COVID-19 пак плъзна в Гърция, върнаха маските на закрито

Тази мярка все още е препоръчителна
4 яну 2024 11:41, Нели Христова
46
COVID-19 пак плъзна в Гърция, върнаха маските на закрито
Снимка: БГНЕС

Скок на заразените с COVID-19 в Гърция. Властите връщат маските в закрити помещения. Тази мярка все още е препоръчителна.

Здравните власти признават, че са притеснени и от ниския процент ваксиниращи се. Увеличава се и броят на постъпващите в болници заразени с вируса, предаде Нова тв.

През последните 24 часа в южната ни съседка са регистрирани 230 нови случая. Отчита се, че и туристите, и местните жители спазват правилата за носене на маски и дистанция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Светът забрави ковида, ама гърците не, маски и каски, е има непродадени маски, нема да ги фърлят я, раята да ги изкупи.:))
39
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Анитиваксъри и антимаскари са пр0стаци - ти им казваш да си мият ръцете - мъ те *** не са виждали през живота си бе душко
38
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Анитиваксъри и антимаскари, поне си миите ръцете!
37
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Българи! Прочетете книгата на Мария Требен " Здраве от Аптеката на Господ"!
36
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ако по венците ви излиза бяла течност, това означава, че бактерията "Кандида" която се храни със захарни изделия е запонала да се развъжда и в костите на челюзтта.... и ако отидете на доктор ще ви диагностират с Рак на костаната тъкан на челюстта....и от там се получава възпаление и на ухото и слабо чуване! Процесът на лекуване е много Лесен ... няколко месеца... трябва да си слагате по Венците Билката "Хвощ" и Силициевата киселина в нея ще избие Кандидата, Бялата течност ще спре и Тра Ла Ла!
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Слагате билката "Хвощ" в устата по венците. Спите с тая билка.... Тя избива Бактериите, които правят възпаленията в устната кухина, в носната кухина, в мозъка и сте здрави! Освен това слагате си от двете страни на челюстта и Прополис - той избива бактериите. Слагате си на очите - върху веждите памуче с Шведска Горчивка за един час и Възпаленията в очините се премахват ....
34
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Таня - Ковид ще има там, където се ваксинират масово. А такива като теб заслужавате да ви затворят у вас и да не излизате от там, докато не проумеете какво ви се случи през 2020-21-22г. Мерките трябва да са срещу вас, а не срещу Ковид. Вие сте по-опасни за обществото.
33
1
 
1
 
! Отговори
за йогите преди 3 месеца
Всевъзможни промивки, на носа с физиологичен раствор, гаргара с разредена 1/5 кислородна вода, гаргара с чай от лайкучка, инхалации с етерични масла, убиват не само бактериите от микробиома пречиняващи пневмония, но и коронавирусите, грипните и РСВ вируси, както и Ковид включая всички вариянти. Ама Биг Фарма не печели без страхове и боледувания.
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Таня - "а за къпане и дума не може да става, особено зимата.." Е ,че колко е тя зимата ? Има няма 2-3 месеца :)))
31
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Защо тия които упражняват "Йога" не се разболяват никога от "Бронхо Пневмония" и от измисления "Ковид"? Понеже при дълбоко вдишване на чист въздух от "Упражняващите Йога" при което Кислорода във въздуха е само 20.95% а останалата част 78.08% е Азот и избива Бронхо Пневмониевата Бактерия, без да "Изгаря Белите Дробове". Като се разболееш от Бронхо Пневмония, след вдишване и издишване на въздух с Маска, в болниците те слагат на 100% Кислороден апарат и ти изгарят белия дроб иии от Ковид умрял!
30
21
 
3
 
! Отговори
Таня преди 3 месеца
На Балканите Ковид ще има вовеки. Нито някой се ваксинира, нито спазва елементарни мерки. Дори ръцете си не мият, а за къпане и дума не може да става, особено зимата
29
1
 
12
 
! Отговори
Биг Фарма мРНК преди 3 месеца
Ковид пландемията показва естествения резултат от паразитния "морал" - основан на Злото и подхранван със Страха, този "морал" неизбежно поражда още Зло и Страх. Видяхме нагледно, логически последователно, добре обосновано и подробно - как всяко едно събитие от мерките на пандемията, повлича след себе си останалите. И изобщо - как Злото умножава Злото, дори как самите "злосторници" страдат от извършеното зло, как все повече хора се въвличат и стават жертви на тази лавина и как съвременното зелено-либерално и технократско общество паразитно-печалбарско в своята същност, допринася за всичко това
28
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В горната част на белия дроб живее бактерията, която ако се развие в голямо количество прави болестта "Бронхо Пневмония"! Там тя живее понеже не вдишваме дълбоко. Кислорода я убива. Когато използуваш Маска бактерията излиза и обратно влиза. Хората се разболяват от болестта "Бронхо Пневмония" - нарекли я сега "Ковидова болест" и в болниците слагат болните под "Кислородни апарата със 100% кислород". Той изгаря белите дробове и хората измират и ги пишат по статистиките "От Ковид измрели"!
27
1
 
10
 
! Отговори
Дейвид Айккъмробите преди 3 месеца
Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.
26
0
 
0
 
! Отговори
Кумчо вълчо преди 3 месеца
До Анонимен Ще умреш ,като кучче на улицата ии ,като лисица в гората.
25
22
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 3 месеца
Маските предпазват и трябва да се ползват.
24
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Чи то управлението в гърция е било много по - добро по време на "Али баба и 40 -те разбойника"! понеже тогава са управлявали само 40 разбойника, а цега са стотици хиляди управляващи разбойника!
23
2
 
24
 
! Отговори
Игленик преди 3 месеца
Те там много се... "ваксинираха", та затова така...
22
2
 
15
 
! Отговори
Какавидчо преди 3 месеца
Хайде братята византийци дето биле измислили демокрацията, да си слушат демократичното правителство!
21
1
 
4
 
! Отговори
До долния преди 3 месеца
Кое е по-зле, да те крадат 240 мошеника или да те заключат вкъщи и да не те пускат, ако не уведомиш властта?