2181 са новите случаи на коронавирус, слаб интерес към ваксините

42-ма с COVID-19 са починали за денонощието
247
2181 са новите случаи на коронавирус, слаб интерес към ваксините
Снимка: БГНЕС

Регистрираните заразени с коронавирус за последните 24 часа са 2181 души, при направени 12 838 теста. 76,8% от тях са на лица, които не са ваксинирани, показва Единният информационен портал.

Към момента у нас потвърдените случаи на новия коронавирус са общо ‪995 436, от които 259 523‬ са активни.

Излекуваните лица са ‪702 143, от тях 2 245 са регистрирани през последните 24 часа.

Пациентите с доказан COVID-19, които са настанени в лечебни заведения са общо 6 238. В интензивни отделения се намират 593 от тях. Новопостъпилите в болница са 215, от които 88,9% не са ваксинирани.

Още по темата
Общият брой на поставените у нас дози от ваксините срещу коронавирусната инфекция е ‪4 205 893‬. От тях 1629 са приложени през последното денонощие.

Починалите лица, при които е бил потвърден COVID-19, са 33 770. Нови 42 случая са регистрирани през изминалото денонощие. 92,8% от починалите лица не са били ваксинирани.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още по темата: коронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
187
1
 
10
 
! Отговори
До Реалист преди 2 години
В България по статистика са ваксинирани 29% от населението. От тях половината са ваксинирани преди 9-10 месеца и технически за тях ефективността на ваксината е изчезнала преди 3 месеца. Така че реално ваксаните са малко над 10% от населението и след още някой месец като ефективноста на останалите мине ще са 0%. Вероятно много малко ще идат да се реваксинират, така че си най-заблудения реалист на планетата мойто момче, но това е нормално все пак си ваксан, а на вас ви хлопат дъските отдавна!
186
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И все по слаб ще става - глупаците се изчерпаха след 2 години ковид цирк.
185
16
 
0
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Какво означава слаб интерес?! Неваксинирани останаха няколко oвце от стадото на 14-те овчари, а останалите над 2 милиона си слагат подсилваща доза. Ако си я слагат след една година, това са по 5500 човека на ден. Ако я слагат след шест месеца, са 11000 човека на ден. Това не е слаб интерес, а на толкова човека им е дошло времето за подсилващата доза.
184
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
разбира се ,че интереса е слаб. Януари тъпоумните и тъпоглави бустеризирани ваксърски о вце си биха последния бустер в живота си и с това приключи ентусиазма з а боденето на отрови .
183
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако възрастните се бяха ваксинирали, щяха да подпукат и младите и децата, следователно народа ни се оказа мъдър - опази кръвта на децата чиста от биологичното оръжие.
182
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на нас българите, че опазихме младите и децата от Великата Лудост. За съжаление не успяхме възрастните, но децата са по-важни.
181
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Над 70% ваксинирани от живеещите в България хора на възраст над 40 години и само трима от починалите са ваксинирани
180
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Очевидно вече не остана кой да се ваксинира. Нововаксинирани са по около 30000-40000 човека на седмица, много повече си поставят подсилваща доза. Неваксинирани от живеещите в България са децата, част от най-младите пълнолетни и най-вече онези от маалите.
179
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На индийците шофьори на камиони в Отава не им ли омръзна? Хората там не ги подкрепят, вкл. и другите шофьори на камиони.
178
4
 
3
 
! Отговори
До 185 преди 2 години
Не ти ли омръзна да се позоваваш на невярната информация от CountryMerets info? Там е заложено някакво число починали за година от предишни години и ти ги разпределят равномерно през годината. Това щеше да е относително близо до истината, ако я нямаше епидемията. Защо не разбра, че първата предварителна информация за броя на починалите излиза на сайта на НСИ като починали за седмица 9 дни след завършването на тази седмица. После се коригират доста време. Няма брояч в реално време с реални данни
177
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По света малко останаха неваксинираните на възрастта на хората, които умират от вируса, но неваксинираните са 93% от починалите от Ковид-19.
176
2
 
14
 
! Отговори
Неваксиниран преди 2 години
Излиза че само неваксинираните българи умират "масово" Има още 5 милиарда неваксинирани, те защо не умират масово? Би трябвало вече да са измрели няколко милиарда неваксинирани. Аз не съм чул в държави с ниска "ваксинация" да има масово измиране на неваксинирани. Смъртността от тая кихавица е нищожна за две години са умрели едва 5 милиона души. Не вярвайте на лъжливите коведари, те са рекламни агенти на търговците на ваксини, за това им плащат да ви лъжат за да се набоцкате с буламачите им
175
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво става с конвоя в Канада? Написаха една статия и до там. Спряха да го отразяват.
174
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Честно казано радвам се, че българина е инат, че не се подчинява, не вярва, не иска да изпълнява, защото в този случай това само помага. Извършва се световен геноцид и добре, че много от българите го осъзнават.
173
1
 
6
 
! Отговори
Коведарю преди 2 години
Ако както казваш всички вече са ваксинирани, какви са тия неваксинирани които умирали в болниците? Значи сводките за починалите неваксинирани са фалшиви. Щом всички вече са "ваксинирани" както казваш ти, излиза че в болниците умират само ваксинирани които ги пишат неваксинирани за да прекрият неефективността на "ваксините"? Големи шарлатани сте вие коведарите, взехте да се оплитате в лъжите си. Има 5 милиарда неваксинирани, те защо не умират масово? Значи можело да си жив и без да си набоцкан, а
172
1
 
8
 
! Отговори
Коведаро стъкмистики преди 2 години
Коведарите са разобличени. За последните десет години смъртните случаи на ден са 290 души. Коведарите лъжат че заради ковид смъртността се увеличила и сега уж умирали дневно над 400 души. Какви лъжци са тия сами можете да видите от един брояч на живо в реално време показва броя на починалите за деня. Изпишете България население 2022 CountryMeters.info, отново починалите са ок. 285 души, а не 400 както лъжат коведарите, тоест умрелите са точно толкова колкото преди Пландемията.
171
2
 
22
 
! Отговори
Си ОББ преди 2 години
На моята прителка ,колежките и с две дози вече съжаляват за ваксинацията си и не искат да слагат бустера?!!? Защо ли?? Видяха ви измислените ваксини. Аз при три дена кашлица и хрема правих тест който бе положителен . Нищо по лошо не ми стана ВУПРЕКИ ЧЕ НЕ СЪМ ВАКСИНИРАН . Така че не ми обяснявайте глупостите ви. Хората умираха от неправилно лечение и съпътстващите им болести
170
2
 
17
 
! Отговори
НеРазбрал преди 2 години
И сега, какво да правим , като няма вече интерес към ваксините? Предлагам да боцнем дърветата в парка и да ги пишат, че бодат хора. То- така и така, набодените са като дървета- само шума около тях, и никаква полезна работа . Вижте какво стана с Канада - две години търпяха глупостите на трюдо и сега протестите са вече втора седмица и не се отказват хората, независимо от времето и продължаващата арогантност на марионетката. Трябва да изметем куклите на конци в БГ и ще забравим за пандемия .
169
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е толкова, на това ниво - толкова.
168
0
 
3
 
! Отговори
Доктор преди 2 години
До L.Ти чак сега ли разбра от какво да те е страх