93 нови болни от COVID-19, трима са починалите

50 пациенти се лекуват в интензивни отделения
13
93 нови болни от COVID-19, трима са починалите
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

93 са новите болни от коронавирус за последните 24 часа.

Положителните проби са 2,63% от направените тестове, сочат данните на Единния информационен портал.

Починалите за последното денонощие са трима.

В болница са настанени 338 пациенти, като 50 от тях са в интензивно отделение. Новопостъпилите в болница са 27.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: коронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
3
 
! Отговори
Вуте преди 1 година
По дийствитилно случай: Нане, оти не верваш у вир-усете, че са см-р-ъто-носни? - Епа оти ги ни видим. - Я не ти ли каза, що имаш проблем с очичките и затва даваш по сто лв за антибиотици на аптекарите ве? - Епа каза ми, ама я и пред жирав да застанем, пак чи каем, че нема жирав. - Що бе, Нане? - Епа щото един ***! пише по коментарете, че нема ни ви-русе да са смр-ъ-тоносни, ни жирави, апа я сам умен и те затва мноо вервам на непознати ***!
10
5
 
3
 
! Отговори
Профессор Кавалджиев преди 1 година
Посочете моля, водеща причина за смърт. Има три реда в смъртен акт- на първи ред- водеща причина- да речем починал ОТ ковид, на втори ред- придружаващо състояние примерно рак на стомаха, на трети ред- преклонна възраст. Дайте да видим, ако са така написани смъртните актове- ще се съгласим, че са починали ОТ ковид. Ама няма да покажете, щото не са. Наздраве.
9
1
 
6
 
! Отговори
Вуте преди 1 година
*** "я си" , има Дар-вино-ва награда, а па ти тамън си съ записал поди темата за последните спечелили, дету куту глеам, гим а било важно да съ ни прецакат с вък-сини и са пропущили. И не са се минали бе, те глей, ич ни съ прецакани. Само дету не мое съ зарадват, щото мр-ът-вите нги им трудна таа работа с радването, па и с оденето на разХоДки ги не бива, да знааш. Ай помни и тава. Така и така си почнал да са напъваш.
8
4
 
8
 
! Отговори
Я си... преди 1 година
Последен напън на белите престилки. Налазили са статийката и цъкат минуси. Не искат пландемията да свършва. Отивам на Витоша на разходка? Трябва и ми серификат за ваксинация, м? Не съм, забравил. у р о д и ! Не съм!
7
4
 
5
 
! Отговори
Вуте преди 1 година
По дийствитилин случай:- Нане, оти не ум-рея вък-син-ир-аните ва? - Неа верну, мойта стринкя на леля ми чула от непозната, че рода й ора не останаа, сичкуту ум-ре-ло от вък-иси.- Нане, нещо си мноо з-л-е с очичките ва, знаеш ли?- Що ве?- Щото само ти си прецакан, останалите си пазат здравето с безплатен вък-си-н , а ти верваш на слухове и храниш фарма мафията с сто лева за антибиотици секи месец. Глей бе, никой неа у-м-ре-л от в-ък-с-ини-те. Ни Ге-тс му е изел мизето и му а излочил рикиата.
6
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Уж сме на дъното на вълната, а хората си умират - 21 починали за последните 7 дни. Увеличава се бавно броя на хората в интензивното, а *** всеки ден си пишат едни и същи безмислени дивотии.
5
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В един влак сам и са разплаках са !
4
6
 
14
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 година
Опаааа- гледам, че от няколко дни любимата ковид рубрика се завръща.... Искрено се надявам всичкото журналллля да се ваксинира - трябва да сте здрави мили мои, не можем да си позволим да ви загубим. Марш веднага да се бодете!!!
3
7
 
14
 
! Отговори
С невиждана ярост преди 1 година
Докога с тази стъгмистика? И децата ви се смеят вече. Жалка история. П.С. Отивам да къртя пейки. Невиждана ярост нося у себе си.
2
7
 
20
 
! Отговори
Черния преди 1 година
Не ви ли писна с тия глупости
1
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мошеници.