СЗО: Следващата пандемия ще почука на вратата

Държавите да предприемат реформи, за да се подготвят отсега
22 май 2023 18:15, Стела Стоянова
83
СЗО: Следващата пандемия ще почука на вратата
Снимка БГНЕС

Ръководителят на Световната здравна организация Тедрос Аданом Гебрейесус призова страните да предприемат необходимите реформи, за да се подготвят за следващата пандемия, съобщава "Ройтерс".

Не можем да протакаме до безкрай този въпрос, подчерта генералният директор на СЗО  в обръщението си към държавите членки на организацията по време на Световната здравна асамблея.

Той предупреди, че следващата пандемия ще "почука на вратата".

Още по темата

"Ако ние не направим необходимите промени, то тогава кой ще го направи? И ако не ги направим сега, тогава кога?", запита риторично шефът на СЗО.

По време на 10-дневната годишна Световна здравна асамблея в Женева, която съвпада със 75-ата годишнина на организацията ще бъдат обсъдени редица глобални предизвикателства пред здравеопазването, включително ще се проведе ключова среща относно пандемиите.

На 5 май СЗО обяви, че COVID-19 вече не представлява глобална извънредна ситуация за здравето.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още по темата: СЗОпандемия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тя ако почука, може на гейбрейсиус и на тукашните му емисари да им поначукат и тиквите. То не се знае, като почне да почуква тая пландемия, накъде ще вземе да се развихри....
36
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Защо СЗО ги няма в Африка? Там има крещяща нужда от Световната Здравна Организация! Там все още върлува вируса ЕБОЛА със смъртност 60 % от заразаните. За сравнение при КОВИД смъртността е 9% от заразените. Пипнеш ли ЕБОЛА..мъртав си, ако оздравееш е чудо. Но никой не се бори с ЕБОЛА, никоя фарюацефтична компания не разработва ваксини за този вирус.
35
2
 
16
 
! Отговори
силно замислЕна преди 11 месеца
Как така да се ПОДГОТВЯТ за СЛЕДВАЩАТА пандемия, бай Тедро Гейсус откъде знае, че ще има следваща?!
34
2
 
10
 
! Отговори
Alex преди 11 месеца
Мога много бързо да ти почукам по главата черна въшлясала
33
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Аз повече се опасявам че ни готвят ядрена война с тактическо оръжие, като имат намерение да не е глобална а само в Европа и то в източната и част.Така си мисля, защото йонните таблетки изчезнаха от аптеките.
32
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Този откъде знае ,че ще има нова пандемия?Дано тези,които унищожават човешкия род си получат заслуженото.
31
2
 
9
 
! Отговори
манякъ преди 11 месеца
Добре че започна специалната операция, че щяха да ни лъжат поне още година. Голямо крадене стана с тази шмекерия на измисления вирус. Естествено виновни няма!
30
5
 
7
 
! Отговори
Lina преди 11 месеца
Така ли ? Чакай първо да преброим преживелите тази, как мислиш ге йбрейсиус
29
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
егати демонския изглед има тоя, още като му видя физиономията и все едно изчадие адово е изпълзяло от нейде - Анатема изчадие - този път няма да се дадем да ни слагате хомоти и да ни томозите с кпп-та и къртене на пейки
28
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Много им се услади на СЗО (Световни Зверски Обирджии).
27
2
 
19
 
! Отговори
Бизнессмен преди 11 месеца
Ей кажете кога почвате да си купим верно акций на файзер и модена ! И другите американски компании които са готови с ваксината вече.
26
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Този път ако пак се объркат да пуснат този коктейл в Китай преди тяхната нова година, съм убеден, че китайците ще реагират....със нещо и те забъркано дето само който го пуска има ваксината. Няма да тръгне от Китай този път - не им стиска. Предполагам ще го пуснат на някое летище ...примерно Мумбай. ...и гледай какво става .....
25
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Този терорист със сигурност знае кога са ни подготвили следващата пЛандемия и какво смятат да ни правят тогава. Тези САТАНИ могат да бъдат спрени само от Бог.
24
3
 
20
 
! Отговори
до 21 преди 11 месеца
Точно така, СЗО всъщност е ОЧЗ........
23
2
 
18
 
! Отговори
Театър Сълза и Смях преди 11 месеца
Еееее.....изчакайте поне войнЪтЪ да приключи!
22
2
 
15
 
! Отговори
Като мухи преди 11 месеца
падаха и умираха! Къде от бъркочите къде от обездвижване!
21
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
лелеееее - тия нямат спирка - кво ни готвят пак - веднъж като са почнали и считат, че ще ни тормозят и цоцат десет - двайсет години - СЗО е една организация на чудовищата и злодеите
20
1
 
12
 
! Отговори
Чичко Бил също каза преди 11 месеца
Ще накупи пак акции на Файзер и ще ги шитн точно преди да се размиришез
19
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ковид лъжепандемията,никога не е била заплаха за хората,които имат устойчива психика.Хората не умираха от заразата а от стреса,че ще умрат и от прекомерната употреба на лекарства,обладани от страх.Спомняте ли си как по всички медий разни,nлaшunуTapH*uцu казваха,че ще се мре и то яко ще се мре.Ама те не умряха,защото знаеха, че от този вирус не се умира,и нарочно пращаха хора с хронични болести в болниците за да бъдат умъртвениТрябват словесни оръжия срещу неправдата и човеконенавистниците убийци
18
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ковид лъжепандемията,никога не е била заплаха за хората,които имат устойчива психика.Хората не умираха от заразата а от стреса,че ще умрат и от прекомерната употреба на лекарства,обладани от страх.Спомняте ли си как по всички медий разни,nлaшunуTapH*uцu казваха,че ще се мре и то яко ще се мре.Ама те не умряха,защото знаеха, че от този вирус не се умира,и нарочно пращаха хора с хронични болести в болниците за да бъдат умъртвени.И🔨и⛏️и🏹са оръжие срещу неправдата и човеконенавистниците убийци