Някои аксиоми за мъжете – те просто са такива

Това може и да не се харесва на жените, но е неизбежно
Обновена: 20 сеп 2011 20:56 | 20 сеп 2011 20:55, Елка Василева
145
Някои аксиоми за мъжете – те просто са такива
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Те обичат да се заглеждат в други жени. Обожават стриптийза. Не могат да спрат със закачките с приятелите си. Мозъкът на мъжа крие много тайни. Ето някои, които няма да се харесат на много жени. Но всичко това е неизбежно.

Обичат да гледат чуждо

Повечето мъже не могат да се контролират и трябва поне за секунда да погледнат друга красива жена. Това е наследство от еволюцията и затова жената не бива да се сърди. Ако това може да я утеши, за мъжете заглеждането настрани е естествено – ако е в границите на нормалното.

Мъжете си остават деца

Това не е оправдание, а факт – в душата си мъжът си остава вечно дете. Докато той неуморно се кефи на всички футболни мачове, вие посветете това време на себе си и се наслаждавайте.

Перверзиите са винаги на дневен ред

За разлика от жената мъжът постоянно мисли за секс. В главата му се върти чиста порнография и той мечтае за наистина перверзни неща.

Склонни са към кръшкане

Това е вярно, но повечето мъже никога няма да се впуснат в нещо подобно по различни причини – чувство на страх, вина или срам. Специалистите обясняват, че това е чиста биология, която кара мъжа да мечтае за други жени. Изследване показа, че повечето мъже биха изневерили, ако са сигурни, че партньорката им няма да научи.

Обичат да са идоли

Всеки мъж иска неговата избраница да си мисли, че той е силен, успешен и секси. Повечето не биха си признали, но смятат, че са по-умни от нежната си половинка, пише на сайта си сръбският вестник „Блиц“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
36
 
! Отговори
Man преди 12 години
Това е поредната просташка статия в която всички мъже се слагат под общ знаменател.Това е като да кажеш,че жена шофьор няма или че всички жени са к****...Светът е пълен със сякакви хора и тези хора си имат свой индивидуален начин на мислене, поведение и прочие. Престанете да пишете празни приказки, за да си запълвате свободното си време и пространство в сайта...БЛАГОДАРЯ ВИ !
28
17
 
14
 
! Отговори
Бай ти Ганя преди 12 години
Да срещнеш жена-пич в България става все по-трудно. За съжаление! Ако пък се случи, то е само за малко. После тя ти казва - искам сигурност, т.е. сандалки от мола, чантички, обувки... Ужаааассс!!!
27
1
 
49
 
! Отговори
Retro преди 12 години
Тъй, тъй... продължавайте да набивате у главите на хората, че мисълта за е*ане 24/7 и изневеряването, са съвсем в реда на нещата, щото е "биология". Много е изгодно, когато става въпрос за кръшкане да кажем, че е природа, първичност и т.н., но за други работи се пишем духовно извисени и отдавна скъсали с бесния дарвинизъм. Ви таковам у простотиите, честно.
26
15
 
24
 
! Отговори
Мачо преди 12 години
Относно сравнението между българките и дргите жени ще дам интересен пример. Аз живея в Лондон от 3 години и имам следното наблюдение... В България 99% от жените чакат да бъдат сваляни, ако пък сваляча е и богат е по лесно. В Лондон е обратното.... Жените обикновенно свалят мъжете, а имането на пари да кажем е бонус... :DЗнаейки тази формула, като идвам в БГ на Слънчев съм паралия и клатя по 3-4 *** на сезон. В Англия това е почти невъзможно...
25
9
 
11
 
! Отговори
:) преди 12 години
:)Мозъкът на мъжа крие много тайни:)))Не признавам такива умозаключения! Женският мозък не е по-различен, но жените не си признават!
24
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз не се заглеждам жените ме заглеждат развратнички.
23
3
 
0
 
! Отговори
я преди 12 години
поздрав vbox7/play:ceb2d044
22
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз съм съгласна с теб, но ти слагам минуси, защото слагаш всички под общ знаменател, а и заради каруцарския ти речник.
21
8
 
18
 
! Отговори
ало 20 ти преди 12 години
По полека,че ще вземе да ти прилошее и ще трябва да те гушка мама.....
20
18
 
32
 
! Отговори
до 17 преди 12 години
Мойта майка няма нищо общо с днешните Ганьовки които всеки може да ги купи на час или до живот..дори един *** или *** може да купи една Ганьовка с малко пари....Срам и Позор да се продава една жена така дори и на някой Чужденец...Вие Ганьовките нямате души вие сте едно парче месо с дупка по средата и го използвате за вадене на пари..единствено за това ставате....вие сте кръгла НУЛА
19
7
 
8
 
! Отговори
до 16 преди 12 години
*** означава,човек пълен с идеи :р
18
2
 
15
 
! Отговори
жена преди 12 години
Да бе остава и да се работи до последно и с детето на работа.А това,че носи пари ами нали са за детето а то е на двамата....т.с ...това,че тежестта пада върху бащата е редно.
17
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
теб не те ли е раждала Ганьовка бе, ***?
16
12
 
19
 
! Отговори
2012 преди 12 години
Защо мъжете са ***-ами защото жените са ***
15
21
 
41
 
! Отговори
до 11 преди 12 години
Ми нали казвате че сте равноправни с НАСНали казвате че ние не сме нещо повече от васнали се борите за равноправиеНали сте голяма работа и казвате че вие трябва да взимате същите пари като насЩо тогава търсиш пари от мъжа само а? Или когато ви отърва сте равни с нас,а когато не ви отърва :Ние сме длъжни да даваме а? За даване на пари изведнъж влизате в Женската си роля....Ох горките да ги оплачеш,били дами..Ама К..Р да търсите или да се Факате наляво и надясно не било грешно защото видиш ли Нямало разлика между мъжа и жената били сме равни в това нещо..Мамка ви и Ку..ви долни мръсни.Ей за това ПРЕЗИРАМ ГАНЬОВКАТАЗАЩОТО е пълна използвачка,Лицемерка,Комплексарка,Долна К..ВА и БоклукКОгато не й отървабила дама..Когато й отърва Били сме равни и се правите на пове4е мъже от нас МАМКА ВИ ДОЛНА
14
8
 
10
 
! Отговори
до 11 преди 12 години
Ако ти попадаш на такива мъже да ти кажа....с какъвто си се събрал такъв си си бил. Мъжът е този който в 90% от случаите носи парите докато жената е бременна и после в майчинство
13
7
 
39
 
! Отговори
az преди 12 години
"За разлика от жената мъжът постоянно мисли за секс." интересно твърдение предвид че жена не мисли за секс САМО И ЕДИНСТВЕНО когато я гони бясно куче в тунел.
12
22
 
33
 
! Отговори
Хектор преди 12 години
Българката е МЕРКАНТИЛНА комплексарка,макар че е красива (нали Българин ги прави) е средна работа в най-добрия случай.Общо взето жените са ниска топка спрямо нас.Имат само едно оръжие срещу нас със 20 годишна давност(красота) и го използуват непрекъснато.
11
18
 
23
 
! Отговори
жена преди 12 години
Разбира се ,че трябва да се търси сигурност за детето защото повечето мъже са безотговорни.Скатават се при трудност и се оправдават с безпаричие.
10
33
 
14
 
! Отговори
Пич преди 12 години
Аз пък редовно си кръшкам с една мацка и си ми е екстра. Не, че не обичам моята си, но някак си имам нужда от това... :)