Тринадесет нови случая на коронавирус за денонощието

В болница се лекуват 117 души, 10 са в интензивно отделение
20 авг 2023 07:52, Елка Василева
40
Тринадесет нови случая на коронавирус за денонощието
Снимка: архив, БГНЕС

Тринадесет нови случая на КОВИД-19 са регистрирани за последните 24 часа, починали няма, показват данните, публикувани в Единния информационен портал. Броят на жертвите на пандемията в страната остава без промяна на 38 445.

Новите случаи са открити с помощта на 273 теста, което означава, че делът на положителните тестове е 4,76%.

В болница се лекуват 117 души, включително 10 в интензивно отделение.

За последните 24 часа в страната не е поставена нито една доза от ваксина срещу коронавируса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
А удавянията по морето? Колко туристи загубиха живота си при удавяне в охраняем и неохраняеми водни басейни? От удавяне има , като че ли повече жертви?
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
А загинали и ранени в птп преброиха ли? Тази бройка е по-важна,защото масово явление е,че не се спазват масово не се спазват правилата за движение,пътните знаци са излишна украса на пътя, а понякога и не се виждат,камерите снимат скрити в храстите, но ефектът е нулев,плащат се глобите и отново се кара с висока скорост.Пиша това за да сравните колко по-рисково за живота е лудешкото каране по пътищата от ковида.По-лесно е да се плашат възрастните хора с ковид,защото не пътуват толкова често.
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
1050 0 !ОТГОВОРИАнонименпреди 1 секундаСтатия от преди 1 година:"Ваксните действат много краткотрайно при новите варианти на Ковид." Значи неваксинираните да се ваксинират, щото ваксините спасявали. Ваксинираните да си сложат бустер, щото ваксините не действали. А бустерираните да се пребустерират, щото бустерите не действали. И obцете се бодат ли бодат и кълнат тези, които не се бодат.
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
защо изобщо ни съобщавате тази ненужна на никого новина. що не кажете колко апиндикса са оперирали в странат за деня, например. също е толкова важно за всички нас
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Няма да,се ваксинирам. Не и с тези бъркочи! Бъдете проклети!
23
0
 
6
 
! Отговори
КОВИСЕКТА преди 8 месеца
В България се ваксинираха 20% отхората над 18 години, предимно възрастните хора, както и малцина плоскоглави,наплашени от лъжите и пропагандата. После дойдоха Продажните Предатели, сложиха "сертификатче" за да може да ходиш на работа, и успяха да НАСИЛЯТ И ПРИНУДЯТ още 10% да се инжектират. Междувременно, фалшивите ваксини не предпазват от разболяване и разпространяване на настинката. Така че е без значение колко са се инжектирали, спрямо това как се разпространява вирусчето.
22
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
В България 60-70% от живеещите в България на възраст над 30 години се ваксинираха и това ни спаси от по-голям мор. Не се ваксинираха децата и младежите до 20 години, а тези между 20 и 30 години повечето не се ваксинираха.
21
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
и какво от това, от 2019 ковид цирка и неговите клоуни кунчев, витанов, александрова, христова, гломб, бацилова, кантарджиев+продажни масмедии като днес бг насаждаха страх, ще им припомним забраната към планина Витоша, затварянето, часове за магазини, маски, ваксини, сертификати и други издевателства над Хората от тези медицинскофашистки имбицили.. Ще дойде и техния ден за разплата Видовден..
20
6
 
12
 
! Отговори
ммм.... преди 8 месеца
Ако пак се е6авате с хората ще има кьотек. Тоя театър повече няма да го играем. Който го е страх от ковид да отива да се боде, ама това са единици лyмпени.
19
32
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
5 милиарда са ваксинирани на Земята, а антиваксърите още предричат бърза или бавна смърт след ваксинация. Горките, още не разбраха, че най-много починали от ковид и постковид са в България, която е най-неваксинирана. От това по-голямо доказателство за смешните опорки и откровени лъжи на антита- и конспита - има ли! Въпросът е кого ще бъдат съдени за геноцид и тероризъм?
18
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Xaxa - аз знам какво ще е първото, което ще ни кажат "извънземните", когато установят "контакт" - ще кажат "много сме разочаровани че не се ваксинирате" хахаа
17
5
 
32
 
! Отговори
Xaxa преди 8 месеца
Смешн.иците пак започват. Цяло лято палят горите по целия свят за да може колкото се може повече овце да повярват в "глобалното затопляне", сега септември наближава и се връщат към стандартната процедура - "ваксини". Друго не можахте ли да измислите, дайте нещо ново, къде са ви извънземните, които ги "разкривате" от една година насам.
16
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
здравният министър на Германия и Шолц преболедуваха новия щам на Ковид...а ти отивай да работиш.
15
6
 
31
 
! Отговори
До 14 преди 8 месеца
Ако не бяхме ние, щяха да починат стотици хиляди от "ваксините", произведени много преди "пандемията". Благодарение на нас 90% от българите не се инжектираха. Аз съм доволен.
14
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Наесен пак ще връщат измамата май! Пак биомасата ще търчи да се инжектира с "ваксини"! Пак овчоглавите ще се маскират с непредпазващи от вируси парчета плат по зуррлите!
13
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
В Германия здравния министър е поставил въпроса в парламента,дали е нужно още няколко бустера през октомври!
12
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Връщайте Годжи и Кантарджиев да затварят пак държавата и да броят трупове. И без това сигурно огладняха и им е време да се налапат с пачки, както беше по време на Боковата Ковид истерия
11
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
За постковид колко случая са си регистрирали? Щото и за там доят пътеки белите манти, ама го правят тайно без много шум. Високо кръвно- постковид, ниско кръвно - постковид, кариес - постковид, акне- постковид, запек - постковид...
10
31
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Проклети да бъдат антиваксърите. Хиляди хора починаха заради тях.
9
8
 
17
 
! Отговори
Айде бе преди 8 месеца
Не познавам нито един човек, който да е боледувал от това нещо, което още никой учен не е изолирал в последната година и половина. Нито един. А вие?