Повдигнаха обвинение на Семерджиев, предвижда се затвор от 5 до 20 г.

Футболистът, който уби две момичета е в ареста на "Г.М.Димитров"
Обновена: 7 юли 2022 08:21 | 7 юли 2022 08:20, Петя Славова
257
Повдигнаха обвинение на Семерджиев, предвижда се затвор от 5 до 20 г.
Снимка: БГНЕС

Убиецът на две млади момичета в София Георги Семерджиев е с повдигнато обвинение. Предвижда се затвор от 5 до 20 г. Той причини тежката катастрофа на бул. "Черни връх" в столицата. Очаква се да станат ясни и резултатите от кръвните проби, взети след ареста на Семерджиев.

Още по темата

Той беше задържан повече от 8 часа след инцидента със съдействието на отряд "Кобра" и в неадекватно състояние, припомня Bulgaria ON AIR.

След 23 часа на 5 юли джипът, шофиран от Семерджиев, мина на червено и уби две млади жени. Шофьорът - бивш футболист и рецидивист, с над 50 криминални регистрации, избяга от мястото на местопрестъплението.

По случая са назначени редица съдебни експертизи. Днес в СОС ще бъде изслушан директорът на "Пътната полиция" към СДВР комисар Тенчо Тенев. Очаква се той да даде повече подробности пред местния парламента за тежката катастрофата на бул. "Черни връх".

Близо три часа вчера бе затворено за движението при кръстовището между булевардите "Черни връх" и "Арсеналски", където граждани почетоха с минута мълчание и цветя паметта на двете загинали жени на 22 и 26 години.


Тежката катастрофа стана на 6 юли 2022 г. на кръстовището между булевардите "Арсеналски" и “Черни връх” в София, край метростанция "Европейски съюз", припомня БГНЕС. Загинаха две млади жени – на 22 и 26 години.

Сред пострадалите е и 52-годишен шофьор на такси. Мъжът е с контузия на главата. Прегледан е от екипите на Спешна помощ, но е отказал хоспитализация. Сигналът е подаден в 23.08 часа. На място бяха изпратени 4 линейки.

Причината за инцидента е преминаване на червен светофар и вероятно превишена скорост. От сблъсъка джипът, с който са били блъснати момичетата, се е разцепил на две. Счупен е и асансьорът на метрото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


257
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съсипа си живота челяка, малкият му брат много добре се изказа - "обичам го, но това което извърши е непростимо" :))
39
0
 
5
 
! Отговори
Такъв Убавец преди 1 година
Това е в духа на новото време такива герои и нови идоли не само жените ще въздишат, а и момчетата се възхищават. Този заслужава да бъде приет като депутат в Парламента и да е пример за младежта за България. Голям симпатяга е трябва да си го изберем за дупетат и министър на спорта нали е футболист.
38
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чувам авиокомпаниите не могат да сварят да извозват желаещи да върнат в България и да заживеят хубав живот.
37
1
 
13
 
! Отговори
Румен преди 1 година
В държавата е пълно с ченгесари , които подпират е такива нарушители и им създават комфорт в живота.
36
0
 
14
 
! Отговори
Тишо преди 1 година
Затвора не е решение за такива и3р0ди... Кирката и копане - камъни, въглища, тунели без знаение. Копане от сутрин до вечер на филия хляб и чаша вода. Заедно с онзи другият убиец.... и още много тях подобни. Копане докато ги закопаят тях.
35
0
 
15
 
! Отговори
Коментатор преди 1 година
Ако ще е 5г. направо да го пускат. Не си струва да се харчат пари и да се изнервят съдии, адвокати, роднини, общество. Пием една вода и продължаваме напред.
34
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За двойно убийство 5г.???Че то тогава като те дразни някое прокурорче или депутатче го прехлопваш и 5г. си лежиш на топло така ли???????????????Жална ни майка!!!!!Събудете се малко и по-сериозно,че утре може да са вашите деца!!!
33
2
 
5
 
! Отговори
Страсбург преди 1 година
Като нищо може да осъди държавата в Страсбург. Досега в процеса на залавяне най-вероятно са били нарушени поне 76 от човешките права на този изстрадал човечец!
32
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От 15 г сме в ЕС и нищо не се е променило. Чалгарския манталитет си е все тук. Да правиш гордо всичко каквото си искаш, въпреки законите и правилата. Вслушвали ли сте се в текстовете на тези "песни"? С тях им се промива мозъка на младите...."минавам на червено....".... "на закона мамата..... Съм..." . И т. Н. Лошото е, че сега всички се възмощават, но довечера са кръчмите и си пеят същите песни, друсат си се и се качват по колите после :(
31
5
 
2
 
! Отговори
ФАКТ преди 1 година
По жалък от жалкия фигурант може да бъде САМО фигурантскиЯТ трoл!!!
30
0
 
7
 
! Отговори
Това е новият идол преди 1 година
Футболист изявен мъжкар с пари и такива прояви това си Секс символ и мократа мечта за всяка една жена. Жените силно се възбуждат и харесват много лошите момчета с пари и мощни коли.
29
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кара с буркан, фалшифицирал книжки, могократно спиран, многократно бягал, заляван с наркотици, с фалшиви номера на автомобика, сигурно от НАП ако си размърдат деббелите заддници ще излязат куп несъответствия и ще му дадат 5 години!??!?!?!?!? ЗАКРИВАЙ! ДА ИДВА ДА НИ КУПИ НЯКОЙ НАЙ-ДОБРЕ, пълна ко4 ина сме....
28
0
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
САМО ЗА ПРЕД ОБЩЕСТВЕНОСТТА ЗА ЗАМАЗВАМЕ НА ПОЛОЖЕНИЕТО СА ТИЯ ОБВИНЕНИЯ! НИТО КРЪВНИ ПРОБИ ВЗЕТИ 8 ЧАСА СЛЕД ТОВА ИМАТ НЯКАКВА СТОЙНОСТ НИТО ПО-ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ОБВИНЕНИЕТО!!! ЩЕ БЪДЕ ОСЪДЕН , ЗАЩОТО Е КАРАЛ БЕЗ КНИЖКА НО УСЛОВНО И ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!
27
1
 
1
 
! Отговори
Най-първо преди 1 година
Требе да се докаже (не да се установи) кой е управлявал въпросното мпс! Щото всеки би отричал да е той!
26
0
 
11
 
! Отговори
ДДТ преди 1 година
Дрогиран убива две момичета и ще лежи 5 години?! При такива закони и корумпирани съдии ще потъваме бавно в блатото. Толкова ли нямаше някой да го гръмне между очите при залавянето, "оказал въоръжена съпротива" и толкова!
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До21 Незачитането на човешкия живот не е при демокрацията , а при диктатурата. Виж в Русия какво става и какво още ще става. Как свободомислещи ще бягат сами в безлюдни територии за да се отърват от мобилизация.
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Утре като го изкарат с 99км като при Милен Цветков и невменяем и отивам за 1,6 години и айде
23
0
 
17
 
! Отговори
ХХХ преди 1 година
Над 50 криминални регистрации....без книжка , фалшиви номера , надрусан , каращ адски бързо и убиваш две момичета млади .....наркопласьор и резидивист .......5-20 г. ? демек 10 г. добро поведение и работа ...след 5 год вънка ако не и по малко .....Ех Българиьо ....и руските граждани да изгоните България по зле ще стане , но по добре НЕ ! Грешката е в цялата ни прокажна система, а не да търсим под вола теле !
22
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мисирките вчера тръгнали от девет кладенеца вода да носят, като показват обяви за сини лампи в олх. После отидоха на място със скрита камера и един вид, голям престъпник хванаха. Толкова са ограничени че нямам думи от една трагедия каква простотия се опитват да покажат. Същите лампи, ще си ги поръча от Китай, и какво? Проблем е контролът, а не предлагането.
21
1
 
15
 
! Отговори
Lina преди 1 година
Поредният " напудрен" уб .иец с диагоналка луи вюитон и прилепнал клин , с полицейска палка и светлини в колата, ама той имал 345678 нарушения, ама то не било 4, а 7 рпу отговорно. Чен.гели - нищо не знаят .Те са истинските убийци , а не дрогаря. Нищо няма да се промени, както не се промени след другия убиец на Милен с подобна кола 1 км по - надолу .Добре, че таксиметровият шофьор е жив, поне. За сега - до следващия сериен убиец на пътя, каращ с някаква чужбинска книжка.Защото може!