Една жертва на коронавируса за последните 24 часа

58 са новите случаи
44
Една жертва на коронавируса за последните 24 часа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

58 нови случая на коронавирус са били регистрирани през последното денонощие в България. Починал е един потвърден заразен, показват данните от Единния информационен портал.

Данните са сходни с тези отпреди една седмица. Тогава бяха отчетени 50 новозаразени и нямаше нито един починал.
58-те нови случая са установени от 993 теста (5.84 процента са положителни). Над 65 процента от новозаразените не са ваксинирани.

Общият брой на потвърдените случаи на коронавирус у нас вече е 1 287 652. Те са били установени от 10 827 883 теста (11.89 процента са положителни).

Починалият човек не е бил ваксиниран. Общият брой на смъртните случаи в България след заразяване с коронавируса е 38 049.

Активните случаи са 4441 - по-малко в сравнение с преди седмица, когато бяха 5404.

Хоспитализирани са 354, 40 от които - в интензивно отделение. Тези показатели са по-ниски в сравнение с преди седмица, когато в болница бяха 460 човека, 56 от които - в интензивно отделение.

Новопостъпилите в лечебно заведение през последното денонощие са 9. Шестима от тях (две трети) не са ваксинирани.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: коронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ваксинираните си живеем живота, а неваксинираните ги тресе як страх и сънуват къртене на пейки, камиони и т.н.
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Почакай застанеш на 60 и тогава "през ден" ще си по болниците и лечението ти ще струва доста повече от това, което си внасял 20 години. Почти всички сме така - докато сме млади не стъпваме в болница, а после само гледай.
8
0
 
0
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 1 година
Специално заради Ковид фанатиците, ще изкъртим пейките в парка и ще вкараме някой друг локдаун(върхът на простотията)!Предлагам на фанатиците, да стегнат куфари те и към Китай, ще им хареса тамошната политика за нулев Ковид!!! Ние желаем да си живеем свободно, пък колко ние писано....
7
0
 
0
 
! Отговори
До 5 преди 1 година
Тигре, за 20 години един път съм ходил на лекар за медицинско за работа. А съм плащал 20 години здравни, за да могат с парите ми да плащат на бялата мафия пътеки и бонуси и на амсалаците ваксинирането. Нали знаеш, че няма безплатен обяд и че всичко се връща
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хората, които "правят всичко възможно да ни лекуват" лъжат, че има корона и пандемия за пари. Казано с две думи - бяла мафия.
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Антиваксърите са неграмотни ***, антисоциални елементи, които същевременно консумират най-много здравни грижи , но са и вечно недоволни, и неблагодарни, и винаги някой друг им е виновен за собственото невежество и липса на елементарна здравна култура.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да наричаш хората, които правят всичко възможно да ни лекуват, "бяла мафия" е кощунство и интелектуална и емоционална примитивност. Такива са за обратно в пещерите.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-вероятно още една жертва на НЕздравната система, програмираното остаряване на тялото или хронични заболявания. А може и да е от безопасната и ефективна вакса.
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Една жертва? На измисления вирус, или на бялата мафия, чия е жертвата, има ли разследване?
1
0
 
0
 
! Отговори
Невижданата ярост преди 1 година
Ще се къртят пейките в парка пак. На планина само със сертификат и то ако имаш поне 4 дози. "Невиждана ярост в човешката история." разбираш ли...