357 са новозаразените с COVID-19

57.98% не са били ваксинирани
2 ное 2023 07:25, Нели Христова
38
357 са новозаразените с COVID-19
Снимка: БГНЕС

357 са новите ковид случаи за последното денонощие, съобщи Единният информационен портал. Излекуваните са 777 души, като

57.98% не са били ваксинирани. 65 са новопостъпили в болнично заведение, 64.62% от тях не са ваксинирани.

Общо 451 пациенти са хоспитализирани, като 26 от тях са в интензивно отделение.

През последното денонощие са починали двама души, единият от тях не е бил ваксиниран.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
антиваксърите са като Хамасци - искат да ни изтребят до крак най-брутално, което го постигнаха 2020 и 2021 г. и после да замажат всички всичко с лъжи и конспирации - няма да ви мине номера
33
1
 
6
 
! Отговори
Април преди 5 месеца
Имаше интервю със СЕО на Пфайзер ..дали се е ваксинирал? Той каза ,че е прекарал болестта и има естествен имунитет и не се е ваксинирал. Предполагам бързо е било свалено от новините. Имаше пропаганда голяма тогава. После Тръмп се разболя, и след 2 дни държа реч и каза ,че се е излекувал, не ваксинирал искам да подчертая. Когато фактите говорят, и боговете мълчат!
32
1
 
8
 
! Отговори
ПорЦелан преди 5 месеца
След като Кирчо Лъжата/Парапета обеща на Урсула ГинеколоШката да надупчи куцо и сакато, случаите на заразени и умрели особено НЕВАКСИНИРАНИ скочиха реСко и лавинообразно. Та по време на тази вакханалия се появи интервю на шеф на ков. отделение в някаква болница в Пловдив, че отделението е празно и няма как да върже бюджета.
31
9
 
2
 
! Отговори
Март преди 5 месеца
за съжаление *** повече неваксинирани, особено първите две години - толкова неваксинирани си отидоха - милиони подведени от конспиратори
30
2
 
4
 
! Отговори
Февруари преди 5 месеца
Ама нали ваксиниранията доброволно е подписал документ че ако умре не може да съди компанията дето го е утрепала. Защо се притесняваш за тях?
29
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ваксините са добро средство за превенция,стига да не са създадени единствено с търговска цел или от паника.Тези срещу ковид бяха създадени много набързо,без да се изследва дългосрочния ефект от тяхното приложение и възможните странични реакции.
28
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Обаче и ваксинираният е починал.Тогава какво правим?
27
2
 
3
 
! Отговори
GoF преди 5 месеца
"Прикриването на Ухан: учените лъжеха, докато хората умираха" - Четири години по-късно знаем, че Антъни Фаучи е заговорничил с вирусолози, за да заблуди обществеността и да постави етикет на критиците "теоретици на конспирацията", пише Пол Д. Текер в https://disinformationchronicle.substack.cOm/p/the-wuhan-cover-up-scientists-lied
26
2
 
3
 
! Отговори
Кромид преди 5 месеца
А стига бе ос раааа хте се вече. Да ви Ива у ПОС ерковсите!
25
2
 
4
 
! Отговори
Цунами преди 5 месеца
"Затварянето на Ковида беше гигантски експеримент. Беше провал" - Ключов урок от пандемията е, че "затварянето с локдаун" не спира вируса, а затварянето на училищата не спасява живота на децата, пишат Джо Ночера и Бетани Маклийн в списание "Ню Йорк". https://nymag.COM/intelligencer/article/covid-lockdowns-big-fail-joe-nocera-bethany-mclean-book-excerpt.html
24
2
 
8
 
! Отговори
Рядко, но леко? преди 5 месеца
Германското министерство на здравеопазването се потопи в милиони нежелани дози ваксини" - Федералният министър на здравеопазването Карл Лаутербах моли германците да се наредят на опашка за петата си ваксина. https://eugyppius.COM/p/as-the-german-health-ministry-drowns...Нещо няма много желаещи за редките и леките нежелани ефекти, като: миокардити, инсулти, тромбози, турбо рак.... често водещи до рядка и лека внезапна смърт.
23
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Изменението има за цел да блокира федералното финансиране за блокиране на прилагането на задълженията за маски в обществения транспорт, включително самолети, влакове и автобуси, до 2024 финансова година. Демократите, които гласуваха в подкрепа на забраната, бяха: проф: Тами Болдуин от Уисконсин, Майкъл Бенет от Колорадо, Шерод Браун от Охайо, *** Кейн от Вирджиния, Марк Кели от Аризона, Ейми Клобучар от Минесота, Джо Манчин от Западна Вирджиния, Джаки Росен от Невада, Джийн Шахийн от Ню Хемпшир и Джон Тестър от Монтана.
22
2
 
2
 
! Отговори
Без маски преди 5 месеца
Сенатът на Съединените американски щати направи категорична стъпка към здравия разум и индивидуалната свобода", заяви сенатор Ванс в изявление в сряда, в което реагира на гласуването. "Гордея се с това, което постигнахме тук, и очаквам с нетърпение да продължим борбата." "Това е огромна победа за личната свобода в тази страна", каза той. "Видяхме безброй злоупотреби с власт по време на пандемията COVID и американският народ с основание беше разгневен от ненаучните мандати за маскиране."
21
2
 
1
 
! Отговори
САЩ преди 5 месеца
ВАШИНГТОН, окръг Колумбия (LifeSiteNews) Закон за свободата на дишането - Сенатът на САЩ прие поправката като част от законопроекта за бюджетните кредити с 59-38 гласа, като освен от много републиканци, тя получи подкрепата и на 10 демократи, съобщи Fox News. Инициативата беше внесена от американския сенатор републиканец Джей Ди Ванс от Охайо, за да се "гарантира, че нито една федерална бюрокрация, нито една търговска авиокомпания и нито едно държавно училище не могат да налагат погрешните политики от миналото".
20
2
 
3
 
! Отговори
ФЛОРИДА преди 5 месеца
МЗ на Флорида Д-р Ладапо: "Федералното правителство отново проваля американците, като отказва да бъде честно по отношение на рисковете и не предоставя достатъчно клинични доказателства, когато става въпрос за тези инжекции COVID-19 mRNA, особено при положение, че имунитетът вече е широко разпространен. Във Флорида винаги ще използваме здравия разум и ще защитаваме правата и свободите на флоридчани, включително правото на точна информация."
19
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ахой, общество НЕлюбимо антиваксърско! Айде слагайте МАСКИте и мълчете. Не стига че задръствате болниците за нас нормалните хора, ами имате наглостта и безочието да се обаждате. Засрамете се в ъгъла!
18
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Вирусът от 2020 вече го няма, абсурдно е още да се рекламират същите ваксини, които пък тогава уж водеха до по-леко боледуване, не до предпазване
17
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен Последните 3-4 думи са твоя характеристика. Няма друго определение за човек, който живее в изкуствен балон от лъжи и измами.
16
2
 
3
 
! Отговори
До 18 преди 5 месеца
Така е защото не се атакувят лабораториите и учените с коктейли *** тая смрат е виновна за всичко научните баклютси
15
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Фаучи да се запознае с "Фауст" и 9-те кръга на ада,защото го очакват.На него дължим ковид.Той с неговия екип са разработвали този лабораторен вирус и са го пуснали на свобода.Идеята им е била да намалят населението и най-вече пенсионерите,за да не тежат на икономиката.Мислят се за гениални,поздравяват се един друг за откритието,а всъщност са пропаднали жалки подобия на човешки същества.