Някои аксиоми за мъжете – те просто са такива

Това може и да не се харесва на жените, но е неизбежно
Обновена: 20 сеп 2011 20:56 | 20 сеп 2011 20:55, Елка Василева
145
Някои аксиоми за мъжете – те просто са такива
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Те обичат да се заглеждат в други жени. Обожават стриптийза. Не могат да спрат със закачките с приятелите си. Мозъкът на мъжа крие много тайни. Ето някои, които няма да се харесат на много жени. Но всичко това е неизбежно.

Обичат да гледат чуждо

Повечето мъже не могат да се контролират и трябва поне за секунда да погледнат друга красива жена. Това е наследство от еволюцията и затова жената не бива да се сърди. Ако това може да я утеши, за мъжете заглеждането настрани е естествено – ако е в границите на нормалното.

Мъжете си остават деца

Това не е оправдание, а факт – в душата си мъжът си остава вечно дете. Докато той неуморно се кефи на всички футболни мачове, вие посветете това време на себе си и се наслаждавайте.

Перверзиите са винаги на дневен ред

За разлика от жената мъжът постоянно мисли за секс. В главата му се върти чиста порнография и той мечтае за наистина перверзни неща.

Склонни са към кръшкане

Това е вярно, но повечето мъже никога няма да се впуснат в нещо подобно по различни причини – чувство на страх, вина или срам. Специалистите обясняват, че това е чиста биология, която кара мъжа да мечтае за други жени. Изследване показа, че повечето мъже биха изневерили, ако са сигурни, че партньорката им няма да научи.

Обичат да са идоли

Всеки мъж иска неговата избраница да си мисли, че той е силен, успешен и секси. Повечето не биха си признали, но смятат, че са по-умни от нежната си половинка, пише на сайта си сръбският вестник „Блиц“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
2
 
5
 
! Отговори
от 41 преди 12 години
истината много боли
48
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Точка 1: Има ли жена дет не точи лиги по някой мъжки секс символ?Дали ще корав мачо с огнен нрав или лигав метросексуален тип с гелче,няма значение.Всяка тайно припада по някой дет не си ти и никога няма да бъдеш просто са по-лицемерни и не си го признават. Точка 2 : И жените се остават деца, дай им някой блестящ МОЛ със безкрайни магазини за дрехи,бижута,козметика и лъскави сладки колички(с по 300 коня) ;) точка 3: О и те са си перверзни даже май повече.. Точка 4и5:Това хич не е до пол..
47
12
 
6
 
! Отговори
ДО 46 преди 12 години
АМА ЗАЩО НА МЕН ТРЯБВА ДА МИ ВРЪЗВА НЯКВА ГАНЬОВКА??????ВЪПРОСА Е ДАЛИ АЗ ЩЕ Й ВЪРЖА ДРАГА,А НЕ ТЯ ДАЛИ ЩЯЛА ДА МИ ВЪРЖЕ.АЛООО ОСЪЗНАЙ СЕ ПРОСТАКЕСЕ
46
4
 
11
 
! Отговори
жена до 41 преди 12 години
Викаш жена1 да не казва такива думи, ами я наричаш комплексарка и простачка... ясно е че скоро секс не си правил, а ако ти се случва, жените не ти връзват за повече от сексче. Да ти кажа, няма и да ти вържат, жалко за теб.
45
9
 
6
 
! Отговори
ДО 43 преди 12 години
Е НАЛИ САМО РЕВЕТЕ ЧЕ СМЕ РАВНИ......СЕГА ПЪК НЕ СМЕ БИЛИ РАВНИ....ВИЕ ЖЕНИТЕ ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ИСКАТЕ ВЪОБЩЕ ИЛИ ТИ ПРОСТО СИ НЯКВА АЛКОХОЛИЧКА И РАНО РАНО СИ НАДУПИЛА ДАМАДЖАНАТА?ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ИСКАТЕ ВЪОБЩЕ
44
3
 
4
 
! Отговори
FWD to 34 преди 12 години
34 - nemash si i na ideia kolko si prav , i ne samo latinotata sa taka , po-nazad i za anglichankite se spomenava tova , nashenkite sa merkantilni k***i , i stavat vse po-o4eizvadno nagli , poslednata mi jiteiska prejivelica s edna takava okonchatelno me ubedi che e kude po nervo-spestiavashto direktno da im plashtash za 4as na na6enkite otkolkoto da presledva6 vruzka
43
3
 
8
 
! Отговори
жена до 40 преди 12 години
Не, не сме равни :) , ама ти като нямаш бутикова къща, как изобщо си позволяваш да ми отговаряш :) . Марш!
42
17
 
8
 
! Отговори
до 41 преди 12 години
Ало Комплексарке,скрий се някъде защото си адски ***.Една истинска жена никога не казва такива думи.ПРОСТАЧКА
41
14
 
35
 
! Отговори
още 1 жена преди 12 години
Ако имаше мъже в България, страната нямаше да е на този хал! Затова си затваряйте устите /компютрите/ и се скрийте вдън земя от срам. Жените ви родиха и изгледаха по 2 хубави и здрави деца, учиха и работиха цял живот, слугуваха и готвеха, а вие какво направихте - пияни коментирахте мач, докато други като вас продадоха държавата ни, че и нас заедно с нея.Мъже в България е имало преди!
40
15
 
9
 
! Отговори
ДО 38 ОТ МЪЖ преди 12 години
И АЗ ИСКАМ СИГУРНОСТ ОТ ДАДЕНА ЖЕНА:А АЗ ИСКАМ БУТИКОВА КЪЩА С ВЪТРЕШЕН БАСЕЙН,ОБЗАВЕЖДАНЕ НА ВЕРСАЧЕ,ДВЕ ''ПРАСЕТА'' В ГАРАЖА:1-МЕРЦЕДЕС CL-63 AMG; 2- BMW-X6нАЛИ СМЕ РАВНИ :)
39
3
 
7
 
! Отговори
жена до номер 30 преди 12 години
Евала!
38
8
 
12
 
! Отговори
жена до 28 преди 12 години
28, жената като каже " искам сигурност", разбирай поне 1 апартамент и добри стандарти, а не сандалки на аванта от мола. :)
37
3
 
4
 
! Отговори
простотии преди 12 години
без коментарили - Мъже, живейте с илюзиите си, че нищо не струвате без да се помпате сами
36
4
 
7
 
! Отговори
do 30 преди 12 години
човече, явно не си имал нормални взаимоотношения с баща си и не си разбрал що е то мъжеството. осъзнай, че проблема не е бил в баща ти, а в твоя модел.тогава ще се научиш да го уважаваш като човек, защото всички сме хораняма нищо по-прекрасно от това да уважаваш баща си, ако не вярваш - питай майка сиа ако си жена - съжалявам, няма кой да ти помогне...
35
10
 
15
 
! Отговори
тутанкамон преди 12 години
Уважаеми дами,не забравяйте преди заспиване да получите от мъжете си един протеинов шейк :)
34
8
 
15
 
! Отговори
EL GRINGO преди 12 години
Jiveq v Ispaniq ot 8 godini i moga da kaja che latino mackite sa JENI v bukvalniq smisal na dumata ili prosto kazano SHTE SE IZCHUKAT S TEB AKO TE HARESAT A NE ZA PARI !!! I po krasota ne otstapvat na nashite !
33
3
 
4
 
! Отговори
смех преди 12 години
това е пълна глупост!
32
7
 
6
 
! Отговори
до 31 преди 12 години
Лъже щото е набарала такъв *** да й вярва..нека дойде мен да излъже да видим как ще стане.
31
5
 
7
 
! Отговори
Rene преди 12 години
Da,no jenata laje vinagi po umno ot muja!!!Jenata si ostava vartelejka za mujete.
30
12
 
23
 
! Отговори
до мъжете преди 12 години
Мъжете в българия са малко, изтребени са или на 09/09 на площада и 11/ 89 година. Мъжа носи пари, а жената бременее?!?!?!Гадове, че чио дете носи жената? От къде го е донесла- никакво уважение към жената! Ей, първо всички от жени сте износвани, раждани, хранени, възпитавани!!! Смятате ли, че вашите деца ще ви уважават повече, когато говорите така за майките им?Я кажете- кой уважавате повече майка си или баща си ? ААА???