84 нови случая на коронавирус, един човек е починал

В болница се лекуват 275 души, 34 са в интензивно отделение
27 май 2023 08:38, Елка Василева
24
84 нови случая на коронавирус, един човек е починал
Снимка: архив, БГНЕС

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 84, сочат данните на Единния информационен портал.

Направени са 1615 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 5,2 процента.

Починал е един пациент с потвърдена коронавирусна инфекция.

В болница се лекуват 275 души с диагноза КОВИД-19, от които 34 са в интензивно отделение.

През последните 24 часа са поставени 23 дози ваксина срещу КОВИД-19.

Общо 38 379 души у нас са загубили битката с коронавируса от началото на пандемията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
3
 
! Отговори
16 преди 10 месеца
Имах впредвид заразата не зарата. Това беше печатна грешка. Все пак от телефон пиша.
16
1
 
1
 
! Отговори
До 17 преди 10 месеца
Не ти ходи.
15
6
 
4
 
! Отговори
До Davide et impera преди 10 месеца
Вие, като си мислехте, че ще помогнете на стадния имунитет, така направихте зарата да се разрастне още повече.
14
3
 
8
 
! Отговори
До Davide et impera преди 10 месеца
Всички вие, които приехте да се ваксинирате и не критикувате безопасността и ефикасността на ваксините, без да имате адекватни доказателства, не бива да забравяте, че приемайки недоказани но клинично одобрени ваксина, въпреки че не е трябвало да ги одобряват, вие застрашихте не само своя живот и живота на свои близки подвеждайки ги да се ваксинират с нещо, което не е сигурно колко странични ефекти има, но и живота на много други хора, като си мислихте, че ще помогнете за стадния имунитет.
13
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Всички, които не се инжектираме с експерименталните терапии, чиято отсъстваща ефективност беше доказана още на предварителните тестове, и чиято микроскопична, недоказуема стойност така или иначе беше излишна срещу болест, опасна единствено за изключително възрастни и болни хора, всички ние проявихме здрав разум и критично мислене и информирано отказахме вредните инжекции. Но заради немислещите и овчомозъчните имаха възможност да ни тормозят и насилват. И да откраднат милиарди
12
5
 
5
 
! Отговори
До Davide et impera преди 10 месеца
Всички вие, които приехте да се ваксинирате и не критикувате безопасността и ефективността на ваксините, без да имате адекватни доказателства, не бива да забравяте, че приемайки недоказани и клинично неодобрени ваксини, вие застрашихте не само своя живот и живота на свои близки, но и живота на много хора, като си мислехте, че ще помогнете за стадния имунитет при положение, че тези ваксини не предпазват от заразяване и позволихте на заразата да се разпространи още повече.
11
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Всички, които се ваксинираха с неизвестни препарати са потенциална опасност за хората с чиста кръв, защото не се знае с какво ще ни заразят. Всеки ваксиниран трябва да е маркиран по някакъв начин, за да се пазим и да го заобикаляме. Макар че......глуповатичките си личат.
10
7
 
5
 
! Отговори
Divide et impera преди 10 месеца
Всички вие, които отказахте да се ваксинирате и критикувате безопасността и ефективността на ваксините, без да имате адекватни доказателства, не бива да забравяте, че отказвайки доказани и клинично одобрени ваксини, вие застрашихте не само своя живот и живота на свои близки, но и живота на много хора, като подкопахте стадния имунитет и позволихте на заразата да се разпространи.
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Къде мое се тествам дали не съм омрел от цовид ?
8
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Статистиката за несъществуващ "смъртоносен" вирус е част от матрицата - измама.
7
2
 
6
 
! Отговори
Статистика преди 10 месеца
Статистиката за 2023 година. 82,7% от починалите са на 70+ години. Смъртност по възрастови групи: при 90+ години умира 1 на 13 заразени, при 80-89 години - един на 16 заразени, при 70-79 години - един на 43 заразени. Средно за всички възрасти - един на 64 заразени.
6
6
 
9
 
! Отговори
маймунски аденовирус преди 10 месеца
Болестта, от която може да си "болен" без да знаеш. Открива се с "тест" за който самият му изобретател казва че не е тест за откриване на инфекциозни заболявания. И по данни на СЗО е по-безопасна дори от обикновена, битова УМОРА. Ей за тая болест си говорим. За която сме дали стотици милиони за "ваксини", които не са ваксини.
5
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
От какво е починал? Ковид е измама. Всичко е за пари и надмощие. Мъжът на Урсула е шеф на файзера, а ваксините са произведени много преди да измислят далавертата с фалшивия вирус. В кромида вярват само будалите.
4
7
 
14
 
! Отговори
Ти да видиш преди 10 месеца
Адйе стига с тази "рубрика" вече, а? Още ли ви плащат? НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ВИ ВЯРВА!
3
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кой разпростратява лъжи за западните ваксини? Русия! Кой им вярва? Бг русофили с промити мозъци! Кои са антиваксърите всъщност? Излъганите камилчета, жертви на дезинформационтата кампания на Кремъл!
2
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
От началото на 2023 имаме 14700 нови случая и 271 починали, което е 1,84% от новите случаи. Казано по друг начин един на 66 заразени си отива.
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Намалява броя на новите случаи - 586 за последните седем дни, но още сме далеч от нивото в началото на февруари, когато имахме 244 нови случаи за седем дни.