Шарън Стоун – най-готината звезда с целулит

Следва я музата на Уди Алън - Скарлет Йохансон
Обновена: 15 апр 2011 21:38 | 15 апр 2011 21:07,
116
Шарън Стоун – най-готината звезда с целулит
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Целулитът – враг номер едно на жените, е любим дефект за папараците, които всячески се опитват да го документират у звездите и после да разпространяват компрометиращите снимки в интернет или в жълтата преса. Но това, че една знаменитост има целулит, не означава, че блясъкът й помръква, пише италианският
сайт Leiweb и представя класация на най-привлекателните звезди с целулит.

На първо място е Шарън Стоун, чийто целулит беше регистриран, докато слизаше от автомобила си. Следва я музата на Уди Алън - Скарлет Йохансон. Нейният дефект също беше уловен от папарак, докато тя се опитваше се слезе от возилото си. На трето място е топ моделът Кейт Мос, чийто целулит беше документиран на ревю на Луи Вюитон.

В класацията следва на четвърто място Камерън Диас, демонстрирала портокалова кожа на бедрата по време на излет на плажа. На пето място е Мила Йовович. Неотдавна тя роди момиченце и по време на бременността напълня страшно много. Въпреки че сега е върнала формата си, папарак успя да забележи, че красавицата страда от леки наченки на целулит, докато я снимаше в кафене.

Най-сексапилната дама от сериала "Сексът и градът" Ким Катрал шокира папараците със зловещ целулит на плажа, но това не отне сексапила й. Ето защо тя е поставена на шесто място в класацията на звездите, които си остават красиви и с портокалова кожа.

На седмо място е Кейт Хъдсън, която неотдавна призна за целулитния си проблем и сподели, че се е опитала да го ликвидира с липосукция. После обаче установила, че карането на колело помага много повече от хирургическата интервенция.

Божествената Холи Бери се нарежда на осмо място, заради лекия си целулит, с който се сдоби след раждането на дъщеричката си.

Още по темата
Символът на съвършенството в сериала "Отчаяни съпруги" Марша Крос неотдавна ужаси папараците с целулит, започващ от коляното и обхващащ цялата предна част на бедрото. Тя обаче очевидно не се притеснява от проблема си и продължава да сразява недискретните папарашки погледи с ослепителната си усмивка.

Затова в класацията се озовава на девето място. Десетката на красавиците с целулит се оформя от друга
"отчаяна съпруга" - Ева Лонгория. В сериала "Отчаяни съпруги" героинята й се притесняваше дори от най-малкото си несъвършенство. Извън снимачната площадка обаче актрисата изобщо не се притеснява да показва целулита под късите рокли, блузони и туники, които носи обикновено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ММ целулит.. снимки... е дайте да ги видим де, само ми разплавате ... апетита :Д
94
20
 
8
 
! Отговори
Минчо Кавалджиев преди 13 години
Шарън Стоун дали може да ми направи един кавал...?Чувам че правила хубави ***...
93
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нема такава *** ! На кого му пука, за некаква си разглезена ***? ПИТАМ?!Всички "звездички" са такива. Едната била в мензис, другата имала разстройство, третата я болят колената. СМЪРТ бе! Не ни занимавайте с глупости.
92
2
 
4
 
! Отговори
84 преди 13 години
до 86. Виж "Похищение на дъщерите на Левкип" - Целулитът, на който се възхищава цял свят. Има го и във "Венера пред огледалото" , но на снимки не се вижда добре
91
3
 
5
 
! Отговори
Tibalt преди 13 години
Pateti4nata e izkukala ot zubrene,ne obra6taite vnimanie na nesvarzanoto i zvar4ene,za neq se otnasq i lafa 4e edin galo6 kato stapi na asfalt maratonka ne stava.!>!>!!!
90
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
След като изчетох постингите на Pathetic, не мога да не възкликна "Боже, боже колко мъка има по тоя свят". Pathetic самият факт, че изпадна в някакъв безкраен диалог и болезнената агресия, с която се мъчиш да убедиш форумците колко си млада, красива, умна и успяла е показателен, че не си убедена в това самата ти. И 10 висши да имаш - интелигентността е нещо, което не идва с дипломата. За твое добро - не се излагай с повече коментари, ако осъзнаеш комплексите може би има шанс да се справиш с тях.
89
13
 
10
 
! Отговори
пенисът голям преди 13 години
искам да я опръскам със спермата си, понеже има могромен *** и големи *** с литри ***. докато и пипам циците ще я облея с течността си и ще отида да чукам други жени
88
3
 
7
 
! Отговори
от 86 преди 13 години
"Когато е нямало папараци Рубенс го е рисувал.""Го" е равно на "целулит" ?Никъде не съм видял в картина на Рубенс , макар да си пада по "пухкавите", както казваш, мадами, ЦЕЛУЛИТ...Това е болест на новото време...
87
3
 
4
 
! Отговори
84 преди 13 години
Пухкави "рубенсови " мадами
86
9
 
2
 
! Отговори
sas преди 13 години
Имаш скайп, моля ти се. А и днес.бг е по-голяма клюкарница. ***. Патетик, с теб съм, мацко! Сега като се замисля, ми се ще приятелката ми да беше като теб! Сори за острите думи!
85
4
 
4
 
! Отговори
Рубенс преди 13 години
до 84:??????????????Какво каза ?
84
5
 
6
 
! Отговори
Around the World преди 13 години
до: sasВиж, да го знаеш от мен, man, нямам скайп, не искам скайп - просташко ми е - все едно да ти сложат камера в ..WC-то...
83
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Когато е нямало папараци Рубенс го е рисувал.
82
4
 
4
 
! Отговори
samodiva преди 13 години
81 какво лошо има в името ми ? аз си го харесвам и си подхожда на характера :)
81
5
 
2
 
! Отговори
sas преди 13 години
от 79 - ти пък все едно нямаш скайп...много си ***, бе, мен. Остави хората на мира. Много си злобен и ***.
80
2
 
5
 
! Отговори
до 75 преди 13 години
samo - diva САМО ДИВА...
79
2
 
7
 
! Отговори
sas преди 13 години
Ок, извинявам се Патетик. Преминах границите. Съжалявам. Може би си права. Превърнах го на заяждане , а в това което ти казваш има смисъл. :)
78
4
 
9
 
! Отговори
Around the World преди 13 години
". Габчо, пиши ми в скайпа. "Ама така и си предполагах - вие/ти/ сте/си от "клюкарницата"....скайпа де...Айде, до скайпване....
77
4
 
6
 
! Отговори
Around the World.... преди 13 години
до Gab4o Да, vas набеждавам....т.е.раздвоената ти личност...
76
3
 
8
 
! Отговори
do 71 преди 13 години
А ти како, много си допринесла за държавата гледам- да си просташки хаплива достатъчно време във форума в петък вечер. Тая вечер ПАК ли не те огря, заради тъпотията и хапливостта ти за да висиш тук по това време? Май, май и на 36 ще си същата скумрия ...самотна и заяждаща се, чието ти удовлетворение в жалкия ти животец ще е само това да отговаряш на хората.