6130 са новите случаи на коронавирус, 187 починаха

Излекуваните са повече от заразените
15 фев 2022 06:39, Александър Попов
230
6130 са новите случаи на коронавирус, 187 починаха
Снимка: БГНЕС

Новите регистрирани случаи с коронавирус са 6130, при направени 35 342 теста. Това прави 17,3% от тестваните. Малко над 77% от новите случаи са на хора, които не са ваксинирани, сочат данните в Единния информационен портал.

Общо 1 042 954 са потвърдените случаи на новия коронавирус у нас към момента, като 256 767 от тях са активни.

751 596 са излекуваните лица, 7 426 са регистрирани през изминалите 24 часа.

В лечебни заведения за болнична помощ се намират общо 5954 пациенти с доказан COVID-19, 605 от тях са настанени в интензивни отделения. Новопостъпилите в болнично заведение лица са 939, от които 86% не са ваксинирани.

Още по темата
4 249 259 дози от ваксините срещу коронавирусната инфекция са поставени у нас общо до момента. 3 813 от тях са приложени през изминалото денонощие.

Починалите лица, при които е бил потвърден COVID-19, са 34 591. Нови 187 случая са регистрирани през последното денонощие. 84,4% от починалите лица не са били ваксинирани.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още по темата: коронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
4
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Стига си спамил с този "брояч в реално време"! Това са изчислени стойности на база предишни години, а не реално починалите, които в България и никъде по света още никой не ги знае. Днес излязоха първите предварителни данни на НСИ за седмицата 31 януари - 6 февруари 2022 година - 3526 починали, което е средно по 504 на ден. Данните са предварителни и почти винаги се увеличават.
167
2
 
0
 
! Отговори
сладурче, преди 2 години
рекох ти, тая опорка с гербавите върви само сред Правилно Позиционираните, като дупе и *** сте , а ти явно си от вторите.Инак,относно тоже, като кучето на Павлов си, светкам ти лампичката и ти текват лигите, кактовече отбелязах капацитета ти е колко бацевия плюс кирчовия, нула плюс нула...Всеки който се е набъркал в политиката е нечитав по презумпция...
166
2
 
3
 
! Отговори
Какво е преди 2 години
CountryMeters.info България 2022 население, това е брояч на живо в реално време показва броя на починалите от началото на годината до момента и броя на починалите за деня. Използвайте го като алтернативен източник на информация относно реалната смъртност, който успешно разобличава гнусната коведарска пропаганда. Как събира данни? Стандартно, всеки починал още в деня на смъртта му се регистрира в компютърната база данни и броячът моментално е в състояние да отчете точният брой умрели. ПлаНдемия
165
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Сладък си като Баце 184 Обида към мен и комплимент към вожда - браво на гербавия тррол, 2 в 1 :) Умът и политиката не са в зависимост, има и умни политици, по-скоро липсата на морал и политиката са свързани, за съжаление. Тази руска думичка защо така издайнически Ви се изплъзна :)
164
2
 
3
 
! Отговори
Коведаро стъкмистики преди 2 години
Коведарите са разобличени. За последните десет години смъртните случаи на ден са 290 души. Коведарите лъжат че заради ковид, сега уж умирали дневно над 400 души. Какви лъжци са тия сами можете да видите от един брояч на живо в реално време показва броя на починалите за деня. Изпишете България население 2022 CountryMeters.info, преглеждайте всяка вечер към 23 и 50 отново умрелите ще са 285 души, а не 400 както лъжат коведарите, тоест умрелите са толкова колкото преди ПлаНдемията. Ковид е измама
163
2
 
1
 
! Отговори
Сладък си като Баце преди 2 години
и толкова умен..Това вярвам е достатъчно относно мнението ми за Баце...Всичко що е член на партия тоже...е с подобен умствен капацитет...
162
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До До 179 И не всеки път пишете "гербав" с главна буква :) Което или значи, че не е нарочно, или че и Вие грешите, значи сте п.ост, по Вашата логика :) Със сигурност Кирил Петков не ми е образец за ерудит или свръх ум, но не това очаквам от него. Пък и на фона на баце :) изглежда много умен даже :)
161
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До До 179 Не, Вашите критикувам :), но какво друго да напишете :) Не виждам Вашата "ясна и категорична позиция" за баце ви :) и защо искате моята за Кирил Петков, но ще напиша какво мисля, нали уж споделяме мнения, т.е. аз, а Вие си трролите :) Не одобрявам действията на Кирил Петков - една част, защото не са в посоката, в която ми се иска да се върви, а друга част, които са в посоката, са много бавни и незадоволителни. Човек не е умен или п.ост, заради едно грешно изречение. Вие също грешите
160
2
 
1
 
! Отговори
До До преди 2 години
Критикуваш собствените си прийоми.Инак изрази ясна и категорична позиция:Одобряваш ли действията та Кирчо в качеството му на мин.пред. и смяташ ли, че човек който бърка Чехов с Толстой в желанието си да се направи на много четящ, не е по-просст от мен, дето пиша Гербав с главна буква нарочно...Властта привлича психически неустойчивите, демек всички, които са част от нея задължително са такива...без значение дали се казват Кирил Петков лии Бойко Борисов
159
6
 
2
 
! Отговори
ЧАПАЕВ преди 2 години
ПЪЛЕН УСПЕХ - ЗА ТРИ ДЕНА 300 УМРЕЛИ? ДОБРЕ ВЛАДЕЯТ ПАНДЕМИЯТА НОВИТЕ, НАПРАВО СА РЕКОРДЬОРИ С УМРЕЛИТЕ ОТ КАКТО СА НА ВЛАСТ! КАКТО И ВЪВ ВСИЧКО ОСТАНАЛО, СУПЕР УСПЕШНИ!
158
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Даже не фамилиарнича 176 Това, че го наричате "Кирчо" вече е обида :) Да не говорим от каква позиция си позволявате да "поставяте под съмнение умствения му капацитет", направо го нарекохте по-*** от Вас, което си е обида, при това неоснователна. Ако Ви беше обидно да сте гербав, щяхте ли да го пишете с главна буква :) Вие даже се гордеете с това, очевидно :) Ето, я и лъжата.
157
2
 
0
 
! Отговори
Даже не фамилиарнича преди 2 години
щот си срамежлив, добре възпитан и пееш в хора на силните на деня,нъли..А ще споделиш ли аз какво съм излъгал, кого съм обидил и кого манипулирам..На този етап съм изразил единствено съмнения относно умствения капацитет на Кирчо, докато ти ми вменяваш гербав като качество, което си е равносилно на обида...
156
1
 
8
 
! Отговори
гост преди 2 години
Защо починаха? Защото няма кой да ги прегледа след като чуе Ковид! Защото без да е установено състоянието ти, се изписват лекарства!
155
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ахъм, гражданино, 172 Не ме бива, я :) Нито да лъжа, нито да обиждам, нито да увъртам, камо ли да манипулирам :) Просто не съм тррол и не искам да бъда :) Най-накрая и Вие го разбрахте :):):) Даже не фамилиарнича с непознати :)
154
6
 
6
 
! Отговори
пена преди 2 години
Продължаваме Подмяната
153
5
 
8
 
! Отговори
Неизвестен преди 2 години
Гарантирано от Радевчетата.
152
3
 
1
 
! Отговори
Ахъм, гражданино, преди 2 години
Продължаваш да мериш другите със собствения си аршин, и не си Тролл, разбира се, другите са такива, сладурче голобрадо си вярно, и за Тролл те не бива...
151
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пххх....Смъртността в българия от Ковид е десеторна на глава от населението спрямо германия..
150
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тук съм. Няма да се бода. И Джокович няма!
149
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До щом не харесваш 173 Има голяма разлика между причините, поради които ние, двамата не го харесваме :) Което прави Вас тррол, а мен - обикновен гражданин :)