Ремонтът на банята – по-лесен с 3D проект

Оставете нещата в ръцете на специалистите... и технологиите!
22 юли 2016 14:52,
6


Месецът на ремонтите продължава на пълни обороти и е ред на ремонта на банята!
 
А избрахте ли плочки за банята? Ако все още не сте, можете да разгледате горещите предложения от Хикови.

Година след откриването на поредния шоурум от верига Хикови в гр Бургас,  фирмата стартира  най-новия си проект – онлайн магазин. Той е достъпен за ползване и с иновативна функционалност .

Ако вече сте избрали плочки и се чудите как би изглеждала Вашата баня с тях, можете да се възползвате от вградения модул в сайта на Хикови. Той позволява да попълните онлайн бланка с  размерите на помещението и  местоположението на санитарното оборудване. Модулът спестява чертането на ръка като в същото време мащабира и визуализира обектите според зададените от вас размери. С тази схема правите заявка за 3D проект за баня към дизайнерския екип на Хикови.
 
Каква е ползата от 3d визуализацията?
 
Чрез 3d проектите за баня ще придобиете пълна представа за подредбата на вече избраните от Вас фаянс, мебели, аксесоари и санитария.
 
Освен да поръчате своя 3д проект за баня, онлайн магазинът предлага и богата гама от интериорни решения, санитарно оборудване, мебели, аксесоари за баня, подови покрития на атрактивни цени.
 
Доверете се на професионалистите от Хикови и грабнете идеи от 3д проектите в галерията!
 
0879 222 220
 
http://hikovi.bg/ 

Докато се забавлявате с ремонтни дейности, не пропускайте и шанса си за награда от нашата игра РАЗКЪРТИ И СПЕЧЕЛИ

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Напиши коментар Коментари
4
2
 
4
 
! Отговори
за 4 преди 7 години
*** пише против *** .... смех.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Правих си три пъти такива проекти за две различни бани, но според мен няма някаква реална полза. Винаги може като си измериш хубаво стените, да си купиш каквото и колкото ти трябва.
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
1, да очевидно си е рекламна статия това. По принцип обаче, 3D проектите не ти струват нищо, стига "ремонта" да се прави от същата фирма. Иначе се води "капаро" от 20-50 лв и си струва да видиш какъв ще е крайния резултат. Спестява много грижи които могат да възникнат, като ти помогне да видиш потенциални проблеми и недомислици предварително.
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
пълни глупости! Ще правим 3d проект за ремонт на баня?! Може, ако банята ми е 20/20 метра. Иначе парите за този проект ще ми излемнат колкото за самия ремонт.Явна рекламна статийка, ама нали журналистическата етика изискваше в такив аслучаи отгоре да пише "реклама" или "Платена статия"?