Д-р Брънзалов: Незадоволителен е процентът на ваксинираните

Засега здравната система не се задъхва, но е трудно, заяви зам.-председателят на БЛС
25 яну 2022 22:29, Красимир Ангелов
71

Омикрон вече вилнее и у нас, а болните от коронавирус стават все повече. Наред с това обаче се появява и нотка оптимизъм. Отива ли пандемията към финал?

"Засега здравната система не се задъхва, но е трудно. За мен много по-показателен критерий би бил натовареността на кабинетите на общопрактикуващите лекари", заяви зам.-председателят на БЛС д-р Николай Брънзалов в студиото на "Денят ON AIR".

"След малкия възход на желаещи да се ваксинират, сега вече не намирам особена разлика. Незадоволителен е процентът на ваксинираните", допълни той.

На въпроса какво ги е провокирало да сезират БЛС заради изказването на доц. Мангъров, гостът в студиото отговори:

"Аз не мисля, че да кажеш, че да 564 човека са починали, защото са ваксинирани или починали, но ваксинирани, е нормално. Аз не мисля, че съм убиец, след като съм поставил 1200 ваксини на моите пациенти. Тези от тях, ако въобще се разболеят, прекарват много леко вируса".

"Няма такова нещо, че личните лекари не искат да изписват лекарства срещу Ковид-19. Тези лекарства, за да бъдат разрешени в България, са минали тежка процедура. Това ще са лекарства, които ще се прилагат на по-леките случаи", посочи гостът на Bulgaria ON AIR.

Той допълни, че където има Ковид зони, колегите му са изключително натоварени, а опашките са големи.  

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трибуналът предстои!
21
0
 
31
 
! Отговори
(-_-) преди 2 години
Истината е, че данните, с които разполагат в МЗ и прочие са непълни. Просто липсват такива относно това, което вълнува всички - какъв е броя на починалите с вакса. Но, по света вече излизат данни и още мин. година изследване на пфайзер с над 40 хил. души, половината от които плацебо дават не помня точно около 1220 смъртни случаи и 9000 със сериозни увреждания, така, че чичо Фестър има много здраве!
20
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПОХОДЪТ НА СВОБОДАТА наближава Отава, като всичк лъчи трябва да се съберат на 29.01.2022!Очакват се 50 000 тира и няколко пъти по толкова по-малки камиони от цяла Канада и САЩ!!!Протестът е против ваксинационните паспорти!
19
1
 
49
 
! Отговори
Евроатлантик преди 2 години
Ур(сула иска да се дупчете!
18
1
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зловещо е! Набучил 1200 човека и спи спокойно? Oтвpaтителен!
17
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Брънзалов,чува се,че новите дози щели да вървят комплект с инсулинови писалки,тогава пак ли ще припяваш за масово ваксиниране?
16
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този на коя планета живее. В момента всички мои ваксинирани близки 9 души са Ковид положителни. Вирус RNK, ваксина RNK, какво точно наливат?
15
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Нюрнбергския процес 2 да НЕ пропуснете и тоя , в статията даже има самопризнания.Незнам що така удобно не ми излизат правилно коментарите в тоз сайт ..
14
1
 
57
 
! Отговори
Хм, така ли? преди 2 години
Понеже на сайта на МЗ действително има публикувани данни за ваксинирани починали, какво е излъгал Мангъров? Починали ли са? Починали са. Ваксинирани ли са били? Ваксинирани. Е, няма разминаване. Да не говорим, че са се ваксинирали именно с надеждата да не умрат, нали така?Кой и защо излъга тези хора? Починалите ваксинирани. Нещо по този въпрос?
13
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Нюрнбергския процес 2 да пропуснете и тоя , в статията даже има самопризнания
12
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че кой ти е казал, че искаме да те задоволим бе, Брънзалов?
11
3
 
42
 
! Отговори
До Анонимен преди 2 години
Възможно е и за по-кратък период да ги е заработил тези 12000 лв. Но, да- имат голяма изгода да пропагандират за ваксините. Печелят от тях.
10
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докога ще се дава форум на поликлиничните доктори, които освен вестници друго не четяха. Сега са станали най-меродавните източници за всички заболявания.Умишлено не се дава трибуна на истинските специалисти, ясно защо, за парите от ЕС.Но все пак трябва да се знае, че краят на цялата постановка идва.Най-малкото смирете се бе хора, които се взхте на сероиозно.
9
3
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Аз не мисля, че съм убиец, след като съм поставил 1200 ваксини на моите пациенти" - Няма асболютно никакво значение какво мислиш! Важното е какво ще мислят роднините на хората, които си убил и дали ще се съжалят над теб или ще ти сложат вратовръзката!
8
3
 
68
 
! Отговори
Браво! преди 2 години
Сложил 1200 ваксини, по 10 лв на ваксина, които здравната каса им плаща за всяка поставена ваксина = 12 000лв.в джоба на този лекар. Само за тази дейност. Естествено, че ще агитира за ваксиниране. А по отношение на Мангъров, съвсем скоро ще се наложи минимум да му искат прошка. Публично!
7
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Незадоволителен е процентът на ваксинираните" --- ооо, поскам салза!
6
4
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами след като си прибрал 12000 лева премия за една година ще прокламираш това ваксиниране и даже песен ще пееш!!
5
2
 
57
 
! Отговори
Вафен Щтрафен преди 2 години
Доктор Менгеле щеше да е горд с вас
4
3
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоз е пълно перде , ударил 1200 ваксини , неам думи
3
3
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То вече тръбят, че са опасни за имунната система ама само тоя доктор не е взел достатъчно рушвет от биг фарма и продължава агитацията.