Ще отскоча до морето, но... имам да правя покрив

Брамак – изберете най-доброто за вашия покрив!
Спонсорирано съдържание | Обновена: 15 юли 2016 17:48 | 13 юли 2016 10:00, Екип на Dnes.bg
7

Снимка: Брамак

В България всеки разбира от политика, футбол и медицина. А, от строителство най-много.

Когато започвате да строите свой дом или да ремонтирате покрива на стария, започва нескончаем сериал: Първа серия - да използвам старите керемиди или да си купя нови? Втора серия: бетонова керемида или керамична керемида? Трета серия - какво е това покривна система? И в България ли ги има? Тежи ли, издържа ли, колко ще ми струва, сигурно е много скъпо…

Сериалът е наистина безкраен… преди да гледате поне няколко серии от него и да загубите интерес, бихме искали да ви разкажем за една покривна система. Коя е тя ли? Това е Вашата покривна система.

Вашата покривна система е съставена от керемиди и аксесоари, които перфектно пасват една с друга. И Ви дава дълготрайна защита, максимална сигурност и красота. Покривът може да бъде и сигурен, и красив. За много години напред.

Керемидите от Вашата система са най-добрият екологичен избор за покривен материал. През целия си жизнен цикъл имат свойството да абсорбират от въздуха дори CO 2. Средно, Вашият покрив абсорбира над 250 г. CO2!
Керемидите от Вашата покривна система са нечупливи и здрави като камък. Здравината им се увеличава с времето. Циклите на замръзване /размръзване на Вашите керемиди надхвърлят 16 изискванията на нормите. Една керемида трябва да издържа 25 цикъла на размръзване и замръзване. Вашите издържат 400! Невероятно, но факт.

Вашата покривна система е съставена от керемиди с изключителна плътност, които издържат на проливни дъждове, градушки, сняг. Не поемат влагата от топенето на снега. Не горят и гарантират много висока защита от пожар. От къде го знам ли? В името на качеството правят дори лошо време! Инвестират в технологии, с които симулират различни климатични условия. Изискванията към Вашата покривна система далеч надхвърлят националните и международни стандарти и норми.

Вашият покрив не е по-тежък от този на съседа! Нима искате да гоните керемидите из двора при първата буря? Ама, моля Ви се! Все пак сте горди притежатели на Интелигентна покривна система.

Вашите керемиди имат несравнимо точни размери и правилна форма. Те се полагат лесно, точно и по-бързо в сравнение с малоформатните керемиди. Спестявате време и разходи за работа по покрива. Вие все пак не живеете на него, а под него.

Ако нещо не сте наясно, обадете се на 0700 119 20. Любезно ще отговорят на въпросите Ви и ще Ви насочат към професионалисти, които ще Ви консултират безплатно и ще изготвят за Вас оферта, на която не можете да устоите. Ще Ви насочат към майстори, които наистина ще свършат работа.

Пропускам ли нещо? А, цената. Изберете за Вашата покривна система керемиди и аксесоари от различни ценови класове без да правите компромис в качеството на материалите. Цени има за всеки. И вие сте човек и искате да отидете до моренцето…ще можете да си го позволите. Гаранция.

И аз ще отскоча до морето, но преди това имам да правя покрив. В месеца на ремонтите сме, все пак. Ще взема да отскоча до близкия склад. Избрала съм си перфектните червени керемиди. Сега цените са разкъртващи! Ама аз искам система, затова ще си купя и аксесоари с 10 % отстъпка. Така покривът ми ще изглежда завършен, красив, направо муцка! 

Като си направя система (керемидки, фолиице и сухо монтажче) ще получа гарантиран подарък - 15-годишна застраховка на покрива. Проверих, не е лъжа. А, да не забравите да изискате от склада и 30-годишна писмена гаранция. Производителите не обещават, те просто Ви гарантират.

Покрив? От Брамак? Ами, да!

Докато се забавлявате с ремонтни дейности, не пропускайте и шанса си за награда от нашата игра РАЗКЪРТИ И СПЕЧЕЛИ


7
Още от
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
za 60 godini predplagam,ima pove4e ot 400 cikala na zamrazvane. taka 4e bramak,6te dava garancia koga mi pokaje pokriv nad 50 godini,ostanaloto e reklama,kom6iata my otkazaxa garanciata 4e nqmal naklon,dobar yveli4ixa go pak sa6tata rabota kermidite si taqt
5
0
 
8
 
! Отговори
Енчо преди 7 години
Преди няколко дни минавайки покрай разпокритата сграда на познат с майстори отгоре, които се трудят на покрива, го питам "протече ли?". Той казва "няма да вярваш на реклами, никога Брамак" Сградата я ремонтира преди по малко от 10 години. 400 цикъла на замръзване размръзване - дрън-дрън само за една зима може да има 100 такива цикъла, представете си студена нощ с минусови температури и през деня слънце което нагрява керемидите до над нулата. Опичайте си акъла и не се хващайте на въдицата.
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво бе!Направо избихте рибата!А защо са толкова малко снимките?Сложете поне 50! А видео защо няма,на HD?Ааа,не са кихнали толкова...ясно!Е,не е късно,в утрешният репортаж!ХАИРЛИЯ ДА Е!Не е истина направо!!!
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Брех, каква е тази реклама.
2
0
 
19
 
! Отговори
Хахха преди 7 години
Що не пише че това е платена рекламна статия
1
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това новинарски или рекламен сайд е -ИЗЛАГАТЕ СЕ днес.бг.