20,18% са новите случаи на коронавирус у нас през денонощието

В болница се лекуват 553 души, от които 32 в интензивно отделение
16 юли 2022 07:30, Елка Василева
82
20,18% са новите случаи на коронавирус у нас през денонощието
Снимка: архив, БГНЕС

Новите случаи на коронавирус, регистрирани у нас през последното денонощие, са 1113. Те са установени при направени 5516 теста (20,18 процента положителни), показват данните от Единния информационен портал.

Още по темата
От новозаразените 65,41 процента не са ваксинирани. Потвърдените досега случаи са общо 1 183 877. Активните случаи са 11 293.

Починалите за последното денонощие са 6, от които 83,33% не са ваксинирани. Общият брой на починалите досега е 37 289.

Излекуваните досега са 1 135 295, от които 743 за последното денонощие.

В болница се лекуват 553 души, от които 32 са в интензивно отделение.

Новопостъпилите през денонощието в болнично заведение са 102, от които 74,51 не са ваксинирани.

Общо поставените дози ваксина са 4 439 377, от които 3364 за последното денонощие.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
8
 
7
 
! Отговори
Уау преди 1 година
Отивам да се скрия в мазето! Да ви ***!
52
10
 
6
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
До 52 Анонимен - Прав си! Трябва да спасим нашите малки български нагазинчета с чиста българска продукция оше от времето преди 1944 година.... - това което са произвеждали тогава е чиста здрава, естествена храна...ПЕКЛИ СА ЗДРАВОСЛОВЕН ХЛЯБ ПОДКВАСЕН С КИСЕЛИ БАКТЕРИИ. По времето на СОЦА ВЪВЕДОХА ПРОИЗВОДСТВОТО НА ХЛЯБ С БОЛЕТОТВОРНАТА ПОДКВАСА - МАЯ. То като влезеш в Кауфлана и Лидъл... вътре само ПЛАСТМАСА ЗА ЯДЕНЕ!
51
2
 
3
 
! Отговори
До 53 преди 1 година
Не може да изкажеш едно голо твърдение, от което да извадиш категоричен извод. Не съм убеден, че си особенно интелигентен.
50
8
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 1 година
Залагам 10 лева , че до края на седмицата ще имаме 100 процента положителни тестове.
49
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато в България има егоистични българи и необразовани роми на всички тези хора им пука единствено само за себе си за никой друг положението с ковид в България ще става още по зле.Извод в България има егоистични хора заради тях страдаме ние нормалните интелигентни българи в България.Всичко е въпрос на манталитет и възпитание имаш ли възпитание от родителите си ставаш човек нямаш ли никакво възпитание от родителите си не ставаш човек а чудовище.
48
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не им спазвайте мерките. В Лидъл и Кауфланд не ходете. Кое му е трудното на това?
47
4
 
9
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Библията, Свещеното писание на Новия завет, книга 27. Откровение на Йоана Богослова, глава 13:16. И той (Звярът!) ще направи, щото на всички - малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби - да се даде белег на дясната им ръка или на челата им. 17. та никой не може да купува, нито да продава, освен оня, който има тоя белег, или името на звяра, или числото на името му. 18. Тук е мъдростта, Който има ум, нека пресметне числото на звяра, понеже е числото на човек, и числото му е 666!
46
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Близо месец откакто Великобритания и Канада започнаха да изплащат обещетения на жертвите на "ваксините", нито дума от нашите ***!
45
7
 
1
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Кон Спира Каруцата - КонСпиРацията "Ковид" не преследва цели, които са всичко друго (ПоЛиТика), (ИкоНомИка) и (РекЛаМика) - (ФинанСика, ПреРазПреДеление), само не и (МЕДИЦИНСКИ) (НИТО ПЪК ЗДРАВЕОПАЗНИ) такива (МАЗНИ) - нещо като долни ГАЩИРИЗОНИ - ЧОРАПОГАЩНИЦИ на ЛИЦЕТО, но без БОМБЕТО!
44
10
 
13
 
! Отговори
Овчар преди 1 година
Не обиждайте животните, моля. ОФцете разбират кога ще ги колим и се дърпат, докато ковидпсихарите сами се натискат да стават жертви на палачите си.
43
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като излезе човек на улицата веднага му става ясно, че второ предствление на същия цирк няма да мине.
42
7
 
4
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Мерките, включително ваксините срещу грип, ковид, не работят (и не са работили никога и никъде) Единственото място където в което работят (макар и съмнително) е в главите на родните "нощници" след инфаркт на мозъка или сърцето.
41
9
 
4
 
! Отговори
Просто питам преди 1 година
Това фалшивия тест ли го показа? Аз най вервам на фалшив тест, след туй се нарежда Галъп.
40
8
 
6
 
! Отговори
Фермер преди 1 година
Днес при мен ПСР-а откри 18 корена заразена папая, което е 21,39 процента от всички папаи и 100% заразени танзанийски кози. Причината е че всички хрупат заразена папая и хич не им пука. Засега не се отразява на млеконадоя.
39
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой закон не е над конституцията, какво остава за заповед, написана от платени натегачи..И да се пънат, и челна стойка да ми направят, не могат да ме задължат да нося маски и да се ваксинирам. Опитите им са напразни.
38
7
 
3
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
"СЛЕД ПРИМКАТА С КОВИД ВАКСИНИТЕ най-вероятно ще последва ВЪЖЕТО НА ШИЯТА с КОВИД ЛЕКАРСТАВАТА" Разбира се, произведените от същите фирми и от същите собственици, дето произвеждат нефелни "тестове", безполезни маски, ваксини (със същата характеристика и стойност), защитни облекла, компютри (настолни, джобни, лаптопи, таблети и смарт-телефони) за дистанционно оглупяване (пардон "обучаване") на децата ни в бъдещата кюмюркомунчалгакомин цивилизация!
37
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не ме интересува.
36
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отричане на очевадното е много примитивен защитен психологически механизъм. Примитивни хора реагират примитивно. Съдба!
35
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Снимал съм болници по време на пика и "натоварването". ПРАЗНО!!! Ще изядете голямата тояга.
34
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Следете болниците- празни са и си търсят начини да доят кравата наречена здравна каса. Имам мноооого познати, които работят в болници. Признават си, че всичко е лъжа, но имат финансов интерес да мамят.