БСП атакува София с подмладена листа, Паргов: Трудно е!

Фандъкова каквото можа направи, отсече лидерът на БСП в столицата
10 окт 2019 10:36, Красимир Ангелов
23

Предизборната кампания навлиза в решителна фаза и виждаме, че тези избори са доста оспорвани, най-важното е да се запази добрият тон, обяви в студиото на "България сутрин" лидерът на БСП-София Калоян Паргов. 

По думите му не е важно единствено Мая Манолова да стане кмет на София, но и мнозинството, което ще застане зад нея. Реалната социология пък била направена на Евроизборите - 15 хил. гласа разлика с ГЕРБ.

Паргов призна, че за БСП София е трудна територия вече 30 г., но това, което се наблюдавало сега, било част от плана за промяна на управление на столицата.

"Фандъкова каквото можа направи, хората отчитат какво е свършено - проблемите и грешките. Вчера общината загуби дело за 1.7 млн. лв - ето за такава нужда от промяна говоря. Относно проблемите с пътната настилка - 30 г. общината за едни е майка, за други - мащеха", коментира още той.

Листата на БСП е доста подмладена, както за София, така и за цялата страна. Местната власт не е само политиканстване - промяната става с манталитет, стана ясно от думите му.

"След резултата от 2015 година навсякъде играем максимално мобилизирано, младежите на БСП участват най-активно. Целта е максимално добро представяне на изборите, за София конкретно амбицията ни е много голяма. Дълголетието в политиката зависи от това какви концепции защитаваш", заяви социалистът за Bulgaria ON AIR.

Той подчерта също, че Топлофикация-София е на ръба, ако нещо се случело с нея, ще има срив в енергетиката. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
парен каша духа преди 4 години
Тия от БСП-то в София заложиха на "резервната гума" Сестра Галева. Как да й повярвам бе, другарчета? От 10-15 години се мота из политиката и се представя за юрист?!?!Може ли историчка, някаква си, московска възпитаница от МГУ-то, с два семестъра следдипломна квалификация по право да се АФИШИРА като ЮРИСТ? Да бе, тя не Лъ Же, просто икономисва истината. Освен това е агресивна и болезнено амбициозна.Да си стои Омбудсман и да баламосва бабиПо-добре даскалицата, тя поне не се представя за космонавт
21
0
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
я да чуем какво прави БСП в люлин със застрояването
20
5
 
7
 
! Отговори
ЛЛ преди 4 години
Тъжно им е на ***, че не могат да се вредят за ЛАПАНЕТО!!!
19
2
 
5
 
! Отговори
Обективен преди 4 години
Хем тъжно, хем комично е, че онези 80% не виждат, че БСП е от 30 години най-дясната значима партия в България, мислят я за лява партия и понеже искат да гласуват за дясна партия, не гласуват за БСП, а за някоя по- малко дясна партия. Реално всички партии са десни, а леви и центристки партии няма, което си е проблем - липсва конкуренцията между център, дясно и ляво.
18
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Време е внуците на активните борци да са вредят във власта.
17
1
 
9
 
! Отговори
До 15 преди 4 години
За БСП гласуват около 20% от пенсионерите, а това, че се кефиш на доста глупавия превод на заглавието на филма, сам се сещай какво означава.
16
4
 
9
 
! Отговори
жалка картинка преди 4 години
що не излъчихте ваш кандидат бе другарю, къде ви е младежкото бсп, къде са ви кадрите? как може в цялото бсп да няма един който да издигнете? смешни сте, нищо че играете постановката "мая е независим кандидат"!
15
3
 
9
 
! Отговори
БатБулгар преди 4 години
Това БСП - Бесни Стари Пенсии ли беше??? Някакъв филм с Брус Уилис
14
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Такава кръвожадност за власт не съм виждал в никоя партия. И , ако случайно дойдат на власт какво ще правят освен да крадат с голямата лъжица. Това е чудо невиждано след три национални катастрофи сега БСП иска да направи четвърта, а аз им вярвам , че могат. Вижте Мая Манолова, Нинова, Радев и всички техни кандидати просто са срам за България.
13
4
 
7
 
! Отговори
Хахахааааа. преди 4 години
Като краде..... ЩО НЕ ГО ДОКАЖЕТЕ В СЪДА?!
12
2
 
12
 
! Отговори
МИСЛЕТЕ, МУ.... преди 4 години
Комунистите са ИЗГЛАДНЕЛИ и с идването на власт, ще вдигат цените на ток, парно, вода и смет, за да съберат парите на софианци, по"Концесионните договори "!!!!НАЛИ М. МАНОЛОВА, ВЕДНАГА ЗА ТОВА СЕ ЗАЯДЕ С ФАНДЪКОВА??!!!МИСЛЕТЕ МУ.... ХАХАХААААА...
11
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Избори се печелят с пари, а ГЕРБ само от София краде милиарди всяка година.
10
2
 
10
 
! Отговори
Хахахааааа. преди 4 години
Кой ограби касата на БСП?!
9
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ОПГ ГЕРБ ще сдаде власта когато предстои неизбежен срив, за да го припише на БСП. През 1992 СДС фалира банките, но остави БСП да обяви официалния им фалит. С КТБ беше още по-мафиотска историята - ГЕРБ я фалира, за да свали Орешарски. Сега Топлофикация е на ръба, очаква се и срив в енергетиката, но да му мисли БСП.
8
2
 
7
 
! Отговори
ПРОМЯНАТА Е: преди 4 години
Парите на СГО, да минат в касата на Позитано-20,....А, ОТ ТАМ ВЕЧЕ НЕЗНАЙНО КЪДЕ---ЩОТО ОТ КАСАТА НА БКП/БСП ВЕЧНОМОЖЕ ДА СЕ КРАДЕ!ТЕ ТОВА Е "ГОЛЯМАТА ПРОМЯНА"!
7
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изборът сега пак е мафията или БСП. В последните 30 години винаги побеждаваше мафията. Най-вероятно мафията пак ще победи в София и Фандъкова пак ще краде заедно с останалите от ГЕРБ и онези 80% ще са доволни.
6
5
 
7
 
! Отговори
ясно преди 4 години
Като дойде бсп на власт ще има срив в енергетиката и фалит на топлофикацията. Като дойде тока ти спират палното през 2 часа.
5
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами те и ГЕРБ са комунисти бе вижте как се налапаха за 10 години, да обаче ГЕРБ изпревариха БСП по кражби. Две комунистически партии в сблъсък за кокала София. А вие си блейте кой ще дойде на власт, а избранниците живеят на вашия гръб. Никой не иска обединена България разидинени се управляват по лесно. ГЕРБ, БСП, ДПС, са все производни на бившата БКП. Хайде слагайте минусите и чакайте края на месеца за мизерната си заплата.
4
3
 
8
 
! Отговори
бай Тошо преди 4 години
тази партия БСП просто не трябва да я има
3
3
 
10
 
! Отговори
ПАЗИ МЕ БОЖЕ.... преди 4 години
.... От... ИЗГЛАДНЕЛИ КОМУНИСТИ И ТЕХНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ХАЛГЪЗНИЦИ....!!!!ИЗБОРИТЕ ИДАТ!!!!