Китай търси доброволци за ваксина против COVID-19

Изработени са осем ваксини, някои са тествани върху животни
17 мар 2020 20:53,
18
Китай търси доброволци за ваксина против COVID-19
Снимка: БГНЕС

Китайските медицински служби започнаха да търсят доброволци за своите клинични изпитания на ваксината за коронавируса, предава TACC. Tова обяви официалният представител на китайската Академия по инженерни науки Уанг Дзунчи на пресконференция.

Още по темата

Той заяви, че в момента се изготвя документацията за получаване на регулаторно одобрение от Пекин за започване на клиничните изпитания за ваксината.

"Развитието на ваксината напредва със сравнително бързи темпове. (Разработчиците на вкасината) вече са подали заявления за клинични изпитвания до Държавната администрация по храните и лекарствата и се готвят за започване на клинични изпитвания, набират се доброволци", каза той, допълва "Фокус".

По-рано от Китайската академия за медицински науки заявиха, че досега в страната за разработени осем ваксини за новия коронавирус, някои от които са били успешно тествани на животни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
Николай преди 4 години
Искам да съм доброволец за тази Ваксина, опитах да се свържа с хора от Великобритания защото и там търсят доброволци за ваксина и ще се оправя с английския, но никой не ми отговаря, моля ако някой знае нещо да ми каже, не мога да стоя безучастно и да гледам по телевизията как умират хора, искам да направя нещо повече
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Могат да поканят Домусчиев, хем веднага ще разберат дали ваксините действат.
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"досега в страната за разработени осем ваксини за новия коронавирус, някои от които са били успешно тествани на животни."Под успешно се разбира, че животните не са умрели. Това предполага че и тестовете върху хора няма да са фатални.
11
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тва е само прах в очите.Никой никъде не работи за ваксина или лекарство.НИКОЙ.може да има единични университетски изследвания но нилой не говори за масово производство.Просто чакат вируса да изчезне.И оцелелите да имат имунитет.Пълно престъпление срещу човечеството извършиха китайците.
10
1
 
4
 
! Отговори
Сделано в Китае преди 4 години
е малко ли съм им политическите затворници, дето обикновено ги убиват за да им вземат органите за донори на богати китайци и или партийни дейци!
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никой няма да позволи ваксина, чието влияние и странични ефекти не са следени поне една година. Не знам какво друсате, че вярвате нещо подобно да се случи. През лятото ситуацията ще се подобри. За другата зима и следващата вълна, ваксината ще е готова.
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да им пратим йоло денев, тонката, странджата, калеко и подобни
7
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вече четох за опити с ваксини:-Сиатъл, САЩ-Москва, Русия-В статията пише за 8 различни опитни ваксини в Китай-В неделя излезе инфо за германска компанияТака че положението не е толкова отчайващо колкото изглежда на черногледите.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не им трябват доброволци, при тая масова епидемия там, със сигурност са имали предостатъчно материал за опити. Просто сега си узаконяват лекарствата
5
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако Китай направи през април успешни тестове на тези ваксини, предвид форсмажорните обстоятелства, през юни-юли може да има и готова ваксина. Дай боже
4
5
 
5
 
! Отговори
преди 4 години
От Тест фаза 1 до Тест фаза 3, след който се одобряват лекарствата за масова употреба, обикновено минават няколко години. Дори да ускорят всичко, надали ще стане преди другата година.
3
0
 
22
 
! Отговори
(-_-) преди 4 години
Китай са много по-напред от всички останали. Имат толкова човешки материал, че практически могат всичко.
2
0
 
9
 
! Отговори
Да преди 4 години
Какво трябва да правя, какво да дам от себе си ..?Готов съм на всичко ..!Слушам Ви ..!
1
1
 
16
 
! Отговори
Ура преди 4 години
Ще се спасим

Спонсорирани публикации