Някои аксиоми за мъжете – те просто са такива

Това може и да не се харесва на жените, но е неизбежно
Обновена: 20 сеп 2011 20:56 | 20 сеп 2011 20:55, Елка Василева
145
Някои аксиоми за мъжете – те просто са такива
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Те обичат да се заглеждат в други жени. Обожават стриптийза. Не могат да спрат със закачките с приятелите си. Мозъкът на мъжа крие много тайни. Ето някои, които няма да се харесат на много жени. Но всичко това е неизбежно.

Обичат да гледат чуждо

Повечето мъже не могат да се контролират и трябва поне за секунда да погледнат друга красива жена. Това е наследство от еволюцията и затова жената не бива да се сърди. Ако това може да я утеши, за мъжете заглеждането настрани е естествено – ако е в границите на нормалното.

Мъжете си остават деца

Това не е оправдание, а факт – в душата си мъжът си остава вечно дете. Докато той неуморно се кефи на всички футболни мачове, вие посветете това време на себе си и се наслаждавайте.

Перверзиите са винаги на дневен ред

За разлика от жената мъжът постоянно мисли за секс. В главата му се върти чиста порнография и той мечтае за наистина перверзни неща.

Склонни са към кръшкане

Това е вярно, но повечето мъже никога няма да се впуснат в нещо подобно по различни причини – чувство на страх, вина или срам. Специалистите обясняват, че това е чиста биология, която кара мъжа да мечтае за други жени. Изследване показа, че повечето мъже биха изневерили, ако са сигурни, че партньорката им няма да научи.

Обичат да са идоли

Всеки мъж иска неговата избраница да си мисли, че той е силен, успешен и секси. Повечето не биха си признали, но смятат, че са по-умни от нежната си половинка, пише на сайта си сръбският вестник „Блиц“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
1
 
12
 
! Отговори
Вили преди 12 години
111, трябва да преосмислиш въпроса дали изобщо има смисъл да си с мъж, който не ти дава това, от което имаш нужда. Защото това с отмъщението и действията напук не води до нищо добро и полезно.
108
0
 
28
 
! Отговори
чоко и боко преди 12 години
Вчера писахте , че жените също постоянно мислели за секс, ся пишете ,че мъжете постоянно мислели за разлика от жените ;) противоречите си
107
2
 
17
 
! Отговори
Shutzstaffel преди 12 години
Сега директно отивам да си купя една бира. Без никакъв майтап.
106
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
много модерни термнини напоследък - шопинг, балконинг, тутурутинг. Това шопинг сигурно е някакъв софийски народен обичай.
105
9
 
3
 
! Отговори
Discovery преди 12 години
До 112:Ми аз, като не й правя проблем за тея неща дето избори, тя що ми прави проблем за нещата дето аз правя!!! Да не говорим, че й угаждам за всичко, ама жените видите ли, че някой ви угажда дай да му се качите на главата!!!
104
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Така, така. Ще приема всичко, в рамките на нормалното разбира се, стига и той да спре да се опитва да променя женската ми природа. А в природата на жените е заложено да обичат да ходят на шопинг, да клюкарстват с приятелки, да споделят, да отделят време за външния си вид, да са емоционални и т.н. Та ако той спре да ми опява, че съм си кипила нови обувки и аз ще се направя, че не виждам какви погледи хвърля към съседката с мини полата. Ок?
103
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А тоо на билборда вляво,каква гинекомастия има...като спре анаболите,и с крика от колата нема да го вдигне...Егати и цената,за 1 лято плосък корем
102
2
 
0
 
! Отговори
12343 преди 12 години
слави т. манджата с грозде да си я навреш в ***............ заедно с марчето двамката и турските джагали............... не искам да ви знам............ и да не си забравите шалварите с разстройствата там.........
101
5
 
18
 
! Отговори
rozi4ka преди 12 години
Мисля,4е това е така,но важи и за двата пола,ние жените също се заглеждаме по чужди хубави мъже,ама го правим дискретно и не ни личи,а мъжете са по-първични,няма лошо :) Не трябва да се взимаме на сериозно,а да се наслаждаваме на живота :)
100
1
 
27
 
! Отговори
До мъжете и жените.. преди 12 години
А вие всичките които се карате тук...-нямате ли си друга работа ами се занимавате с глупости?В природата е пълно с противоположности........,които се допълват!Хайде сега малко по-спокойно и повечко уважение към другия.Така на всеки ще му е по-приятно!
99
1
 
45
 
! Отговори
Жена преди 12 години
Абе хора, къде останаха любовта, топлината, красотата в отношенията? Всички ли сте се побъркали, та само за пари и секс мислите? Положението май наистина е доста трагично...
98
2
 
4
 
! Отговори
Samodiva преди 12 години
ама наистина е тъпо !
97
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Плиткоумна статия написана от невръстните деца на някой заблуден редактор!Подобни статии стават отдушник на комплекси!
96
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има ли мъж, който да не гледа чуждо?
95
3
 
4
 
! Отговори
до 96 преди 12 години
Е сега, от 5 нагоре, нали хем не искаш неработещи мюсюлманки, хем да са с 5 нагоре... за да те взимат сериозно, мисли какво пишеш. Моят интелект вече е произвел " бройки", пък нека нивото му е под нулата :))) мисли си за себе си, как ще навиеш и една жена, как ще гледате бленуваните непостижими в Европа 5..
94
15
 
11
 
! Отговори
Геодакян преди 12 години
Аре чао!Аз съм нисък и дебел, но като си отворя портофела и веднага ставам готин!е затова сега си поръчах една мадама и тя след 5 минути е тука!!За мъжа е важно да има кинти и нема проблеми!Но кинтите са готини мацки до 25 г., разбирате ме нали?
93
11
 
11
 
! Отговори
до 94 преди 12 години
Интелекта ти и под 0та!Като се оженят за някой чужденец и ведга ражда от 5 нагора /българките де/!Така ли?!?!Ама прав е Ницше!!Прав е човека!Там където е спазен естественият , природен порядък обществата са млади и здрава, а там където скапани феминистки, циганозащитници, кучезащитници и гейове определят реда е така като в Европа и Бг!!!
92
6
 
12
 
! Отговори
до 91 преди 12 години
Сам го казваш, жените не искат да раждат на такива мъже като вас, ако си забелязал не искат и да се женят за българи. Ама ти защо се провикваш по тоя повод, не ти дават да оплождаш ли? Помисли си защо и помисли си защо като мъжете са по-по над жените, що не успяват да склонят простите жени да им раждат. Или просто не са нищо повече от жените :). *** спор, на *** статия, пусната от днес.бг, за да върти посещаемост.
91
5
 
5
 
! Отговори
до 90 преди 12 години
Почесване по пъпа /вътрешно/ 100 кинта!
90
4
 
4
 
! Отговори
до 90 преди 12 години
Какво пиеш?Или се друсаш?