Новите случаи на коронавирус са едва 10

Няма починали с вируса през денонощието
11 фев 2024 06:55, Александър Попов
24
Новите случаи на коронавирус са едва 10
Снимка: БГНЕС

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 10. Направени са 418 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 2,4 процента, сочат данните на Единния информационен портал.

Няма починали пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция.

Към днешна дата в болница са 215 души с диагноза COVID-19, от които 35 са в интензивно отделение.

Активните случаи към момента са 7864.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: коронавирусCOVID-19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Генерал Годжи преди 2 месеца
Месец март: потвърдените случаи на коронавирус за последното денонощие са 1. Направени са 2 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 50%. Обявена е извънредна епидемиологична обстановка, тъй като половината от населението е болно.
18
7
 
3
 
! Отговори
Фалшифименто!... преди 2 месеца
"..В бг хранителни предприятия..." Никой никого не е задължавал да се ваксинира! Ако имаше нещо вярно, то фармацевтичните компании щяха да го приложат заедно с медиците, пък и в градския транспорт нямаше да ни пускат без сертификат! Да не говорим за допуска до работните ни места!!!
17
3
 
4
 
! Отговори
На принципа: преди 2 месеца
"Има нещо гнило в Дания!", ще кажа - "Има нещо гнило в статистиката за Ковид 19!", у нас!?
16
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И добре направиха, че ги задължаваха. Трябваше всички да ги задължат. Като любимия ви Путин - принудително ваксинира армията и лекарите, и пенсионерите.
15
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
В бг хранителни предприятия задължаваха служуителите си да се ваксинират. В кръчмите също. Помнете това и не е лошо да допълним оня списък с имената на шефовете. Има свидетели.
14
7
 
7
 
! Отговори
Я ми припомете преди 2 месеца
Къде имаше принудителна буламачизация с глоби и лишаване от работа? Нещо за Гърция, Австпия и т. н. по долния списък? Щом не е мРНК, значи е БОЛЕСТТА Х, но харесва над 100% ваксините? Що така бе *** буламача е воистина внезапно и неочаквано, надежно ефективен за разчистване на защитените?
13
5
 
9
 
! Отговори
КОЙ Е? преди 2 месеца
Оптимистите се ваксинираха, песимистите се бустеризраха. Реалистите оцеляхме и сме здрави!35% са оптимистите 15% са песимистите 75% сме реалистите в България.
12
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Грипът измести ковид. Спокойно, вълната спада за да се завърне с нова сила след месец. Грипът е една вълна годишно , а ковид не се влияе от сезони. Той е целогодишен. Копейките заработват целогодишно.
11
16
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 2 месеца
Тестват се само нормалените хора, независимо дали са ваксинирани или ги е било страх да се ваксинират. Разбира са неваксинираните си патят заради страха си. Примерно в последните 14 дни починалите са само неваксинирани, както и постъпилите в интензивното.
10
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ковид трола не гледа в тавана, а цъка минуси. Сега ще каже как беше...Ахоооой антиваксъри хахахахахаха
9
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тестват се само "ваксинирани", нормален човек няма да иде да се подлага на съмнителен тест за обикновена настинка. Което значи, че само ваксите боледуват, пълнят болниците, а здравната каса олеква.
8
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Хахахаааааа, а ковидтррола мълчи и зяпа тавана. Няма бройки, няма кинти.
7
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Вчера има поставени само 2 дози от ваксините. Фарма мафията пикае газ. Чака пандемичното споразумение през май, че да нарежда на всички да се бодат колкото пъти те кажат. Който подпише това споразумение да бъде проклет навеки!
6
5
 
18
 
! Отговори
Тц, тц... преди 2 месеца
Едва 10? Съжалявате, че не са повече ли? Математиците, които смятаха апокалиптични цифри само и само да се бодем къде са? 50 000 100 000...чували? Тц, тц...
5
5
 
14
 
! Отговори
Зависимост преди 2 месеца
Без бустери няма бройки. Бегом за бустери кумпота ще фкисне.
4
5
 
14
 
! Отговори
силно замислЕна преди 2 месеца
Едва 10 бройки!Повечко ли трябва да са?
3
5
 
15
 
! Отговори
Кокорчо да задели преди 2 месеца
Веднага кокорчо да задели още 600 милиона лева за ваксини!! Какво е това безобразие. 10 случая!! Урсулката ще му дърпа ушите.
2
5
 
13
 
! Отговори
mRNA & LNP с рис преди 2 месеца
Ваксините срещу Ковид-19 на Moderna и Pfizer използват технология с модифицирана информационна рибонуклеинова киселина (иРНК). ИРНК се доставя от липидни наночастици (LNP). Рисковете от токсичност включват структурни компоненти на липидните наночастици, методи на производство, начин на приложение и протеини, произведени от комплексни иРНК, пишат авторите на статията. Това са служителите на Moderna Ерик Жакинет, Димитриос Битунис и Максимилиан Роджърс.
1
5
 
17
 
! Отговори
Gosho преди 2 месеца
Почнете да броите и диариите?