Деми ще наказва Аштън с развода

Актрисата се готвела за горчива битка в съда
Обновена: 21 ное 2011 07:11 | 20 ное 2011 21:11,
38
Деми ще наказва Аштън с развода
Снимка: архив, Reuters

Деми Мур е дала нареждане на адвокатите си "да накажат" Аштън Кътчър с развода, въпреки че имат предбрачно споразумение, съобщи Контактмюзик.

Актрисата обяви тази седмица, че с Аштън Къчър се развеждат. Това стана, след като се разбра, че той й е изневерил с друга жена. Деми Мур му е толкова ядосана, че иска да получи част от личното му състояние, въпреки че са подписали споразумение преди сватбата си.

Когато сключваха брак през 2005 г. Деми Мур беше много по-известна от Аштън Къчър. Тя притежаваше 97 милиона щатски долара, към които се добавяше и състоянието й от 50 милиона долара, получено при развода с втория й съпруг Брус Уилис.

Аштън Кътчър, който е с 16 години по-млад от нея, тогава беше в началото на кариерата си и не особено богат. Сега обаче той получава по 450 000 долара за епизод от "Двама мъже и половина".

Още по темата

Деми Мур иска да накаже Ащън Къчър финансово, защото е разбил сърцето й. За целта тя ще претендира за дял от печалбите му след сватбата на основание, че е допринесла много за постиженията му.

"Тя се готви за горчива борба. Независимо дали ще победи, урокът ще му излезе скъпо" - каза неназован източник. През септември сп. "US Weekly" публикува подробния разказ на 22-годишна жена за флирта й с актьора в Лас Вегас. Дамата не спести пикантни детайли, като например, че с Аштън Кътчър са се къпали голи в джакузи и са правили необезопасен секс.

Деми Мур има зад гърба си още два провалени брака - с певеца Фреди Мур и с холивудската звезда Брус Уилис, от когото има три деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: Аштън Кътчърдеми мур
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Знаете ли защо Шаная Туейн се разведе с бившя си съпруг (отново брак по сметка, той я направи това, което е в момента)? Защото жената не обичала да спи с мъжа си, който е 25 години по-възрастен от нея. Нормално човека й изневерил... и разбира се, най-сетне тя си намери причина да се разведе с него. Как можеш да живееш с някого 10-15 години само заради парите и славата? От както се разведоха Туейн няма пукнат хит понеже няма толкова добър продуцент какъвто беше мъжа й... Същото ще стане и с Аштън
37
2
 
3
 
! Отговори
Аштън преди 12 години
евтино предлагам любов 100 евро на час
36
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо продължава да се унижава?В такава ситуация продължаваш напред и гледаш отвисоко мекотелото.Явно е *** *** и са си били лика прилика с тоя.
35
10
 
8
 
! Отговори
ринго преди 12 години
трябва да я съдят дъртата *** за педофилство ....кво иска от момчето да я търпи до 80 та и годишнина .Айде марш дърта джанто...кво като е Деми Мур да си намери някой дъртак или да се моли пак на Бруси да я прибере .Ама той е хитрец едва ли ще се склони на това изтезание при наличие на млади пръскачки
34
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тъпата брантия още не е разбрала, че е *** брантия и ще тръгне да отмъщаваmove on, c*nt
33
6
 
6
 
! Отговори
бабоеб преди 12 години
Демо.....идвай.......... че имам един Мур,дет та желай
32
8
 
17
 
! Отговори
titi преди 12 години
разликата във възрастта не прощава!всяко нещо с времето си.
31
7
 
4
 
! Отговори
яяя преди 12 години
Тя дори е изсъхнала и за това нестава
30
9
 
0
 
! Отговори
яяя преди 12 години
Аз ако бях щях да я накълцам в тигана на кюфтета
29
2
 
18
 
! Отговори
аман преди 12 години
кво плюете по жената бе, Аштън е лигня
28
6
 
0
 
! Отговори
Becko преди 12 години
Ако жена говори с мъжки глас ... оставете я да пасе :)
27
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Красива девойка блуждае из коридорите на поликлиниката. Насреща й се отваря врата и излиза млад доктор. Тя плахо го пита:- Извинете, случайно да сте гинеколог?- Не съм. Но влезте, мога да ви погледна!
26
19
 
3
 
! Отговори
ОХУ БОХУ преди 12 години
Като ги гледам дъртата *** я мяза на стара гайда дъното а тои наперен глупав пич.
25
15
 
0
 
! Отговори
брадваро преди 12 години
се тая:)) адвокатите трябва да го отнесат буквално, а урспията да се омете с всичко, което символизира.
24
26
 
6
 
! Отговори
Митю Пищова преди 12 години
Тоз младия пич я шиба таз дърта брантия като копанарско магаре:-)))).
23
27
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
евала пич, само така с тия дърти ***;
22
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе с Брус май пак се раздели за изневери. Явно не й понасят. Все пак тогава и три деца жертваха заради егото си. Ама тя е Скорпионка - ревнива и отмъстителна жена, не ме учудва реакцията й.
21
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
De mi e Mura, be Аштън?pi4 ia i pokaji sreden prst ama ot lev krak, oko moesh, na taia shavrantia.kaji na sydiate 4e futnata ii e zagorela i merishe na *** ot stolipinovo ili po-dobre ot filipovci ama ga sa ot po mosta na druzbata sled 15 tia TIR
20
8
 
50
 
! Отговори
edna преди 12 години
толкова ми е противен този,абсолютно мекотело
19
45
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И аз да съм толкова красив и да имам толкова пари ще изневерявам ежедневно с различни красавици без да се замислям. Нормално е такъв богат красавец да не спи само с една жена!