Д-р Брънзалов: Незадоволителен е процентът на ваксинираните

Засега здравната система не се задъхва, но е трудно, заяви зам.-председателят на БЛС
25 яну 2022 22:29, Красимир Ангелов
71

Омикрон вече вилнее и у нас, а болните от коронавирус стават все повече. Наред с това обаче се появява и нотка оптимизъм. Отива ли пандемията към финал?

"Засега здравната система не се задъхва, но е трудно. За мен много по-показателен критерий би бил натовареността на кабинетите на общопрактикуващите лекари", заяви зам.-председателят на БЛС д-р Николай Брънзалов в студиото на "Денят ON AIR".

"След малкия възход на желаещи да се ваксинират, сега вече не намирам особена разлика. Незадоволителен е процентът на ваксинираните", допълни той.

На въпроса какво ги е провокирало да сезират БЛС заради изказването на доц. Мангъров, гостът в студиото отговори:

"Аз не мисля, че да кажеш, че да 564 човека са починали, защото са ваксинирани или починали, но ваксинирани, е нормално. Аз не мисля, че съм убиец, след като съм поставил 1200 ваксини на моите пациенти. Тези от тях, ако въобще се разболеят, прекарват много леко вируса".

"Няма такова нещо, че личните лекари не искат да изписват лекарства срещу Ковид-19. Тези лекарства, за да бъдат разрешени в България, са минали тежка процедура. Това ще са лекарства, които ще се прилагат на по-леките случаи", посочи гостът на Bulgaria ON AIR.

Той допълни, че където има Ковид зони, колегите му са изключително натоварени, а опашките са големи.  

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днес във Франция има обявени над 500 000 нови случаи на Ковид. Така работят зелените им паспорти. Ха ха ха. Ваксинирайте се, за да ги стигнем.
41
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Незадоволителен е! ПРЕКАЛЕНО МНОГО СА ВАКСИНИРАНИТЕ!!!
40
1
 
44
 
! Отговори
Aнонимен преди 2 години
Набий си ти отровен токсичен бустер след бустер корумпиран убиец, 2/3от прогледналите ранени с 2дози приключихме участието си в експеримента с недоказана научна несигурност. Не ви щем ударните токсични дози-бустер в част от партидите, прикрити като ковид убиец, изпълнявайки общностния европейски ангажимент за концлагер и геноцид.
39
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
13000 са новите заразени. Познати с 2 ваксини са сред тях. Омикрон пробива ваксините. Не може да се разчита на зелени сертификати.
38
1
 
40
 
! Отговори
ToPhD преди 2 години
Ами задоволи го този процент бре господин професоре''! Давам ти и моите бустери да си набиеш в мазния пърдялник и да се кротнеш най- накрая! Дано когато всичко се изясни някой ден да има адекватен съд за всички, а не да се покрият отново като плъхове по дупките си! ГъзГлаваЗатрива! Ненаситни, алчни ***!
37
1
 
40
 
! Отговори
Гневен преди 2 години
1200 x 10 = 12000 лв. Един ден ще получиш възмездие за деянията си.
36
0
 
16
 
! Отговори
??? преди 2 години
Не е ясен процентът на ваксинираните. Имаме 2 милиона ваксинирани в България, неясно колко ваксинирани в чужбина, примерно 2,5 милиона, неясно колко живеещи в чужбина, вероятно 3-4 милиона и неясно колко живеещи в България. Какъв ли е процента на ваксинираните?
35
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вчера нов рекорд - 12399 новозаразени. Ако смъртността е като досегашната, ще имаме около 600 починали от тях.
34
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оо, помним как те ваксинираха брънзалов с ппазната спринцовка! ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБ ПРОЦЕСА Е НЕЗАДОБОЛИТЕЛЕН !
33
1
 
49
 
! Отговори
Гневен преди 2 години
Едно нещо се чудя, как може всички агитатор за ваксинация да имат такава потресаваща визия и излъчване? Актьорите са ви противни. Но пасаран!
32
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За мен е задоволителен. Ваксинираните можеше и по- малко да са, но и това ще стане. Прогледнаха.
31
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Аз не мисля, че съм убиец, след като съм поставил 1200 ваксини на моите пациенти" - гледайте обаче каква кола карам! Аз мисля, че първото, което една партия след изборите трябва да направи е да се открият процеси не само на корумпираните, но и на всички лекари на ръководна дейност, нямам в предвид нормалните лекари работещи за 2-3000 лв. или малко повече!
30
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази бъчва със сластни устни е шефа на БЛС? Ужасена съм направо! Вън, съд и затвор!
29
2
 
55
 
! Отговори
Очевидно дърт преди 2 години
Имам и БЦЖ, и полиомиелит, тетанус, рубеоли и варицели разни. Обаче имам и: починал дядо от туберколоза след ваксинация с БЦЖ - в първите години на ваксината. Имам първи братовчед роден 1958-***, който се раболява от паралич след ваксинация. Общо взето, изтеглили са късата клечка от недоизпипани ваксини. БСЖ е вече на 50+ години. Полиомиелита и рубеолите май на повече. Доизпипвано и подобрявано. А вие ме карате да се бода с нещо направено за 6 месеца на две-на-три?! Ама не е нормално.
28
1
 
57
 
! Отговори
Ядосан преди 2 години
Кой точно си ТИ, че да ми казваш дали този експеримент е незадоволителен?! Кой, кой, кой??? Който се храни от моите здравни вноски 30 години без да съм помирисвал болница?! Кой точно си ти, че наричаш "ваксина" нещо за което нито един производител не поема отговорност?! Кой си ти бе?! Ако аз не си платя на месеца цялата държавна машина ще ме смачка. Ако ти си погубил животи, всичко се замита! Кой си ти бе!!!
27
49
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не се ваксинирайте! Човечеството няма да загуби нищо, ако изчезнете.
26
1
 
24
 
! Отговори
(-_-) преди 2 години
Ето, чичо Фестър да разгледа документите и да се скрие в дън земя phmpt.org Този е особено смущаващ - 5.3.6 CUMULATIVE ANALYSIS OF POST-AUTHORIZATION ADVERSE...
25
1
 
43
 
! Отговори
Павел преди 2 години
Мнението му е нежелано и престъпно обидно
24
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
брънзалов, ти нямаш бъдеще.
23
1
 
42
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Личните лекари НЕ ИСКАТ да лекуват нищо друго,освен ковид.Личен опит.