Щракнаха белезниците на препилата Агилера

Приятелят й седнал зад волана след солидна почерпка
2 мар 2011 10:54,
20
Щракнаха белезниците на препилата Агилера
Агилера пее американския химн. Снимка: Reuters

Певицата Кристина Агилера беше арестувана, защото била пияна на публично място, съобщи Ройтерс.

Звездата прекарала няколко часа в полицейски участък, за да изтрезнее, след което била освободена.

Агилера се возила в кола, шофирана от приятеля й в Холивуд, Лос Анджелис, около 3 часа след полунощ във вторник. Полицията ги спряла за проверка, тъй като автомобилът съмнително криволичел.

Приятелят й Матю Рутлър бил задържан по подозрение, че е шофирал пиян. Изпълнителката на „Beautiful” веднага била отведена в полицейско управление, тъй като не била способна да се грижи сама за себе си, обясниха от полицията.

Около 4 часа по-късно тя била освободена. Едва ли ще й бъде повдигнато обвинение за това, че е била в алкохолно опиянение на публично място.

Очевидно последните месеци не са най-щастливите в живота на певицата. Носителката на 5 награди „Грами“ сгафи през февруари и отнесе яростна критика за това, че сбърка текста на американския химн на финала на първенството по американски футбол Супербоул. Резила наблюдаваха повече от 100 милиона души пред телевизионните екрани.

През декември пък Агилера направи дебюта си в киното с филма „Бурлеска“. Лентата обаче получи критични коментари и се представи слабо в боксофис класациите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: Кристина Агилерапияна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
8
 
! Отговори
Марк до 19 преди 13 години
Точно така!Все пак обаче не разбирам за какво точно са я арестували? Била е пияна , в колата, но не е карала тя! Но нищо чудно. Двама мои приятели, които живеят в Щатите от няколко години, в началот веднъж си взели по бира и седнали на стъпалата на къщата да си пийнат биричките и да си говорят. След 5 минути долетяла полицията, завели ги в участъка защото било забранено да се пие на обществено място?!?А бе у нас сме в едната крайност, ама и тия пък са в другата...
18
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
да идва у нас - тука и да сгази двама-трим кьор-кютук пияна - най-много да и земат книжката за 3 месеца, а и не е сигурно, че ще и я вземат изобщо
17
2
 
7
 
! Отговори
лулу преди 13 години
о да, 100 процента пийнала певица може да убие десетки, докато си пълзи кротко по тротоара или докато някой от охраната я води към дома й... просто плачете някой да ви казва това да, това не, и да ви ограничава, само така се чувствате сигурни. и затова не може да преживеете, че не комунизъм. за бога жената не е карала! това е нелепо, пийне си човек повечко и айде ела до районното!
16
2
 
5
 
! Отговори
муню преди 13 години
Иоско ,бате го издирват в цяла европа
15
1
 
23
 
! Отговори
Открийте разликата преди 13 години
Кристина Агилера е заведена в управлението само защото има, макар и малка вероятно да застраши някого. Йоско кара внасрещното, претрепва двама невинни, но вместо в затвора е закаран в Пирогов където за него се полагат максимални грижи...
14
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Проблемът е, че ти се е ебала майката, ***! Проблемът е, че там законите защитават гражданите, а тук защитават сосиалните *** като теб! *** мръсен!
13
13
 
5
 
! Отговори
лулу преди 13 години
е като не е шофирала тя, къв им е проблемът на тъпите куки?? а да, бедната агилера надали ше може да си плати сама таксито до дома, та те благородно са й предоставили терен да се освести... тва куките са тъпо племе.
12
3
 
27
 
! Отговори
WHY ? преди 13 години
...била отведена в полицейско управление, тъй като не била способна да се грижи сама за себе си...Е, и ?Ква държава сме ние ?Убиват по пътищата - пияни и нашмъркани - не само че не ги прибират, ами ги оправдават...
11
4
 
6
 
! Отговори
aston villa преди 13 години
и аз скоро и сложих белезници
10
17
 
9
 
! Отговори
ГАЦО преди 13 години
САКАМ ДА Я НАПИЕМ И ДА Я РАЗЧЕКНЕМ.... НЕКОЛКО ПЪТИ.... НАВСЕКЪДЕ....
9
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами браво на американските ченгета! Вижте за какво арестуват хората,а тук разни Йосковци и сие газят хората сбронирани джипове и никой не смее еднадума да им каже! Напротив лекарите в Пирогов се изпотрепват да се грижат за тях, че да не би да загубим това невероятно национално богатство!
8
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
#7 kakvoto shtat da govorat za Stavriiski,momcheto se purzalq kato angel,namerete video klipove ot predi katastrofata,shte padnete
7
3
 
20
 
! Отговори
Anon преди 13 години
Каквото щат да говорят, момичето пее като ангел, това е безспорно. Намерете нейни песни от тинейджърска възраст, ще паднете...
6
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ахаха яростни критики за химна....те американците знаят по-добре кой е макдоналдс от Вашингтон и Христос, така че повечето едва ли са разбрали, че е объркала химна :)
5
3
 
20
 
! Отговори
Митко. преди 13 години
Кате,много си проста като типична катаджийка-за нищо не ставаш.Освен това няма цивилизована държава,където ако се напиеш е престъпление-това се отнася и за щатите.На Кристина няма да и бъдат повдигнати абсолютно никакви обвинения,защото това е невъзможно,а ченгетата са я задържали от загриженост като са видяли,че е неадекватна.Приятелчето и сигурно ще го отнесе за това,че е карал фиркан.
4
3
 
11
 
! Отговори
Mirobg преди 13 години
@1Какво да викаме - поне не са блъснали някой, както той. :X
3
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Настина Откилера!
2
11
 
12
 
! Отговори
Катето от КАТ преди 13 години
Трябва сурово да я накажат,защото е виновна за катастрофата в Бояна.
1
10
 
21
 
! Отговори
хахаха преди 13 години
и ко викахте за Ставрийски????

Спонсорирани публикации