Вече е почти сигурно: COVID-19 е плъзнал от лаборатория

Това разкриват нови документи
20 дек 2023 12:01, Нели Христова
201
Вече е почти сигурно: COVID-19 е плъзнал от лаборатория
Снимка: БГНЕС

Нови документи, разкриващи план за създаване на подобен на SARS-CoV вирус в Китай месеци преди да избухне пандемията, показват, че създаването му в лаборатория е почти сигурно, както и че именно така се е разпространила глобалната зараза.

Свeтовни медии се позовават на нови документи, получени по Закона за свобода на информацията във връзка с въпросите, повдигнати в американския Конгрес. Те са свързани с планове от декември 2018 г.  да се "конструират шипови протеини" за заразяване на човешки клетки, които след това бъдат „вмъкнати в SARS-Covid". Манипулацията трябвало да се извърши не къде да е, а във Лабораторията в Ухан.

Както е известно през декември 2019 г. се появи COVID-19, който счупи всички рекорди по заразяване, причинявайки глобална пандемия. Жертвите му до декември 2023 г. са 6 987 222 души.

Предложението за конструирането на "подобрения" вирус е отправено от организацията с нестопанска цел в Ню Йорк EcoHealth Alliance, която чрез субсидии от правителството на САЩ финансира в чужбина подобни експерименти.

Според медиите въпросната организация се е опитала да заблуди Пентагона по отношение на риска, за да си осигури финансирането.

Това стана ясно, след като сенатор Ранд Пол показа документи, че в схемата е била включена и лабораторията в Ухан.

Идеята за безвъзмездното финансиране била благородна. С проекта трябвало да се обезвреди заплахата от коронавируси чрез инженеринг на "оригиналния SARS, за да се предотврати разпространението на вируса върху хората и да се разработят технология и стратегии за ваксини".

За специалисти новите разкрития показват, че изтичането на вируса от лабораторията в Ухан вече е почти сигурно, за съжаление този експеримент уж за добро уби близо 7 млн. души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Плъзнал е и дори се знае кой го е създал ! Ама в медиите няма да лъсне истината скоро , докато не бъдат арестувани и съдени всички тези долни твари !!!
171
0
 
3
 
! Отговори
до175 преди 4 месеца
Във видинската болница съвсем до фургоните за ковид живее и до ден днешен едно куче.То преживя ковида и до ден днешен е живо!Та ако от руската лаборатория е плъзнала инфекция избила животни-някаква друга ще е. Със сигурност не е ковид
170
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Е,нищо чудно епидемията плъзна не от Мичиган,а от Ухан.Тая чума дето покоси 39000 наши сънародници си е чисто китайска.По големи гадове от китаиците няма,та няма.Светът трябва да иска репарации от Китай за сторените злини.
169
0
 
0
 
! Отговори
122622 преди 4 месеца
ДО 173. Да те светна- прочети за взрива в руската лаборатория Вектор в Кольцово. На 17.09. 2019 г. Два месеца преди избухването на епидемията. На 1000 км по права линия от Ухан. Ловците са намирали в околността умрели животни, но руската милиция е забранила да се говори за това.
168
1
 
4
 
! Отговори
големи глупости преди 4 месеца
Тая статия изкуствен интелект ли я измисли?!? :))))) Пълна с безумни съчинения!
167
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ти да ме светнеш, ама се определи - разработват ли ги руснаците тези вируси или самите вируси се крият в тундрата? Партизанстват там и чакат невинните евероатлантици да навлязат на тяха територия за да ги затрият?Айде определи се ;)))
166
4
 
1
 
! Отговори
да ви светна преди 4 месеца
Ако си мислите, че само американците разработват биологични оръжия сте много сгрешили! Най смъртоносните за човека вируси се крият в замръзналата тундра на Сибир. Руснаците също разработват биооръжия които се очаква в най скоро време да се тества на територията на САЩ. Така, че живейте си живота, че до 2027 година не остава много! Тогава се очаква да стартира новата предизвикана от човека пандемия и тя няма да е така фалшива каквато беше Covid 19!
165
1
 
6
 
! Отговори
да ви светна преди 4 месеца
Пак ли *** Христова пише глупости под диктовката на американското посолство? За всички хора на този свят стана пределно ясно, че вируса е разработен в лаболаториите на ЦРУ! Идеята беше да изравни по численост населението на Китай с това на Русия или поне до това на САЩ! За да има паритет! Само, че в тези лаболатории работят китайци понеже американците не искат да учат биохимия, защото било трудно! Рекапитулацията сочи, че от вируса са измрели 1 500 000 американци и само 90 000 китайци!
164
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Питайте украинските фашисти
163
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"Директорът на МБАЛ-Благоевград д-р Огнян Митев почина внезапно" ---- Фазер благодари за участието.
162
0
 
9
 
! Отговори
НОСТРАДАМУС преди 4 месеца
С подобни разработки и експерименти финансирани с милиони ,човечеството ще се самоонищожи.Имало е по върховни цивилизации от нашата ,преди милиони години потънали в магмата на земята.Все нещо е останало и закодирано в гените ни за да постигаме отново технически бум, но и да се онищожим отново за да си отдъхне планетатани от своите порочни деца.
161
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А добро утро . На този свят, нещо което се прави с мащаб, няма как да е случайно !!!
160
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Значи прав е бил Кадафи,като каза - те ще ви разболяват,те ще ви и лекуват -и всичкото това е за да ви вземат парите
159
1
 
17
 
! Отговори
Така преди 4 месеца
Тръмп като го говореше това от първия ден, къде бяхте?
158
1
 
13
 
! Отговори
Така преди 4 месеца
Чакай малко... А ЗАЩО Феисбук, Гугъл и тубата обявиха за "фалшиви новини" изявленията на Тръмп, че вирусът е изкуствено пуснат от Китай и изтриха всичко? Някой да се извини? А нашия Денков ще наказва фалшивите новини...
157
0
 
4
 
! Отговори
Така преди 4 месеца
Това е благодарение на усилията на републиканците в Конгреса на САЩ - единственото хубаво нещо, което направиха. И естествено на сенатора-тръмпист Ранд Пол.
156
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Поредното нещо определено от ваксаджиите и смешните медии като "конспирация" се оказа вярно. Ще е интересно като излязат и разкритията за "ваксините".
155
0
 
28
 
! Отговори
587 преди 4 месеца
Че то беше сигурно от самото начало!
154
0
 
2
 
! Отговори
Ppp преди 4 месеца
А и един от принцовете на Люксембург мисля наскоро внезапно ...
153
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А къде е "предсказателя" д-р Гейтс в картинката който постоянно говореше за заплаха от вируси, епидемии и тем подобни неща още преди да избухне пандемията. А дали той не е наредил вируса да бъде пуснат?