Повдигнаха обвинение на Семерджиев, предвижда се затвор от 5 до 20 г.

Футболистът, който уби две момичета е в ареста на "Г.М.Димитров"
Обновена: 7 юли 2022 08:21 | 7 юли 2022 08:20, Петя Славова
257
Повдигнаха обвинение на Семерджиев, предвижда се затвор от 5 до 20 г.
Снимка: БГНЕС

Убиецът на две млади момичета в София Георги Семерджиев е с повдигнато обвинение. Предвижда се затвор от 5 до 20 г. Той причини тежката катастрофа на бул. "Черни връх" в столицата. Очаква се да станат ясни и резултатите от кръвните проби, взети след ареста на Семерджиев.

Още по темата

Той беше задържан повече от 8 часа след инцидента със съдействието на отряд "Кобра" и в неадекватно състояние, припомня Bulgaria ON AIR.

След 23 часа на 5 юли джипът, шофиран от Семерджиев, мина на червено и уби две млади жени. Шофьорът - бивш футболист и рецидивист, с над 50 криминални регистрации, избяга от мястото на местопрестъплението.

По случая са назначени редица съдебни експертизи. Днес в СОС ще бъде изслушан директорът на "Пътната полиция" към СДВР комисар Тенчо Тенев. Очаква се той да даде повече подробности пред местния парламента за тежката катастрофата на бул. "Черни връх".

Близо три часа вчера бе затворено за движението при кръстовището между булевардите "Черни връх" и "Арсеналски", където граждани почетоха с минута мълчание и цветя паметта на двете загинали жени на 22 и 26 години.


Тежката катастрофа стана на 6 юли 2022 г. на кръстовището между булевардите "Арсеналски" и “Черни връх” в София, край метростанция "Европейски съюз", припомня БГНЕС. Загинаха две млади жени – на 22 и 26 години.

Сред пострадалите е и 52-годишен шофьор на такси. Мъжът е с контузия на главата. Прегледан е от екипите на Спешна помощ, но е отказал хоспитализация. Сигналът е подаден в 23.08 часа. На място бяха изпратени 4 линейки.

Причината за инцидента е преминаване на червен светофар и вероятно превишена скорост. От сблъсъка джипът, с който са били блъснати момичетата, се е разцепил на две. Счупен е и асансьорът на метрото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


257
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е социопат, който не бива да е в обществото. Такъв индивид не се променя. Едно време ги пращаха в урановите мини. Но сега е либерализъм и силна демокрация!!!
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
най голямата придобивка на демокрацията- незачитане на човешкия живот- немаш пари и не си личност а разходен материал
18
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изплащането на кръвнината е решението. Затвора не е от значение. При случая с М. Цветков стигна на 200 000лв.
17
1
 
21
 
! Отговори
Тангра преди 1 година
Бърза и милосърдна присъда.Куршум между очите.
16
2
 
26
 
! Отговори
Протекция преди 1 година
Още от 2014г е с отнета книжка. Преди месец е спрян и установен, че кара без книжка и с употреба на наркотици и са го пуснали.По всичко личи, че е от "божествата" и няма да лежи...... Гледах шефа на КАТ, как заеква и не може да отговори, защо този абориген е на свобода.
15
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Упорито се говори че този е личният доставчик на канадския тpaнзиcтop
14
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Предлагам санкции за всички, които си позволяват да търгуват полицейски лампи и подобни аксесоари. То оттам трябва да се почне
13
1
 
12
 
! Отговори
Ивайло преди 1 година
5 г това е смешно тук трябва да има присъда доживот
12
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
за такива най малкото е доживот - всичко дреуго е гавра с народа- и тя се върши от така наречените народ ни избранници- и обслужващата ги администрация- стар човек съм- но за подобно цинично отношение към човешкия живот на времето немаше излизане от панделата- честито на печелившите
11
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Платили се кръвнината / ~ 2 × 150 000 лв/, защо му е да лежи в затвора. Сам ще се чуди дали да употребява дрога.
10
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От 5-20 само за това. Преди 9 год има още едно дело, което сега се сетиха, че не е приключено. По пътя на логиката, максималната не трябва да му мърда. Чакай... В България съм... Каква логика...
9
0
 
10
 
! Отговори
:) преди 1 година
2 години условно, след това родителите да си платят и да го премахнат
8
3
 
14
 
! Отговори
Пародия на държава преди 1 година
Дрогата при Дамаджаната на Промяната се разкарва необезпокоявано със сини буркани из Софето. Девизът на промяната е Слава Кокаине.
7
0
 
27
 
! Отговори
нямам думи преди 1 година
Явно колкото повече престъпления имаш , толкова по-малко ще лежиш . Това е направо смешно , умишлено убийтво с още куп други престъпления и накрая 5 години ако получи пак добре и ще излезе на 3тата ... Пълно безаконие и простотия в нашата мила страна . Пак ще се платят едни пари и накрая убитите ще излязат виновни , защо са били тоно там .. Доживот без право на замяна , това е заслужена присъда с това богато досие ..
6
0
 
30
 
! Отговори
Подигравка преди 1 година
Всичко под 20 години е подигравка.... И то поне 20 години на здрав труд, който да облагодетелства народа (пътища, села, мини, заводи за оправяне колкото искаш...) А не да кибичи по килиите и да продава/взема дрога там.
5
0
 
33
 
! Отговори
Наско преди 1 година
Какви 5 до 20 години в Щатите ще му присъдят 120-130г
4
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДАНО след "управлението" на жaлкия фигурант и шaйкaта му гр индъри остане поне един БЪЛГАРИН по тази територия
3
7
 
7
 
! Отговори
ВЪПРОСЪТ Е преди 1 година
Рашкуф ли му даде буркан и палка
2
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма да лежи въобще, все пак е от лицата на промяната
1
0
 
22
 
! Отговори
Тук правосъдие няма преди 1 година
Максимум 2 години условно