Зловещата прокоба на Усик - бие ли, умира голям враг на Украйна

Вижте кой загина след победите му над Джошуа, Дюбоа и Фюри
22 май 2024 07:01, Петър Бойчев
131
Зловещата прокоба на Усик - бие ли, умира голям враг на Украйна
Снимка Фейсбук

Зловеща прокоба тегне над победите на Олександър Усик. Всеки от последните три мача на световния шампион по бокс е съпроводен със смърт на враг на родината му на същата дата, разкриха изненадващо негови послредователи във фейсбук.

Когато Усик победи Антъни Джошуа през 2020 година, в същия ден бомба взриви колата на Александър Дугин, приближен на Путин, баща на доктрините "Руския свят" и евроазийството. В джипа се возеше само дъщеря му Даря, която загина. Самата тя беше активна пропагандаторка в полза на руското нахлуване в Украйна.

После Усик нокаутира Дюбоа, а тогава в самолетна катастрофа загина прочутият шеф на бойците от "Вагнер" - Евгений Пригожин, който водеше най-кървавите боеве срещу Украйна месеци наред

Последно Усик разби Тайсън Фюри. В същия ден се изгуби хеликоптерът на иранския президент Раиси. Оказа се, че всички пасажери в него са загинали. Режимът в Техеран снабдява с дронове Русия във войната. Без шахедите едва ли армията на Путин би имала същите бойни възможности.

Усик вече е национален герой в Украйна, въпреки че преди войната беше обвиняван в прекалено топли връзки с руснаците. Непобеденият боксьор обаче веднага облече военна униформа със старта на войната, когато танкове на нашествениците бяха снимани в градината на семейната му къща недалеч от прочутото предградие Буча.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от Свободно време.
5 неща, за които мъжете най-често лъжат в началото на връзката
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
4
 
! Отговори
Риба преди 1 седмица
Пълни глупости, ферменирани мозъци пишат тези глупости.
95
2
 
3
 
! Отговори
патлер дребен пиндир преди 1 седмица
До Бидон с деменция: патлерастията е още по зле :) хахахаха
94
0
 
2
 
! Отговори
Lorda преди 1 седмица
До Бидон с деменцияАх ела ми ***....лче недоклатено.
93
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Усик отнесе Фюри, като украински дрон - руско НПЗ
92
7
 
10
 
! Отговори
Бидон с деменция преди 1 седмица
няма по големи тъ п@@ ци от днесарите бе ге. и майка си биха изнасилили само и само да им текат лигите от раболепност пред америка
91
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не съм чувал нявкой, влязал в украинската армия да е освободен по - късно. Тоя изобщо не е воювал. Вероятно медиите са показали някакви негови снимки с униформа, но толкова. В украинската армия няма човек влязал през последните 2 - 3 години, който да я е напуснал жив. Или поне достатъчно здрав за да може да държи пушкало. Там се чудят как да намерят нови вийници. Няма начин да демобилизират някого. Темата за демобилизацията е бруталенен скандал в Украйна от поне година.
90
3
 
8
 
! Отговори
TIMELINE преди 1 седмица
СЛЕД ВСЯКА ПОБЕДА НА УСИК ЗЕЛЕ КРЕЩИ ВСЕ ПО-СИЛНО НА ГЕНЕРАЛИТЕ СИ!!...
89
4
 
8
 
! Отговори
Сту преди 1 седмица
Не знам Фюри колко му е дал попедата, ама го размятаха из ринга като прана гаща.По едно време на всяка тупалка правеше по 4-5 крачки от единия край до другия. Доста крачки е навъртял. После какво говори не е меродавно, личеше си, че е по-слаб и по време на мача, пое много повече удари и през цялото време ходеше назад.
88
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Самия Фюри се изпусна че му е дал победата. В замяна укрите си дадоха всичко.
87
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Зеленски е най-големия.
86
4
 
11
 
! Отговори
Крали Марко преди 1 седмица
Тоест неговите противници са като Вуду кукли?Интересна теория! Аз пък имам по просто, алтернативно обяснение - от много удари му се е повредило мозъчето.
85
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
То ооокрайната загина, ама...
84
15
 
10
 
! Отговори
Веселяк преди 1 седмица
Матрьошките явно не знаят,че фондацията на Усик превежда пари за ВСУ. Че купуват снаряжение,плащат лечение на ранените. Даже на мача са присъствали воини след ранение. Усик е посещавал фронта в подкрепа на ВСУ. Затова и основния наратив на кремълската папагали е,че са му подарили победата. Пфу на вас
83
11
 
19
 
! Отговори
someone преди 1 седмица
фантасмагориите в болните мозъци от Укро райха нямат край, то не бяха измислици като призрака на Киев, как са пред стените на Москва, унищожили 1 милион руска армия и прочие болни фантасмагории докато ги мачкат дето ги намерят.
82
9
 
22
 
! Отговори
Чери00 преди 1 седмица
Прости сме ако някой чете и вярва на тез глупости! Дотам я докараха че сега и в тези глупости трябва да вярваме та белким урките побеждават в нещо!
81
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
някой съвсем ни има за мезе
80
5
 
21
 
! Отговори
извор на пропаганда преди 1 седмица
какво доживяхме да ни сервира за четене днес
79
19
 
20
 
! Отговори
090 преди 1 седмица
Петър Бойчев, автора, пишеш глупости: Александър Усиков е етнически руснак от Симферопол. ..Дори Мохамед Али и Фюри да бяха му излезли даедно пак щеше да ги бие! Как ли? Щото е политкоректно т.е. всичко е за окраина, дори спорта.. Сала окраине!
78
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А като тинтири минтири некоя мацка какво е ставало с враговете на Крайна.
77
22
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
а кой е истинският враг на укрите - по-голям враг от зеленясалия май няма - заради него загинаха милиони укри