Добро утро! Как спахте?

Magniflex – грижа за здравето и околната среда
Спонсорирано съдържание | Обновена: 6 авг 2013 09:40 | 6 авг 2013 09:40,
8
Добро утро! Как спахте?

За пореден път Magniflex, водещата европейска компания в областта на проучванията, дизайна и производството на продукти за сън, доказва, че е истински носител на иновации в индустрията.

Благодарение на страстта, изобретателността и постоянните изследвания, свързани с подобряването на съня и качеството на живота, Mаgniflex отново успя да отговори на високите очаквания към марката, като допълни продуктовата си линия в клас Премио с два нови модела – Duogel и Geoethic, произведени от изключително иновативни материали, които се използват за първи път в технологиите за сън и комфорт – Magnigel и Ecogreen.

Duogel – свежият полъх

Добро утро! Как спахте?

Уникалната структура на матрака включва три различни материала - Magni Memory пяна, Мagnigel пяна и Еlioform, чието съчетание гарантира ненадминат комфорт и свежест. Иновативният материал в Duogel – Magnigel Foam® е постижение в еволюцията на полиуретановата пяна.

Гелообразната му структура подпомага  равномерното разпределяне топлината на тялото и създава постоянен свеж и сух микроклимат. Невероятната плътност на материала прави матрака не само мек и удобен, но и изключително „дишащ”. Резултатът е несравнимо усещане за прохлада и сухота на кожата, с което Magnigel превъзхожда останалите материали и позволява  поддържане на стабилна температура, за да може да се наслаждавате на здравословен сън цяла нощ.

Magnigel осигурява опора в 7 различни зони на тялото, благодарение на което модел Duogel дава възможност теглото да се разпределя равномерно върху повърхостта на матрака.
Допълнителните слоеве Magni Memory Foam® и Elioform®, от своя страна, предоставят изключителен комфорт на гръбнака и се адаптират към тялото в зависимост от топлината и оказания натиск. Луксозният калъф, който се сваля и освежава лесно, допълва и завършва този красив член на семейството на Magniflex!
 

Duogel – иновация и класика в едно!

Geoethic - допир от природата

Добро утро! Как спахте?

Новият модел Geoethic е част от екологичната серия продукти за сън на Magniflex – Geoethic , вдъхновена от политиката на компанията за насърчаване на етичното отношение към природата както чрез употребата на естествени материали и тъкани, така и чрез изцяло екологосъобразния производствен процес.
Матрак Geoethic съчетава напълно стремежа и към грижа за здравето, и към опазване на околната среда. Ядротo му е изградено от високотехнологичния материал Ecogreen, извлечен на основата на етерични масла и вода. Благодарение на тях Ecogreen допринася за забележителните качества на матрака, осигурявайки изключителна опора и комфорт в 7 зони на тялото, а натуралният екстракт от соя  в него, от друга страна, придава допълнително усещане за  мекота.

Стопроцентовото съдържание на лен в калъфа, пък, гарантира отлична циркулация на въздуха и хигиенична среда за здравословен сън, за което допринася и релефът на повърхността на матрака – индивидуални димантовидни форми с нежно масажиращо въздействие върху кожата.

Geoethic – тържество на хармонията между природа и технологии в само един матрак!

Предимствата на Magniflex превръщат марката в безспорен лидер в индустрията, а за световната й класа свидетелстват положителните отзиви за нея в сайта на гуруто на домакините – Опра Уинфри, където изрично се акцентира на изключителните й преимущества - основният й материал - Memory пяна, е изграден от цели 30% растителни масла  (най-висок показател в бранша),  и е разпенена на водна основа, без употреба на разтворители и химикали, което е най-разпространената практика сред останалите производители.

Заради екологично чистите текстили, с които борави компанията, тя притежава и OEKO-Tex сертификат.

Magniflex – грижа за здравето и околната среда и постоянна иновация за отличен сън!

Докато се забавлявате с ремонтни дейности, не пропускайте и шанса си за награда от нашата игра РАЗКЪРТИ И СПЕЧЕЛИ


8
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
бай Петко преди 10 години
ЛЕГНАЛ...
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Dormeo-то е доста по-добро!