След 15 години заедно радостта от секса се засилва

Ласките и целувките пък са важни за застаряващите женени мъже
6 юли 2011 15:44, Елка Василева
58
След 15 години заедно радостта от секса се засилва
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Ласките и нежността са по-важни в една дългосрочна връзка за мъжете, отколкото за жените, установи проучване на екип от университета на щата Индиана, цитирано от в. "Дейли мейл".

Изненадващо трайно обвързаните мъже се чувствали по-често щастливи от останалите, а жените в същата категория - задоволени от сексуалния си живот.

За мъжете на средна възраст най-важното нещо било те да са в добро здраве и да знаят, че половинките им изпитват оргазъм с тях.

И още една изненада - честите ласки и целувки се оказват от съществено значение за застаряващите представители на силния пол, но не и за нежния!

Изследователски екип, воден от Джулия Хайман, анкетирал 1000 двойки с най-малко 25-годишен семеен живот от САЩ, Бразилия, Германия, Япония и Испания. Те били на възраст между 40 и 70 години, като от всяка отделна страна били изследвани по 200 двойки.

Участниците в проучването трябвало да отговорят на подробни въпросници за личния си живот, като получили гаранция, че техните отговори няма да бъдат известени на партньора.

Колкото повече време били изкарали заедно, толкова по-щастливи се чувствали партньорите.

Жените, които били заедно с половинките си по-малко от 15 години, се оказали по-малко задоволени в сексуално отношение. Но след 15-годишната граница радостите от секса рязко се покачвали.

Сравнени с американците, японските мъже били 2,6 пъти по-удовлетворени в сексуално отношение, отколкото американците, пише вестникът.


(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още по темата: мъжеженицелувкиласки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
20
 
8
 
! Отговори
до 15 права си преди 12 години
Точно защото знам ,че е така и съм възпитан и разумен мъж ,предложих на жена ми суинг ,да се забавляваме с други семейства / в никакъв случай със случайни интимни двойки/ ! Така е по-добре и за двама ни ,няма нужда да си изневеряваме ,по добре да прави секс с приятеля ми пред очите ми и аз да го правя пред нейните очи с жената на приятеля ми , отколкото изневери ! Та човек и с приятели като не прави секс , с кого да прави ,с враговете ли ?!
17
1
 
14
 
! Отговори
Мъж преди 12 години
Хехе "Жена" що после се оплаквате, че мъжете ви изневерявали бе:))) Каквито вие, такива и те:-))
16
10
 
12
 
! Отговори
на 32г. преди 12 години
след 15 г. по добър секс се прави с любовник , а не със съпруг
15
9
 
20
 
! Отговори
жена преди 12 години
след 15 г, няма как да не изневериш ,пък и изневярата те кара да се чустваш много по добре , осъзнаваш ,че все още си ценена, чуваш думи които отдавна заспалия ти съпруг не ти е казвал........ пък и не е *** да се изтърка
14
1
 
7
 
! Отговори
vonoto преди 12 години
zasilva se ma s kom6iikata i kolejkite i
13
1
 
13
 
! Отговори
?! преди 12 години
"...1000 двойки с най-малко 25-годишен семеен живот от САЩ, Бразилия, Германия, Япония и Испания. Те били на възраст между 40 и 70 години..." на 40 години с "най-малко" 25-годишен семеен живот ... ужас, тия числа за нищо ги нямате
12
9
 
13
 
! Отговори
да, след 15г преди 12 години
радостта от секса се засилва , но с чужди жени /мъже/ ! Правенето на секс 15г. само с един и същи човек е наказание за тялото ,душата и чувствата ! Много хора говорят за морал и вечна любов ,но дори и те знаят ,че не е така ,но го твърдят само и само да не "отворят" очите на половинките си !
11
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За единият Оргазъм живеем :D
10
3
 
16
 
! Отговори
Chikatilo преди 12 години
засилва се ку*о ми Янко се засилва...айде без глупости да четем а ?
9
4
 
14
 
! Отговори
до 7 от 3 преди 12 години
Ами нормално си е. След 15 г. все някой някъде е кръшнал. Разликата е, че едните си го признаваме а другите се правят на ощипани девици:)) Само супер *** мъж може да се заблуждава, че жена му за 15 г. не е бръкнала в меда. Това важи и за жените де.
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
по-голяма простотия не бях чел
7
11
 
11
 
! Отговори
жена преди 12 години
до 3, точно така , аз изневерявам и ти слагам ПЛЮС
6
0
 
15
 
! Отговори
см преди 12 години
Че кои американци живеят в семейство дългосрочно,та да правят изследване на което да се вярва?
5
4
 
10
 
! Отговори
:))) преди 12 години
Жените, които били заедно с половинките си по-малко от 15 години, се оказали по-малко задоволени в сексуално отношение. Но след 15-годишната граница радостите от секса рязко се покачвали. - Миналата година един път тази по рядко, е как няма да са по радостни..........., като им се случва през година
4
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Старо хвали ,младо е....и !!!
3
28
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дръм, дрън, че пляс. След 15 г. се засилва мерака да си легнеш с нещо друго. И при мъжете и при жените. И го правим де. Ай ся, лъжкините, дето приказват, че не изневеряват да ми слагат минуси:)
2
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
емм че като станеш на 60 години и нямаш пари много ясно че секса с женати ще е прелест ;) и ще има желание не е ли то да не слизаш от гъзовете на 18-ките ;) не е работа
1
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Букаке