185 нови случая на коронавирус, петима души са починали

В болница се лекуват 357 души, 39 в интензивно отделение
26 апр 2023 07:12, Елка Василева
47
185 нови случая на коронавирус, петима души са починали
Снимка: архив, БГНЕС

Новите случаи на КОВИД-19 у нас са 185, петима души са починали, сочат данните на Единния информационен портал.

През последното денонощие са направени 2 655 теста, което означава, че положителни резултати са дали 6,96% от тестваните.

В болница се лекуват 357 души, от които 39 са в интензивно отделение.

За последните 24 часа са поставени 98 дози ваксина срещу болестта.

От началото на пандемията са починали общо 38 321 души, на които е била поставена диагноза КОВИД-19.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
0
 
! Отговори
До 21 преди 1 година
"А колко ли щяха да са умрелите ако нямаше ваксини?" лесно е. Гледа се колко има починали дневно в неваксинирана България и във ваксинираните страни.
17
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А колко ли щяха да са умрелите ако нямаше ваксини? Да са живи и здрави откривателите на иРНК ваксините!
16
2
 
4
 
! Отговори
Евгени Минчев преди 1 година
Искам още един бустер... БОЦ!
15
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И ваксинираните Гемания и Франция отново с по 130 починали. 25 пъти повече от Бг. Защитени са, вервайте ми.
14
2
 
6
 
! Отговори
Бате Сечко преди 1 година
До 23 Ама пък и ти си един умню и гений....! Тези ,,ваксини" освен едни отровни съставки(за които фирмата доставчик на сайта си пишеше изрично- само за експерименти при животни!( Изтриха го няколко дни по- късно, след като се разпространи..)...имат и въздействието да започнеш с производството на спайк-протеини, които ти е....т м....а, след, като попаднат там, където не трябва в тялото на хората...Айде бегай за бустер!
13
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"чрез ваксите уврежданията ще са повече и по-чести" - абе гений ваксините съдържат една миниатюрна част от код за вирус, а вирусът който те заразят докато си болен от Ковид съдържа ЦЕЛИ, жиснеспособни вируси в стотици пъти повече и ти изтъпани горното твърдение - наистина сте безмозъчни антиваксърите, най-долното стъпало в човешаката еволюция
12
3
 
0
 
! Отговори
JOrdan Jordanov преди 1 година
warnings about NEW BSE /MAD COW - 2020 - 2023 ... ПОстъпват данни за поразени над 85 000 крави . Животните са поразени с обемно проникващо облъчване вероятно от опасни скенери инсталирнаи вместо доказано безвредни жълти лампи.. /у нас безвредни са жълтите улични лампи/ България/.Експерти да огледат кравеферми вкл в англииско говорящи държави.. Появиха се данни за МРЪСНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ СРЕЩУ Хора и животни с инсталиране на микро и други опасни ИММПЛАНТИ.
11
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има ли още наивници да вярват на антиваксърите? Вече и врабчетата разбраха, че фабриките за дезинформация на Путин пускат тези "открития".
10
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Д-р Маккълоу: Това се случва с тялото ви след ваксинацията (и след COVID)https://dailyclout.io/dr-mccullough-this-is-what-happens-to-your-body-after-the-vax-after-covid/ Spike Support: 1.Натокиназа за подпомагане на кръвообращението и разтваряне на протеините на шиповете 2.корен от глухарче за детоксикация и предотвратяване на клетъчното свързване на протеина на шипката 3.Нигела за улесняване на клетъчното възстановяване 4.Селен за намаляване на стреса, който подпомага ...
9
4
 
6
 
! Отговори
не съм експеримент преди 1 година
Точно същите са страничните ефекти на така наречената "ваксина". Но ваксърите си ги причиняват сами защото са доверчиви. Най-смешното е,че лечението и на пост ковид и на пост ваксиналните увреждания е еднакво. Например Ивермектин, Хидрохлорохин, Н Ацетил- цистеин, и т. н. Това са увреждания от шиповия S-белтък на Ковид. Чрез ваксите уврежданията ще са повече и по-чести.
8
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ковид може да увреди сърцето, белите,дробове, бъбреците, мозъка, черния дроб и всички системи в тялото, може да причини дългосрочни щети свързани с мултиорганни ефекти и автоимунни състояния седмици, месеци, дори години след заболяването КОВИД 19
7
4
 
4
 
! Отговори
Бай Онзи бе... преди 1 година
Еееее, толкова да пишеш, за да кажеш, че не те интересувало... Ами то, който не го интересува, чете само заглавието и изобщо не влиза да коментира бе. Както се вижда, болшинството тук са неинтересуващи се...
6
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Калкулаторке , ти ли си дежурната пуйка днес
5
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А защо няма статистика за починалите поради ваксините????? Бум на миокарди и инфаркти сред хората 50-65 години. Що народ си замина така, без да се посочва ваксата, щото нали си е много нормално да мрем от това.
4
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре де, може ли имената на 98-те лица, които са се наболи през този ден? Наистина искам да ги видя на живо да ги питам поради каква причина са го направили... Поради каква причина са си боднали експерименталка, която освен, че не помага, даже напротив - убиива и уврежда свинчеетата.
3
18
 
6
 
! Отговори
до 9 преди 1 година
Ха-ха, ама да не стане Въй-въй. Защото имам такива познати. Само ФБ им стои със споделени антивксърски дивотии.
2
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къде ги изнамирате тея болни от коронавирус? За три години не опознах нито един. Впрочем има 2-*** ваксинирани, които караха нещо, но по-скоро обичаен грип.
1
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Правилнооооо: поставена диагноза. Само. От заглавието не става ясно - петимата от какво са починали???