Пипни ме тук, и тук... легни си тук, и тук

В Месеца на ремонтите ви помагаме да си изберете матрак
Спонсорирано съдържание | Обновена: 27 юли 2015 12:30 | 27 юли 2015 09:47,
2

 

 

Летният сезон е не само идеален период за отпуска, но е и подходящ момент за ремонт на дома (освен ако времето навън не възпрепятства и двете).

За щастие, климатичните аномалии не могат да повлияят по никакъв начин върху решението ви да освежите жилището си отвътре с Месеца на ремонтите в Dnes.bg.

А идеалният вариант да съчетаете хубавата почивка с обновяването на дома, е да си набавите приспособлението, което осигурява най-добрите релакс  и отмора – да, именно подходящ матрак!

Когато пристъпвате към избора му, има няколко фактора, които ще ви помогнат и улеснят в магазина:

1) Преди покупката преценете приоритетите си и факторите, които ще са водещи за вас – дали това е цената на матрака, комфортът, който той ще предоставя, дали имате някакви здравословни проблеми, и т.н.;
2) Обърнете внимание на правилната опора и степен на комфорт, а не само на твърдостта на матрака;
3) Носете удобни дрехи, докато пробвате матраците и се опитайте да полежите върху фаворитите си поне по 10 минути в позата, в която обикновено спите, както и да се обърнете няколко пъти, докато сте отгоре, за да придобиете най-реалистична представа;
4) Ако сте двойка, пробвайте заедно матрака – комфортът е еднакво важен и за вашия партньор;
5) Не забравяйте, че матракът и леглото/рамката вървят в комплект – съобразете едното с другото при покупката;
6) Мислете мащабно – по-големите матраци са със сигурност по-комфортни – прекалената близост с партньора не е препоръчителна по време на сън;
7) Получавате това, за което сте си платили – не само продукт, но и обслужване и поддръжка – понякога е добре да отделите малко повечко, гарантирайки си дългосрочно спокойствие.

А перфектната  комбинация от горните два фактора – висококачествени продукт и обслужване, този месец се предоставя от италианския лидер в областта на съня Magniflex  - матрак Primo Memory, пристигащ с уникална 16-годишна гаранция, доказателство за трайността на вложените материал, и на специална промоционална цена.

Осигурете си дългосрочно спокойствие и поръчайте мечтания матрак сега на primo.bg, или на тел.02/8117755.

Докато се забавлявате с ремонтни дейности, не пропускайте и шанса си за награда от нашата игра РАЗКЪРТИ И СПЕЧЕЛИ


2
Още по темата: Месеца на ремонтите
Още от
Напиши коментар Коментари
1
0
 
11
 
! Отговори
избихте рибата преди 8 години
Хахаха, и мене ме разбиха с очевадната си реклама.бтв, някъде пише ли "платена статия"?Ако не пише - трябва да има солени глобички ;)