Мансарда или таван. А бихте ли им дали нов живот?

Ето няколко идеи как може да изглежда вашия склад за стари вещи
4 авг 2016 13:00, Екип на Dnes.bg
3

Снимка: pinterest.com

Мнозина от вас вероятно имат таванско помещение или мансарда в блока си, които стоят потънали в боклуци и неизползваеми вещи. Разбира се и за тях трябва да има все някъде място, но замислете се – не е ли по-добре да използвате тази стая за нещо доста по-приятно и прагматично?

За съжаление у нас рядко използваме тези помещения така. Ако става въпрос за мансарден апартамент – добре, може да се даде под наем и да носи доходи. Но ако става въпрос просто за една стаичка или за по-голямо помещение, но със спорен вътрешен вид, веднага решаваме, че това е идеалното място за неизползваеми вещи, да не кажем боклуци.

А истината е, че с малко средства и труд може да се превърне в приятно помещение с различни предназначения. Ако например цял живот сте си мечтали да имате домашен мини фитнес, а нямате място в своя апартамент – ето ви идея.

След дребен ремонт спокойно може да превърнете тази стая в помещение с няколко уреда, където спокойно да си тренирате преди или след работния ден. А ако вашето дете проявява интерес към музиката например, може да превърнете тази стая спокойно в място за репетиции.

Мъжете пък може да превърнат малката таванска стаичка в нещо като мини спортен бар, където да гледат футбол с компанията. Какво толкова им трябва? Един хубав телевизор, хладилник с бира и... това е. Една джага или тенис маса също би стояла перфектно там, стига да има необходимото място, разбира се.

В следващата галерия ние в Месец на ремонтите ви предлагаме няколко идеи как може да преобразите таванското помещение. А независимо какво ремонтирате у нас, на вилата или в градината, не забравяйте да ни изпращате снимки. Само така може да спечелите някоя от страхотните ни награди.

Докато се забавлявате с ремонтни дейности, не пропускайте и шанса си за награда от нашата игра РАЗКЪРТИ И СПЕЧЕЛИ

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Джонго Бонго преди 7 години
Пари трябват, идеите са тук, *** кинтити ги нема
1
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да бе, да. В такива помещения е адска жега през лятото и кански студ през зимата. Пролет и есен в зависимост от времето, от време на време са използваеми.