Поканете природата в дома си!

Оригинални холни масички с водни мотиви
Обновена: 15 авг 2014 12:51 | 15 авг 2014 09:30, Екип на Dnes.bg
6

Снимка: Грег Класен

Обзавеждането на хола е една от най-важните задачи, когато градите дома на мечтите си. Холът е най-комуникативното място в къщата, там прекарвате често вечерите си и посрещате гости. Затова и трябва да обърнете особено внимание върху мебелите.

Една нестандартна холна масичка или голяма маса в трапезарията ще внесе свеж акцент в дома ви. Двама дизайнери съчетават естествените материали с модернистичните идеи. Те комбинират дървото със стъкло и по този начин се създава красивата илюзия за течаща вода под плота на масата.

Дизайнерът Грег Класен има връзки в местната дъскорезница и от там се снабдява със суровия материал. Оригиналното в работата на Грег Класен е, че той използва естествените несъвършенства на дървото, за да ги превърне в ефекти.

Поканете природата в дома си!
Снимка: Дъфи Лондон

Другият дизайнер Дъфи Лондон пък пресъздава дълбините на океана върху дървената плоскост. Нестандартната маса е направена от дърво и фини слоеве стъкло, което я прави да изглежда като триизмерен образ на географска карта.

Разгледайте оригиналните дизайнерски маси в галерията.

Докато се забавлявате с ремонтни дейности, не пропускайте и шанса си за награда от нашата игра РАЗКЪРТИ И СПЕЧЕЛИ


6
Още от
Напиши коментар Коментари
5
0
 
20
 
! Отговори
king_for_a_day преди 6 години
Всички маси имат страхотен дизайн. Възхищавам се на такива креативни хора.Относно цената, последната е изработена чрез изрязване, напасване и лепене на много слоеве стъкло и дърво, така че няма как да е евтина, дори да се изработва в повече бройки. Проблем ще бъде и теглото и - плътността на стъклото е по-голяма от тази на камъка (около 4 срещу 2.5 г/см3) и сигурно тежи към 200 кг. Представям си - идват гости и жената се провиква: "Милоооо, премести масата от хола да хапнем". Аааа, не!
4
2
 
1
 
! Отговори
acca преди 6 години
Последната - PRICE: £9,800.00 ex. Vat
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е-е-е Браво на дизайнерите - наистина са създали уникални красоти.
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Tova go imashe za pyrvi put v boredpanda predi meseci....
1
0
 
5
 
! Отговори
шегуваш ли се преди 6 години
тази последната вероятно е поне 10 хил евро. Ако са по хиляда веднага си купувам една...:)