Боят настана - този път с възглавници

София се включва в световното пухено сражение
Обновена: 2 апр 2011 09:38 | 2 апр 2011 09:37,
70
Боят настана - този път с възглавници
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

На 2 април отбелязваме Световния ден за бой с възглавници.  За първи път София ще бъде едно от бойните полета по целия свят. 

Международният ден на боя с възглавници ще се организира за четвърти път в световен мащаб. Тази година ще се включат 96 града от Европа, Азия, Северна и Южна Америка.  
 
Организаторите очакват над 1000 човека да се съберат зад НДК в 17.15 часа. След като всички желаещи са налице, групата ще се придвижи към друго място, което остава в тайна.
 
Поканени са всички ентусиасти, като първо условие е да си носите мека възглавница, по възможност пухена. 
 
В боя няма строги правила, но все пак основното е хората да се забавляват, а не да се нараняват.  Във възглавниците не трябва да има никакви остри предмети. Не бива и да удряте никого без възглавница.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: Бой с възглавници
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Боят с възглавници не е съвсем безобиден - бият се млади срещу стари. Но възглавниците са купени от старите, ха-ха, някой отвън ни изклати пак
69
1
 
33
 
! Отговори
44 преди 13 години
Потенциалът в България няма нищо общо с антибългарската политика на правителствата ни от години насам
68
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Като за последно мисля,че вие станахте невъзпитани , като започнахте да обиждате.Ето това е тотално незряло. Не ми е нужно да имам петнадесет висши и да бъда преподавателка за да си изказвам мнението.Ама ние българите сме голяма работа сериозно! И родителите ми и тяхните родители имат по 15 висши и къде свършиха? Затънали в кредити ,търсейки някаква стойностна работа в България.Тук ако не си корумпиран политик или полицай или с 15 висши ,които си ги събирате като сувенири май нямаш право на глас
67
1
 
31
 
! Отговори
44 преди 13 години
Понеже съм точна, първата ми реплика срущу Вас беше заради това:"И кое е неразумното на бой с възглавници?! Или тук в България сме само от интелектуалец и ядрен физик нагоре? Може би защото всеки се има за голямата работа и за много сериозния капацитет сме я докарали до тук.ОК, те не вършат нещо смислено. Но и 35-те изкритикували не са свършили нещо смислено."Нямате право да правите такива заключения, в България хората са умни и образовани и Вие живеете благодарение на това. Лека нощ.
66
0
 
31
 
! Отговори
..... преди 13 години
Последните 2 коментара не са мои, някой се подиграва, и с право, може би.
65
0
 
32
 
! Отговори
Manuelle преди 13 години
"Приключвам" и три коментара отгоре? Евалата!А последният Ви коментар вече показа, че не сте нито преподавател, нито с петнадесет висши, а просто поредният ***.
64
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не сипя злоба а просто изказвам мнение както и вие. Мисля че не разбрахте, че не ме интересува колко запетаи съм пропуснала и мисля че изрично ви потвърдих,че не желая да поправяте всяка моя дума. Имате си образованието и работата използвайте ги за нещо по смислено от тези коментари.Мисля че сте наясно ,че цял живот няма да ви стигне Българския народ на правопис да го научите.И ако обичате аз не се занимавам с вашата професия , по тази логика по, която вие сигурно си нямате и на идея от музика.
63
1
 
31
 
! Отговори
44 преди 13 години
00.46 ч - Боят с възглавници приключи, с леки наранявания тук
62
1
 
31
 
! Отговори
44 преди 13 години
Не можем да си играем на това, кой ще победи с последната дума, смешно е, и мястото не е подходящо тук, това не е скайп.На ранната младост недостатъкът е това, че понякога се налага да се понесе някой "лек" шамар, както в детството. На всички ни се е случвало, успокойте се, нали се разбрахме, че съм и педагог.Приключвам, независимо какво голямо поражение изглежда това във Вашите очи.
61
0
 
32
 
! Отговори
Manuelle преди 13 години
Имате поне пет пропуснати запетаи, а частицата "Ви" в учтива форма се пише с главна буква. Продължавам да мисля, че сте излишно нападателна. Какво толкова Ви засегнах, че да сипете подобна злоба? Или да се върнем на темата за комплексите (която очевидно намеквате и с "категорията")?Или може би не сте чувала за сленг и за това се хванахте буквално за всяка думичка като удавник за сламка?
60
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не ме интересува правописа ви г-н или г-жа анонимен.Вместо да четете морал на хората по коментарите научете Вашите ученици, на Български език.И , всъщност като сте толкова умен и имате 2 висши и сте преподавател и редактор това никой не го интересува. И май само вие не разбрахте ,че всеки 2-ри човек гледа как да си тръгне от България и българския език тук е изместен от чужди езици.
59
0
 
33
 
! Отговори
44 преди 13 години
Чак ми е съвестно, че се забавлявах с Вас, докато другите според Вас се биха с възглавници за тази цел. Все пак, младостта има доста голям толеранс.Икономисах цяла възглавница.
58
0
 
33
 
! Отговори
44 преди 13 години
Не отговорихте на въпроса ми в пост 54.Да започнем с това, че е редно да не се използва "дето", а - " в която". След това - цялото изречение е лошо построено. И накрая - изразът "че да се миряса..." издава ниска култура.Не се състезавайте в категория, която не отговаря на Вашата /това В не е правилно/. Уважавайте другите, за да уважават след време и "В"ас.Изпусната запетая няма при мен. За правопис също не споменавайте, голословно е.
57
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами , след толкова мизерии в България не мисля ,че може да отиде по зле.Бой с възглавници какво се превземате толкова с тези ваши коментари и си мислите, че като напишете един коментар вече сте голяма работа и сте много зрели и порастнали.Много ви здраве тогава какво стоите и четете морал само на хората все едно вие сте нещо повече. Айде моля ви се не се превземайте толкова ако обичате.Това е България умни неща тук рядко можеш да очакваш!
56
0
 
31
 
! Отговори
Manuelle преди 13 години
Стига ми липсата на доволен брой запетаи и непознаването на правописа на частицата "Ви" в учтива форма. А Вие си се дръжде за буквата И (или Е, както Ви е удобно) за "Лека нощ". По-лесно е, с това съм съгласна.
55
0
 
31
 
! Отговори
44 преди 13 години
Поне с Вас съм дотук. Иначе в сайта влизам заради хора, които с удоволствие чета.
54
0
 
31
 
! Отговори
44 преди 13 години
Елементарен въпрос: Колко стилистични грешки има в това, познато ви е, нали?"Сещам се за притчата, дето искали да убият всички възрастни и най-накрая поуката е, че това е безумие. Явно в България искат да убият всички млади, че да се миряса... "При мен в 44 пост има 1 буква, която е чукната грешно на клавиатурата и си личи
53
0
 
31
 
! Отговори
Manuelle преди 13 години
"Преподавател" ми беше достатъчно. Наистина, сигурно е по-добре да си лягате по-рано и считате, че околните трябва да правят същото. Гледайте все пак да имате сили за трето (пето, десето) висше образование, иначе как ще се изказвате по форумите? Радвам се, че парчета хартия Ви лишават от комплекси.Все пак Ви препоръчвам преподавателската натура у вас да се въздържи по две причини. Първо, менторският тон е най-добре да бъде пробутван където му е мястото. Второ, ПРАВОПИСА. Педагог сте все пак...
52
0
 
31
 
! Отговори
корекция 44 преди 13 години
Е-то да се чете И. Много ме изплашихте.
51
0
 
31
 
! Отговори
44 преди 13 години
Аз съм с 2 висши, преподавател, летературен редактор. Щом не можете да различите стила /пост 44/ от чувството за хумор, още един съвет - повече четете, по-малко коментирайте, въпреки че всеки има право на това.Комплекси нямам по гореописаните причини.