Шарън Стоун – най-готината звезда с целулит

Следва я музата на Уди Алън - Скарлет Йохансон
Обновена: 15 апр 2011 21:38 | 15 апр 2011 21:07,
116
Шарън Стоун – най-готината звезда с целулит
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Целулитът – враг номер едно на жените, е любим дефект за папараците, които всячески се опитват да го документират у звездите и после да разпространяват компрометиращите снимки в интернет или в жълтата преса. Но това, че една знаменитост има целулит, не означава, че блясъкът й помръква, пише италианският
сайт Leiweb и представя класация на най-привлекателните звезди с целулит.

На първо място е Шарън Стоун, чийто целулит беше регистриран, докато слизаше от автомобила си. Следва я музата на Уди Алън - Скарлет Йохансон. Нейният дефект също беше уловен от папарак, докато тя се опитваше се слезе от возилото си. На трето място е топ моделът Кейт Мос, чийто целулит беше документиран на ревю на Луи Вюитон.

В класацията следва на четвърто място Камерън Диас, демонстрирала портокалова кожа на бедрата по време на излет на плажа. На пето място е Мила Йовович. Неотдавна тя роди момиченце и по време на бременността напълня страшно много. Въпреки че сега е върнала формата си, папарак успя да забележи, че красавицата страда от леки наченки на целулит, докато я снимаше в кафене.

Най-сексапилната дама от сериала "Сексът и градът" Ким Катрал шокира папараците със зловещ целулит на плажа, но това не отне сексапила й. Ето защо тя е поставена на шесто място в класацията на звездите, които си остават красиви и с портокалова кожа.

На седмо място е Кейт Хъдсън, която неотдавна призна за целулитния си проблем и сподели, че се е опитала да го ликвидира с липосукция. После обаче установила, че карането на колело помага много повече от хирургическата интервенция.

Божествената Холи Бери се нарежда на осмо място, заради лекия си целулит, с който се сдоби след раждането на дъщеричката си.

Още по темата
Символът на съвършенството в сериала "Отчаяни съпруги" Марша Крос неотдавна ужаси папараците с целулит, започващ от коляното и обхващащ цялата предна част на бедрото. Тя обаче очевидно не се притеснява от проблема си и продължава да сразява недискретните папарашки погледи с ослепителната си усмивка.

Затова в класацията се озовава на девето място. Десетката на красавиците с целулит се оформя от друга
"отчаяна съпруга" - Ева Лонгория. В сериала "Отчаяни съпруги" героинята й се притесняваше дори от най-малкото си несъвършенство. Извън снимачната площадка обаче актрисата изобщо не се притеснява да показва целулита под късите рокли, блузони и туники, които носи обикновено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
11
 
2
 
! Отговори
Pathetic преди 13 години
Габчо, сега намериха това да обявят за нередно и както виждам са разгадали някаква наистина мистерия. Уау...след като простотията стигна критично ниво, ама много критично, и аз си тръгвам. Чао, оставяйте минуси, пишете ПОСЛЕДНОТО мнение, защото това ще ви изкара ПРАВИ и УМНИ! Много сте ми жалки. Прочетете всяко мое мнение от първото до последното и тогава се замислете колко сте простички, милички. Чао. Габчо, пиши ми в скайпа.
74
4
 
2
 
! Отговори
samodiva преди 13 години
пък аз съм фен на четенето :) особено на Днес.бг :) и освен това не чета като ненормална а за удоволствие :)
73
7
 
3
 
! Отговори
Gab4o преди 13 години
nas li nabejdavate za edin 4ovek??? nas? pri polojenie 4e vie tuka dvama se skusahte da pi6ete ot 100 accounta! male. mnogo zle rabotata! tova 4e ste otkrili edno saotvetstvie koeto predi malko kopirah ot neq ne zna4i 4e sme edin 4ovek. no to i tva ostava6e. aide az si lqgam zaedno s moeto razdvoenie na li4nostta, haha
72
4
 
3
 
! Отговори
До 69 преди 13 години
Леко, да не ти излезе пришка на ръката!!!
71
4
 
8
 
! Отговори
Around the World преди 13 години
до : Gab4o и PatheticЛягай си момиче безсънието води до целулит...
70
14
 
2
 
! Отговори
Pathetic преди 13 години
до 70 - Леле, как ме затапи, чудя се как ще ти отвърна. Толко обидно , обосновано и хапливо и жегващо по невероятно интелектуален начин, не мога да се сетя как да се оправдаяпо-добре ти хвани учебниците и се опитай да донесеш промяна в държавата вместо да ме заяждаш тук. Аз моята баница към я опекла, а ти?
69
4
 
10
 
! Отговори
читател преди 13 години
"Аз си имам принципи и съм учила като ненормална"...Защо "като" ???
68
5
 
2
 
! Отговори
ЕбАЧА преди 13 години
ТАЯ ЩЕ Й СПУКАМ ЯКАТА ПИЧКА!
67
5
 
2
 
! Отговори
Gab4o преди 13 години
quelquun - ne6to kakvo namekva6? da-ot ednot mqsto sme. vidqh go v neiniq profil kogato i pisah li4no saob6tenie predi malko i si go slojih,.problem li e? ili si razkril nqkakva misterq...
66
12
 
2
 
! Отговори
Pathetic преди 13 години
Смешни сте. Вие сте злобарите. А това с Калинка няма и да го коментирам. Аз си имам принципи и съм учила като ненормална, всичко съм постигала честно. Презирам такива като Калинка
65
0
 
9
 
! Отговори
аз преди 13 години
Не мога да разбера тия жени тук защо така се карат...
64
3
 
8
 
! Отговори
quelqu'un преди 13 години
до : Gab4o Gab4o, как така не познаваш Pathetic, че вие двечките сте от едно място - Around the World....Раздвояване на личността това е диагнозата ти...на двете....
63
2
 
10
 
! Отговори
От 59 преди 13 години
Като си толкова доволна от живота си тогава погледни на цялата статия с позитивност, с каквато аз я прочетах! Една статия, която предполага, че ще разсее и разведри една жена, все пак да знае, че и известните и желани от милиони мъже, също като нас простосмъртните напъляват и имат целулит. Но ти, още с първия коментар започна агресивно да нападаш! Каква некадърна актриса била Шаран Стоун.. типично по български! Успокой се и спри да плюеш по целия свят!
62
4
 
9
 
! Отговори
поздрави от... преди 13 години
Pathetic, познах те - ти си калинката, която си търси дипломата...И ти като нея си умна, и хубава, и не две - пет дипломи имаш...те такива все в министерства работят - и бебетата ги раждат без да се усетят - както си боледуват...и - готово....Ех, за едното "дракане" в нищо не значеща статийка....стана смешна...
61
2
 
6
 
! Отговори
хубава жена преди 13 години
OK SAJALQVAM PROSTO VSI4KO V JIVOTA MI E PROVAL I VE4E SUM NA 40 A NI6TO NE SUM POSTIGNALA! NQMAM PRIQTEL I 2 DECA! NE ISKAM DA STAVAM LO6 4OVEK DOKRAI KATO PSUVAM HORA KATO PATHETIC! NEKA PONE SE PROQVQ KATO DOSTOEN 4OVEK I SE IZVINQ! IZVINQVAI PATHETIC! SAJALQVAM! 4AO NA VSI4KI!
60
11
 
4
 
! Отговори
Pathetic преди 13 години
До 59. Първо ми прочети всички коментари и говори. Нищо, ще повторя за непросветените. В мненията ми има само сериозност и обоснованост. Не съм казала за жената, че е грозна, а неща относно актьорските й умения. За целулита пък съвсем не съм говорила. А и ти, за да влезеш в тази статия да четеш, и на теб първоначално ти е била интересна статията, майко Тереза. И съм съвсем удовлетворена от личния си живот. Е, бих искала да имам и момиченце освен две момченца, но има време. Чао
59
11
 
4
 
! Отговори
Pathetic преди 13 години
До 57 Обвиненията ти са базирани само на предположения. Знам, че е трудно да се повярва, но нямам причина да лъжа и да си губя времето да доказвам във виртуалния свят, че съм Марийка, а не Иванчо. А близнаците си ги гледам, спокойно. Ако стигнете до там, че да обиждате и деца вече...хайде, спокойно.
58
4
 
8
 
! Отговори
до Pathetic преди 13 години
Това, че си завършила няколко висши образования не те прави по-малко злобна! Прочети коментарите си. Има толкова много омраза, злоба и агресия, че направо се чудя колко си неудовлетворена от личния си живот та си седнала да изливаш целия си гняв анонимно по форумите.. при това за абсолютно безсмислени статии, като това кой колко целулит има! Рано или късно всяка една от нас се сдобива с целулит. Относно актьорските качества на Шарън Стоун, има много по-зле от нея, но е факт, че тя е красива жена
57
8
 
3
 
! Отговори
Pathetic преди 13 години
Да, аз съм много застаряваща леля на 26. И съм самотна, застаряваща леля??! Няма връзка с главния. Чао, радвам се, че изчезваш завинаги.
56
5
 
8
 
! Отговори
до 54 преди 13 години
Ама вЕрно- я ходи си гледай близнаците/ако наистина ги имаш,щото се съмнявам/...И го давай по-кротко, да не ти изстине мЕстото У миниСЕрството!!! Ти...вярваш ли си на вс. глупости,които изписа досега?! От написаното дотук от теб си мисля, че не само си грозна и дебела, ама си и безработна стара мома! АААЙДЕ- лека нощ...ходи де се погледнеш в огледалото ! И дано видиш там нещо приемливо-па макар и с целулит!