Принц Хари сгафи с женски гърди

"Лошият" принц Хари се развилня в лондонски бар и сграбчи за гърдите известна тв водеща, докато гаджето му е в чужбина
15 авг 2006 12:28,
Принц Хари сгафи с женски гърди
Хари е сграбчил Натали, докато брат му се забавлява с друга дама на заден план. Снимка: Сън
За пореден път принц Хари бе щракнат от папарак на вестник "Сън" в неподходящ за него момент.

Освен, че бил видимо подпийнал, за нещастие Хари се държал и не съвсем благоприлично, като бил хванал недвусмислено и неслучайно известната телевизионерка Натали Пинкхам за гърдите в лондонски бар. Случката се разиграла докато официлната приятелка на принца, Челси, е извън страната.

Британските престолонаследници - Уилям и по-малкият му брат Хари, били на парти в Boujis, един от най-модните напоследък клубове в Лондон и любимо място за разпускане на принцовете.

Докато Уилям доста по-учтиво разговарял с млада дама, 21-годишният Хари се бил отдал на разговори с дългогодишната си позната Натали, известна с това, че е лице на британски телевизионен покер канал.

Той пи цяла вечер и беше дружелюбен с всички в заведението, особено Натали. През цялото време ръцете му бяха върху нея и я целуваше по лицето, като накрая дори я сграбчи за гърдите“, коментира ситуацията очевидец.

Тя беше доста шокирана, но не може да се каже и неприятно изненадана. Все пак не всеки ден й се случва да я ухажва престолонасленик“.

24-годишният Уилям, също бил изненадан от поведението на брат си.
В момента не е ясно какво мисли дългогодишната приятелка на принц Хари – Челси Дейви.

Освен с телевизионната си кариера, 27-годишната Натали е известна и с връзките си с други популярни британци, като крикет играча Кевин Питърсън и ръгбиста Мат Доусън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание