднат, но те и сега не важат за извън границите на България. Няма друга причина. Притискат ги от ЕС. Няма да им отпуснат нито едно евро за справяне с кризата като няма ваксинирани.
47
2
 
7
 
! Отговори
До алоу преди 2 години
Лъжа! Отново!
46
2
 
21
 
! Отговори
Алоу преди 2 години
До Анонимендо33 Кого лъжеш бе,аланкоолу!На евреите им писна да ги бодат ,па се размърдаха и направиха изследване с десетки хиляди пациенти,проследени от месеци.И изводът е, че преболедувалите имат над 10 пъти по-силен и траен имунитет от ваксинираните.Между просто преболедували и преболедували ваксинирани няма никаква разлика.Тоест самата ваксина не дава трайно решение.Затова в Израел мислят как всички да преболедуват без риск и да се приключи с Пандемията!