Как да намерим добър водопроводчик?

И какви професионални качества трябва да притежава той
Спонсорирано съдържание | Обновена: 27 авг 2014 21:46 | 27 авг 2014 09:21, Екип на Dnes.bg
10

Снимка: MaistorPlus

12

Запушен канал, теч или спукана тръба... Проблемите във ВиК инсталацията могат да доведат до сериозни материални щети във вашия дом. Освен повредите, които ще нанесат на подовите настилки и мазилката, често при подобна неизправност потърпевши се оказват и съседите. За да запазите добрия тон в отношенията, а и за да си спестите сами разходите около по-големи ремонтни дейности, е важно да се справите навреме с повредата във водопроводната система. Знаете, че тази дейност не търпи отлагане и трябва да бъде поверена на професионалист.

Но как да намерим добър водопроводчик и какви професионални качества трябва да притежава той?

●    Добрият Водопроводчик реагира бързо при спешни ремонти и аварии;
●    По-добрият Водопроводчик отстранява проблема в дългосрочен план;
●    А най-добрият има професионален подход и профил в MaistorPlus.com.

Вече повече от година уебсайтът MaistorPlus.com помага на българските домакинства в намирането на подходящ изпълнител за техния ремонт. Публикуването на заявка в сайта е безплатно и позволява на потребителите да сравняват оферти от няколко майстори и фирми едновременно. За да гарантира качеството на извършваните услуги, платформата разчита на надеждна система за оценяване, при която клиентите могат да оставят коментар за работата на нает през сайта изпълнител.

В удобството на услугата се убеди и Ирена, която наскоро публикува заявка за смяна на отходна тръба на жилищен блок. В описанието на заявката Ирена уточнява: “При отпушване на канала преди 2 години е счупена отходната тръба тип "Каменина", излизаща от мазето на входа ни към общата канализация. Има дупка, затлачена с пръст и клони, силна и неприятна миризма, комари и мухи.”  За отстраняването на повредата е необходимо да бъде използвана специализирана техника. С такава разполага един от кандидатите - Иво Григоров от фирма “Т.Д.И. 2005” ЕООД. Вече повече от 7 години фирмата на Иво Григоров работи в сферата на ВиК услугите.

Екипът на “Т.Д.И. 2005” ЕООД се състои от квалифицирани работници, които реагират бързо при аварии, обръщат внимание на качеството и предлагат разумни цени. Ирена е впечатлена от професионалното представяне на изпълнителя в MaistorPlus.com, затова решава да му се довери и разменя данните си за контакт. Няколко дни по-късно, останала доволна от услугите на фирмата, Ирена не се поколебава да остави положителен коментар в неговия бизнес сайт и да препоръча услугите му на бъдещите клиенти на платформата.

Ако ви предстои ремонт, за който ви е необходима професионалната помощ на майстор, фирма или строителна бригада, направете безплатна заявка на MaistorPlus.com. Платформата ще ви спести ценно време и средства, като ви предоставя възможност да сравните оферти и да изберете сами най-подходящия изпълнител.

Клиентите на MaistorPlus.com препоръчват още:
●    Тонитерм - специализирана фирма за отопление и климатизация в района на град София
●    Дом Неделчева - специализира фирма за ремонт на покриви в района на град Варна
●    Майстор Димитров - ръководител на бригада за изолация и саниране в района на град София

Докато се забавлявате с ремонтни дейности, не пропускайте и шанса си за награда от нашата игра РАЗКЪРТИ И СПЕЧЕЛИ


10
Още от
Напиши коментар Коментари
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АникаВ случая ще помогне не толкова интернет, колкото отзивите, които клиентите трябва да оставят в сайта след като ремонтът им бъде завършен. Дано българите най-сетне разберат, че обратната връзка е особено важна за повишаване на доверието. А такъв баш-майстор като вчерашния водопроводчик ще бъде изтикан надолу от отрицателните оценки на пострадалите клиенти много бързо.
9
0
 
8
 
! Отговори
Аника преди 9 години
Мога да се съглася, че доверието в майсторите по принцип е нула. Много е трудно да се довериш на някого в този бранш. Ето, и вчера в един от водещите сутрешни блокове даваха репортаж за един водопроводчик измамник. Взимал 800 лева за отпушване на канал, който всъщност не беше запушен?! Как после хората да са спокойни? Доколкото разбирам в този сайт няма как да вирее такъв. Както е в случая с въпросния баш майстор - веднага се е е разчуло за него по форумите. В такива случаи интернет помага много
8
1
 
12
 
! Отговори
Серго преди 9 години
Ако се чудите как да развиете бизнес в България, питайте бай иван, той знае най-добре и разбира от всичко ахахаха аман от чиновници, дето си плямпат и философстват, докато плюят анонимно в някой форум със самочувствие на бизнесмени и специалисти по маркетинг
7
7
 
5
 
! Отговори
бай иван преди 9 години
тая новина се избиха да я коментират от офиса на фирмата разработчик явно.вижте, сами ще го разберете. със и без тази платена статия - резултатите ще са същите.защото не е да не са чули хората за нея. проблема е, че нямат нужда да го ползват. доверието е нула в услугата и майсторите през интернет.когато става въпрос за майстор доверието е най-важното - питай патило, а не интернет.можете да кажете на ония дето сте им прахосали парите да си опичат акъла следващият път.успех!
6
5
 
9
 
! Отговори
Башмайстора преди 9 години
Алооу редакторите, биваше поне да напишете "Платено съобщение" , ако сте сериозна медия, бъдете коректни докрай моля. иначе пожълтявате и поевтинявате....
5
2
 
7
 
! Отговори
Ваня преди 9 години
Бай Иван е пример за типичния мнителен критикар. Сигурно не смее да наеме и хотел през Booking, защото не вярва в истинността на мненията оставени от клиентите. И в моя офис вече сме 5-6 човека които сме ползвали услугата. Удобна е. А дали майсторът който сме избрали е свършил работата както сме искали - можем да оставим мнението си. Качествената услуга трябва да се поощрява. Поздравявам разработчиците на сайта. И инвеститорите също. Не сте хвърлили парите си на вятъра.
4
0
 
4
 
! Отговори
Стефка преди 9 години
Аз наскоро попаднах на този сайт, докато търсех майстори за баня и бих могла да кажа, че доста ме улесни! Останах много доволна от наетата фирма, а в процеса на работа се договорихме да извършат шпакловка и боядисване на цялото жилище. Поздравления за идеята, мисля, че не съм единствената, която си мисли, че имаме нужда от такаво нещо.
3
7
 
9
 
! Отговори
бай иван преди 9 години
когато една услуга е полезна, тя няма нужда от бюджети за рекламиране по сайтве и да се тика в очите на хората.ако е полезна, масово хората ще я ползват. ето едно нещо, върху което да помислиш, приятел:почти всички колеги в офиса последната година имахме какво ли не да оправяме. от хамалски услуги до ремонти по къщата. и ставаше въпрос и за този сайт. защо никой не му се довери и не посегна към него?рекламата няма да ви помогне. дори напротив - сега се убеждавам, точно в обратното.
2
4
 
9
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 9 години
Когато една услуга е полезна за хора, всичките пари на тоя свят си заслужават, приятел
1
11
 
7
 
! Отговори
бай иван преди 9 години
някой много 'умен' инвеститор си е погребал кинтите в този проект? а? и сега рекламира нещастника с надеждата да капне някой лев.ми, успех, *** да ви кажа - погребали сте си кинтите. нищо, друг път.