Германия с нов антирекорд на COVID заразени

248 838 случая на коронавирус са регистриран за 24 часа
4 фев 2022 12:45, Ния Христова
162
Германия с нов антирекорд на COVID заразени
Снимка: БГНЕС

Броят на потвърдените случаи на заразените с коронавирус в Германия се е увеличил с 248 838 за 24 часа. Това е най-високият регистриран брой по време на пандемията. Това показват данни, публикувани от Института по вирусология "Робърт Кох" днес, цитирани от БГНЕС.

Предишният антирекорд беше поставен на 3 февруари, когато за 24 часа бяха открити 236 120 случая на заразяване. 
 
От началото на пандемията са заразени 10 671 602 жители на Федерална Република Германия. За последните 24 часа в страната са починали 170 пациенти. Общият брой на смъртните случаи в Германия достигна 118 504.
 
Седемдневната заболеваемост от ковид в Германия (брой случаи на 100 000 души) също е достигнала максимална стойност от 1 349.
 
През януари щамът Омикрон стана доминиращ в страната. Въведени са ограничения, но те са значително по-меки, отколкото по време на първата, втората и третата вълна на пандемията. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
34
 
! Отговори
алоо преди 2 години
Ало,ваксърите...нещо се поизгубихте през последните седмици.Ние сме били прос.аци,плебеи,не сме слушали умните и красиви академици,професори,доценти,оня шушляк от Берн,как като се ваксинираме, заедно ще победим "пандемията",а сме вярвали на "световни конспирации" и това ни прави прос.аци.Последният месец се доказа немощта на този препарат,ще кажете ама друг щам,ще има още стотица,какво правим,защо продължавате да твърдите,че това е изхода?ТРАБВА ДА СЕ ПРЕБОЛЕДУВА,ще ядете на Манагъров.. истината
22
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спрете тестовете и пандемията изчезва
21
0
 
33
 
! Отговори
а преди 2 години
Ваксинираните болни....
20
0
 
15
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 години
Какво? Вълшебната чорба funktioniert nicht?
19
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Израел - умните и хитрите - няколко дена по ред имат абсолютни рекорди по починали - за цялото време на пландемията. В момента с четвърта доза смъртността им от ковинастинка е най-висока. RIP имунна система.
18
0
 
24
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
70% ОТ ХОСПИТАЛИЗИРАНИТЕ В БОЛНИЦИТЕ СА БИЛИ НАПЪЛНО ВАКСИНИРАНИ И С БУСТЕР! ПОЛЗАТА ОТ ВАКСИНИРАНЕТО Е ЕДВА ПРИ 30% ОТ ВАКСИНИРАНИТЕ! А КОЛКОТО ДО ЗАРАЗЯВАНЕТО ТАМ НАД 90% ОТ ВАКСИНИРАНИТЕ СЕ ЗАРАЗЯВАТ И ЗАРАЗЯВАТ!
17
0
 
6
 
! Отговори
Германеца, преди 2 години
къде го да ни осветли за ситуацията от мястото на събитието
16
1
 
17
 
! Отговори
Садист преди 2 години
Предлагам маски, мерки, ограничения, глоби и затваряне, докато вече е сигурно, че няма да остане и един европеец, който да не умре от глад!
15
0
 
15
 
! Отговори
Aнонимен преди 2 години
До скоро във 95%ваксинирана Испания, като 50%са с бустер имаше цунами 6000/100х.д, при положение, че в училищата тестове не се правят и си учат присъствено от началото на учебната година(както и миналата година)
14
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 14 "отрицателен е отговора". Антиваксърите сте непоправими. Гледайте сутрин като ставате да сте се добре събудили, че току виж докато отивате към кухнята паднете от ръба на Земята. :)))))
13
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво чудно и антирекордно има? В Германия живеят над 82 млн. души, това е голяма популация с голяма динамика. Броят на новозаразените в Лихтенщайн сигурно е малък, но те са една шепа хора. Но важното е да има вестникарски сензации.
12
1
 
48
 
! Отговори
Ламята преди 2 години
Много е ефективна ваксината.Предпазва от заразяване,а дори и да се заразиш,го караш леко.А дори да не го караш леко,не стигаш до болница.Но дори и да стигнеш до болница,не умираш.Ако случайно умреш,умираш леко ,с усмивка на лицето.Мухахаххахах
11
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Германците придобиват естествен имунитет, а такива като нас им купуваме ваксините и мрем.
10
2
 
15
 
! Отговори
Aнонимен преди 2 години
Не вярващите във вредата от експерименталния отровен бъркоч. Направете си кръвна картина преди и след ваксинацията и се убедете сами какви изменения настъпват, вижте също и маските, тестовете и ваксините под микроскоп. А на сайта на здравеопазването може да откриете какъв е официалния отговор за това дали изобщо някога е намерен и изолиран Ковид вируса( отрицателен е отговора)
9
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя се вижда ефтаназията западна Европа повишение на смъртността с 5%, в България с 40%. Направо ще изчезнат западняците, а ние ще пребъдем.
8
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 3 "Явно бустера не действа, може би трябва да пробваме да поръсим със захар или да сложим чесън по вратите" Явно. Затова имат 7 пъти по-ниска смъртност на милион население в сравнение с нас.
7
5
 
27
 
! Отговори
Aнонимен преди 2 години
Бустер след бустер до експресна евтаназия към оня свят
6
2
 
13
 
! Отговори
Астра/Пфайзер преди 2 години
Аз съм с бустер и една седмица след ваксината се заразих.Карам го леко.Колко и какво пази ще покаже ренгена другата седмица.
5
7
 
40
 
! Отговори
Aнонимен преди 2 години
Спрете да правите тестове, премахнете всички незаконни мерки и о, чудо ще приравним епидемията с грипа
4
3
 
42
 
! Отговори
д-р Менгеле преди 2 години
Сутрин, обед и вечер по един бустер след всяко хранене за да се предпазите.